ICC Russland - 1BiTv.com

ICC Russland

Det internasjonale handelskammeret - World Business Organization (ICC) er en innflytelsesrik non-profit internasjonal organisasjon etablert i 1919 for å løse aktuelle forretningsutviklingsproblemer.


ICC Russland


Historien om det internasjonale handelskammeret - ICC Russland

Det internasjonale handelskammeret - World Business Organization (ICC) er en innflytelsesrik nonprofit internasjonal organisasjon etablert i 1919 for å løse aktuelle forretningsutviklingsproblemer. Til dette formål serverer ICC denne dagen, og samler tusenvis av bedrifter, bedrifter og bedriftsforeninger i 130 land i verden.

I 1919 bestemte flere entreprenører seg for å skape en organisasjon som skulle representere forretningsmessige interesser over hele verden. Deretter tok initiativgruppen industrialister, finansiere og salgsrepresentanter en fast beslutning om å bringe økonomisk velstand til en verden som ikke hadde fullstendig gjenopprettet etter første verdenskrig. De opprettet det internasjonale handelskammeret, som betegner seg som «verdenshandlerne». I begynnelsen av 1900-tallet var det bare noen få slike internasjonale strukturer i verden. Samtidig var det mangel på et enkelt globalt regelsystem for regulering av handel, investeringer og økonomiske eller kommersielle forhold. Å fylle dette gapet gjennom initiativet og gjennom den private sektoren, uansett statsstøtte, ble hovedideen til grunnleggerne av ICC. På den tiden skjønte de ikke dette, skaperne av det internasjonale handelskammeret grunnla en organisasjon som ble en integrert del av verdensøkonomien. I løpet av årene har ICC spilt en av de viktigste roller i internasjonal handel og næringsliv. Og i dag, under regjering fra Verdensbedriftsorganisasjonen, blir det opprettet regler, mekanismer og standarder som brukes daglig under forhold som er enda mer komplekse enn i 1919.

Over tid er en initiativgruppe av entreprenører fra fem land utvidet mulighetene til det internasjonale handelskammeret til organisasjoner med hundrevis av tusenvis av medlemsbedrifter i mer enn 120 land rundt om i verden. I dag inneholder ICC-fellesskapet både et betydelig antall store transnasjonale selskaper og mange mindre selskaper.

De fleste av de tidligste ICC-aktivistene ble rekruttert av sin første leder, Etienne Clementel, som også holdt andre ministerstillinger i den franske regjeringen i andre perioder. Det var under hans ledelse at organisasjonens sekretariat bosatte seg i Paris. Etienne Clementel er også kjent som hovedopphavsmann til ICCs internasjonale voldgiftsdomstol i 1923.

I 1920-årene arbeidet i det internasjonale handelskammeret fokusert mer på reparasjoner og militære gjeld. I 1930-tallet, da neste verdenskrig gradvis ble utviklet, var arbeidet i Verdenshandelsorganisasjonen viet til å bekjempe den globale økonomiske depresjonen og inneholde proteksjonistikkpolitikken.

I 1933 lanserte ICC den første versjonen av Unified Rules og Customs for Documentary Letters of Credit, som fortsatt brukes i handelsfinansiering fra banker rundt om i verden. Et annet ICC-flaggskipprodukt, Incoterms® - internasjonale handelsvilkår kjent for alle handelshandlere - ble utgitt i 1936 og oppdateres fortsatt etter behov. I de senere år presenterte ICC også sin første versjon av International Code of Advertising Practice.

I 1946 ble ICC gitt den høyeste rådgivende status med De forente nasjoner, som lanserte samarbeid med FN og dets spesialiserte byråer på en rekke spørsmål som en representant for næringslivet.

I mange år har ICC vært en sterk tilhenger av et åpent multilateralt handelssystem, blant annet gjennom sin konsekvente posisjon i Doha-rundens forhandlinger. På grunn av at utviklingsland i økende grad blir medlem av det internasjonale handelskammeret, har organisasjonen økt kravene til å åpne opp det internasjonale markedet for produkter produsert av disse landene, spesielt for avlinger.

Møter behovene til sine medlemmer, er verdens forretningsorganisasjon stadig ved å utvide sine aktiviteter. På initiativ fra ICC i 1950 ble dermed Verdensforbundet for handelskamre grunnlagt, som nå gir over 12 000 handelskamre sentralisert over hele verden. En annen oppdeling av organisasjonen - ICC-delen om bekjempelse av kommersielle forbrytelser - ble opprettet av Det internasjonale handelskammeret i 1980 i London for å undersøke og iverksette tiltak for alle aspekter av kommersielle forbrytelser.

Året 2004 lanserte det nye og svært viktige internasjonale ICC-initiativet - BASCAP (BusinessActiontostopCounterfeitingand Piracy - Business i kampen mot forfalsket distribusjon og piratkopiering), skapt for å koordinere innsatsen til en bedrift som er fast bestemt på å motstå spredning av forfalskede og piratkopierte produkter. Som initiativet utviklet ICC BASCAP foreningen med de største bedriftene - lokomotiver av global økonomi, som Apple, Chanel, Hewlett Packard, Lacoste, Microsoft, NBC Universal, Nestle, Nike, Pfizer, Procter & Gamble, Shell International , Unilever, Universal Music og andre

I 2016 ga FNs generalforsamling observatørstatus til det internasjonale handelskammeret. ICCs nye rolle innebærer at virksomheten nå har en direkte mulighet til å uttrykke sin mening i FN-systemet. Denne beslutningen la grunnlaget for ICC å bidra direkte til arbeidet i generalforsamlingen og reflekterer også den viktige rollen som den private sektoren vil spille i gjennomføringen av FNs bærekraftig utvikling agenda 2030.

I dag består 12 ICC-provisjoner, bestående av eksperter fra ulike sektorer av økonomien, i spesielle områder av direkte interesse for internasjonal virksomhet. Omfanget av interessene til ICC er variabelt, som omfatter det bredeste spekteret av temaer fra bankpraksis til beskatning, fra konkurranserett til vern av immaterielle rettigheter, fra transport, miljø og energi til internasjonal investering og handelspolitikk:
Voldgift og ADR (voldgift og vennlig tvisteløsning)

Banking (Bankkommisjon)

Kommersiell lov og praksis (Kommisjonen på Kommersiell lov og praksis)

Konkurranse (Konkurransetilsynet)

Bedriftsansvar og korrupsjon (Kommisjonen for samfunnsansvar og korrupsjon)

Kommisjonen om toll- og handelsforenkling (Kommisjonen om toll- og handelsforskrifter)

Digital økonomi (Kommisjonen om den digitale økonomien)

Miljø og energi (Kommisjon for miljø og energi)

Intellektuell eiendom (Intellectual Property Commission)

Ma rketing og reklame (Marketing and Advertising Commission)

Beskatning (Skattemyndighet)

Handels- og investeringspolitikk (Kommisjon for handel og investeringer)

< Alle aktiviteter i Verdenshandelsorganisasjonen er derfor rettet mot realiseringen av grunnforpliktelsen i ICC-grunnloven: "Å fremme utviklingen av en åpen verdensøkonomi med fast tro på at internasjonal handelsutveksling bidrar til verdens velstand og fred blant nasjonene. "

ICCs offisielle nettside: www.iccwbo.org

29.10.2012 18:12:30
(Automatisk oversettelse)Tatyana Monaghan

Generalsekretær i ICC Russland.

ICC - World Business Organization

Det er verdens største bedriftsorganisasjon som arbeider for å fremme internasjonal handel, ansvarlig forretningsadferd og en global tilnærming til regulering for å akselerere inkluderende og bærekraftig vekst til fordel for alle.


19.07.2018 11:16:51

Gorodissky & Partners blir med i ICC Russland

Advokatfirmaet "Gorodissky and Partners" ble medlem av ICC Russland
04.04.2017 19:27:00

Novikombank ble med i det internasjonale handelskammeret

Siden mars 2017 vil Novikombank-eksperter kunne delta i arbeidet til ICC Russlands banktilsynskommisjon og den globale banktilsynskommisjonens ICC.
05.11.2012 13:31:00

WTO: Tvister over oppgaver

Hva kan oppnås ved å bruke WTOs mekanismer i tvister av russiske bedrifter på antidumping- og utligningstollar?
04.11.2012 19:02:00

WTO: å beskytte selskapenes interesser

Muligheten for deltakelse av ikke-statlige institusjoner (selskaper) i prosedyrene for behandling av tvister i WTO.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

forfalske tyveri medisiner slange øl selger kvasi-avtalen organisasjon Politikk Roma boliglån Undervannsbåt penger domstol olympiske leker utpressing avståelse hund WTO tapperhet lotteri valuta bank omsetning mortifikasjon oligarki eksport Israel investering hotell Paralympiske spill insulin avgift Russland merke valget kaffe Gazpromneft frihet lov timokrati Internett medfølgende jackpot voldgiftsdomstol eiendomsmegling en familie en bærbar datamaskin import hode rekkefølge Trafikkulykker trossamfunn overføre Shipping forgiftning co-pakking åndsverk Bocharov Creek Justinian-koden konferanse ekteskap eple derivat toll fødsel katt FMCG middel vurdering digitalisering advokat S-300 gass QR kode innhold omdannelse konsultasjon kino 4G FIFA 2018 alkohol memorandum barn bo lovgivning økonomi bil Jobb gullmyntstandard undeclared varer valutaenhet belønning 3G mordbrann MVA Syria virksomhet diabetes sikkerhet Ukraina arv rakett Taxi traktat Merk kontroll regning privat bank kompromitterende bevis premiss planlegger penger problem sanksjoner sang pengemengde monopolist pakt arving mord rolle tyranni rettferdighet Hellas vil medisin arkitektur selger smugling filosofi bro mat last Minibank test dømme finger pengemengden Kasakhstan festival statsborgerskap dollar Skattfritt utslipp musikk ordbok krokodille Iran inndragning hunn Krim etterforskning GLONASS skilsmisse Farge forræderi doktor finansiere Hviterussland Kina produkt post CIS rapportere kreditt Platon kanal rubel varemerke avvikling revaluering testosteron gull devaluering slaveri Kerch egen Fotball frakttransport Moskva klient by på godkjennelse maling dødsstraff bite en restaurant handling Kontrakt teori vil pensjon sopp rekkefølge monetært system USA monometallism FN Sokrates mordforsøk drikke innbetaling handel fly LTE løfte strå juice causa leveranse moderasjon en pose integrering en leke Servitutt reform tort coffers Utveksling nevro gjeld Sotsji adopsjon lov studere markedsføring transseksuell fideicomass CCTV baby logistikk forskrifter personale demokrati bedrageri mynt Viber legat fotballsko rekreasjon forby bimetallism boliglån tabletten avskjedigelse IFRS legemidler Tyskland lufttransport forsørger

Persons

Companies


Реклама