ICC Russland - 1BiTv.com

ICC Russland

Det internasjonale handelskammeret - World Business Organization (ICC) er en innflytelsesrik non-profit internasjonal organisasjon etablert i 1919 for å løse aktuelle forretningsutviklingsproblemer.


ICC Russland


Historien om det internasjonale handelskammeret - ICC Russland

Det internasjonale handelskammeret - World Business Organization (ICC) er en innflytelsesrik nonprofit internasjonal organisasjon etablert i 1919 for å løse aktuelle forretningsutviklingsproblemer. Til dette formål serverer ICC denne dagen, og samler tusenvis av bedrifter, bedrifter og bedriftsforeninger i 130 land i verden.

I 1919 bestemte flere entreprenører seg for å skape en organisasjon som skulle representere forretningsmessige interesser over hele verden. Deretter tok initiativgruppen industrialister, finansiere og salgsrepresentanter en fast beslutning om å bringe økonomisk velstand til en verden som ikke hadde fullstendig gjenopprettet etter første verdenskrig. De opprettet det internasjonale handelskammeret, som betegner seg som «verdenshandlerne». I begynnelsen av 1900-tallet var det bare noen få slike internasjonale strukturer i verden. Samtidig var det mangel på et enkelt globalt regelsystem for regulering av handel, investeringer og økonomiske eller kommersielle forhold. Å fylle dette gapet gjennom initiativet og gjennom den private sektoren, uansett statsstøtte, ble hovedideen til grunnleggerne av ICC. På den tiden skjønte de ikke dette, skaperne av det internasjonale handelskammeret grunnla en organisasjon som ble en integrert del av verdensøkonomien. I løpet av årene har ICC spilt en av de viktigste roller i internasjonal handel og næringsliv. Og i dag, under regjering fra Verdensbedriftsorganisasjonen, blir det opprettet regler, mekanismer og standarder som brukes daglig under forhold som er enda mer komplekse enn i 1919.

Over tid er en initiativgruppe av entreprenører fra fem land utvidet mulighetene til det internasjonale handelskammeret til organisasjoner med hundrevis av tusenvis av medlemsbedrifter i mer enn 120 land rundt om i verden. I dag inneholder ICC-fellesskapet både et betydelig antall store transnasjonale selskaper og mange mindre selskaper.

De fleste av de tidligste ICC-aktivistene ble rekruttert av sin første leder, Etienne Clementel, som også holdt andre ministerstillinger i den franske regjeringen i andre perioder. Det var under hans ledelse at organisasjonens sekretariat bosatte seg i Paris. Etienne Clementel er også kjent som hovedopphavsmann til ICCs internasjonale voldgiftsdomstol i 1923.

I 1920-årene arbeidet i det internasjonale handelskammeret fokusert mer på reparasjoner og militære gjeld. I 1930-tallet, da neste verdenskrig gradvis ble utviklet, var arbeidet i Verdenshandelsorganisasjonen viet til å bekjempe den globale økonomiske depresjonen og inneholde proteksjonistikkpolitikken.

I 1933 lanserte ICC den første versjonen av Unified Rules og Customs for Documentary Letters of Credit, som fortsatt brukes i handelsfinansiering fra banker rundt om i verden. Et annet ICC-flaggskipprodukt, Incoterms® - internasjonale handelsvilkår kjent for alle handelshandlere - ble utgitt i 1936 og oppdateres fortsatt etter behov. I de senere år presenterte ICC også sin første versjon av International Code of Advertising Practice.

I 1946 ble ICC gitt den høyeste rådgivende status med De forente nasjoner, som lanserte samarbeid med FN og dets spesialiserte byråer på en rekke spørsmål som en representant for næringslivet.

I mange år har ICC vært en sterk tilhenger av et åpent multilateralt handelssystem, blant annet gjennom sin konsekvente posisjon i Doha-rundens forhandlinger. På grunn av at utviklingsland i økende grad blir medlem av det internasjonale handelskammeret, har organisasjonen økt kravene til å åpne opp det internasjonale markedet for produkter produsert av disse landene, spesielt for avlinger.

Møter behovene til sine medlemmer, er verdens forretningsorganisasjon stadig ved å utvide sine aktiviteter. På initiativ fra ICC i 1950 ble dermed Verdensforbundet for handelskamre grunnlagt, som nå gir over 12 000 handelskamre sentralisert over hele verden. En annen oppdeling av organisasjonen - ICC-delen om bekjempelse av kommersielle forbrytelser - ble opprettet av Det internasjonale handelskammeret i 1980 i London for å undersøke og iverksette tiltak for alle aspekter av kommersielle forbrytelser.

Året 2004 lanserte det nye og svært viktige internasjonale ICC-initiativet - BASCAP (BusinessActiontostopCounterfeitingand Piracy - Business i kampen mot forfalsket distribusjon og piratkopiering), skapt for å koordinere innsatsen til en bedrift som er fast bestemt på å motstå spredning av forfalskede og piratkopierte produkter. Som initiativet utviklet ICC BASCAP foreningen med de største bedriftene - lokomotiver av global økonomi, som Apple, Chanel, Hewlett Packard, Lacoste, Microsoft, NBC Universal, Nestle, Nike, Pfizer, Procter & Gamble, Shell International , Unilever, Universal Music og andre

I 2016 ga FNs generalforsamling observatørstatus til det internasjonale handelskammeret. ICCs nye rolle innebærer at virksomheten nå har en direkte mulighet til å uttrykke sin mening i FN-systemet. Denne beslutningen la grunnlaget for ICC å bidra direkte til arbeidet i generalforsamlingen og reflekterer også den viktige rollen som den private sektoren vil spille i gjennomføringen av FNs bærekraftig utvikling agenda 2030.

I dag består 12 ICC-provisjoner, bestående av eksperter fra ulike sektorer av økonomien, i spesielle områder av direkte interesse for internasjonal virksomhet. Omfanget av interessene til ICC er variabelt, som omfatter det bredeste spekteret av temaer fra bankpraksis til beskatning, fra konkurranserett til vern av immaterielle rettigheter, fra transport, miljø og energi til internasjonal investering og handelspolitikk:
Voldgift og ADR (voldgift og vennlig tvisteløsning)

Banking (Bankkommisjon)

Kommersiell lov og praksis (Kommisjonen på Kommersiell lov og praksis)

Konkurranse (Konkurransetilsynet)

Bedriftsansvar og korrupsjon (Kommisjonen for samfunnsansvar og korrupsjon)

Kommisjonen om toll- og handelsforenkling (Kommisjonen om toll- og handelsforskrifter)

Digital økonomi (Kommisjonen om den digitale økonomien)

Miljø og energi (Kommisjon for miljø og energi)

Intellektuell eiendom (Intellectual Property Commission)

Ma rketing og reklame (Marketing and Advertising Commission)

Beskatning (Skattemyndighet)

Handels- og investeringspolitikk (Kommisjon for handel og investeringer)

< Alle aktiviteter i Verdenshandelsorganisasjonen er derfor rettet mot realiseringen av grunnforpliktelsen i ICC-grunnloven: "Å fremme utviklingen av en åpen verdensøkonomi med fast tro på at internasjonal handelsutveksling bidrar til verdens velstand og fred blant nasjonene. "

ICCs offisielle nettside: www.iccwbo.org

29.10.2012 18:12:30
(Automatisk oversettelse)Tatyana Monaghan

Generalsekretær i ICC Russland.

ICC - World Business Organization

Det er verdens største bedriftsorganisasjon som arbeider for å fremme internasjonal handel, ansvarlig forretningsadferd og en global tilnærming til regulering for å akselerere inkluderende og bærekraftig vekst til fordel for alle.


19.07.2018 11:16:51

Gorodissky & Partners blir med i ICC Russland

Advokatfirmaet "Gorodissky and Partners" ble medlem av ICC Russland
04.04.2017 19:27:00

Novikombank ble med i det internasjonale handelskammeret

Siden mars 2017 vil Novikombank-eksperter kunne delta i arbeidet til ICC Russlands banktilsynskommisjon og den globale banktilsynskommisjonens ICC.
05.11.2012 13:31:00

WTO: Tvister over oppgaver

Hva kan oppnås ved å bruke WTOs mekanismer i tvister av russiske bedrifter på antidumping- og utligningstollar?
04.11.2012 19:02:00

WTO: å beskytte selskapenes interesser

Muligheten for deltakelse av ikke-statlige institusjoner (selskaper) i prosedyrene for behandling av tvister i WTO.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

dødsstraff sopp S-300 en restaurant demokrati hunn oligarki organisasjon katt vil CIS traktat ordbok en pose Taxi bimetallism tyveri boliglån arkitektur Kasakhstan selger Trafikkulykker insulin memorandum by på egen frihet rekkefølge FMCG bank skilsmisse eple slange bite kanal utpressing last boliglån festival mat pensjon filosofi klient doktor Hellas finger økonomi smugling integrering arving godkjennelse vurdering avskjedigelse Iran mortifikasjon Ukraina pengemengden omdannelse Politikk Kontrakt Internett GLONASS USA Utveksling kreditt finansiere forfalske rapportere IFRS FIFA 2018 Sotsji rubel valutaenhet teori undeclared varer devaluering legat pakt medisin CCTV Sokrates Undervannsbåt varemerke avståelse krokodille medisiner kontroll ekteskap en bærbar datamaskin frakttransport timokrati lov gjeld penger innbetaling medfølgende penger problem markedsføring dollar 3G Gazpromneft rolle investering Servitutt tapperhet adopsjon konsultasjon Merk fødsel handling etterforskning maling trossamfunn rettferdighet innhold tyranni monetært system en leke premiss co-pakking logistikk derivat moderasjon Minibank fotballsko mynt alkohol Kerch valget gullmyntstandard studere Moskva hund inndragning reform forræderi valuta gass diabetes QR kode fly øl FN tort eiendomsmegling produkt WTO musikk drikke merke slaveri transseksuell Syria mord lotteri sang bro forsørger olympiske leker barn gull en familie sikkerhet Hviterussland baby lufttransport import bedrageri 4G vil Krim bil overføre regning causa middel Shipping post legemidler avvikling lov Viber belønning selger Fotball Russland leveranse domstol virksomhet Platon åndsverk hode fideicomass personale tabletten monometallism konferanse løfte eksport statsborgerskap pengemengde voldgiftsdomstol testosteron rakett rekkefølge monopolist Skattfritt strå Justinian-koden omsetning dømme handel Kina kaffe kvasi-avtalen forgiftning lovgivning hotell privat bank planlegger LTE Jobb Tyskland bo test mordforsøk digitalisering advokat utslipp Roma avgift Israel kompromitterende bevis kino rekreasjon forskrifter forby coffers toll mordbrann Bocharov Creek sanksjoner arv juice Farge jackpot MVA Paralympiske spill nevro revaluering

Persons

Companies


Реклама