GEFCO inngikk et memorandum med WILO RUS - 1BiTv.com

GEFCO inngikk et memorandum med WILO RUS

(Automatisk oversettelse)
GEFCO inngikk et memorandum med WILO RUS

Undertegnelsen fant sted på St. Petersburg International Economic Forum


GEFCO Group, en global leverandør av leverandørkjedetjenester til industrielle bedrifter og en europeisk leder innen billogistikk, inngikk et samarbeidsavtale med VILO Rus LLC. Undertegnelsen fant sted på St. Petersburgs internasjonale økonomiske forum i nærvær av Luke Nadal, styreleder for GEFCO-konsernet, Jens Dallendoerfer, generaldirektør i OOO VILO Rus, og Oleg Belozerov, generaldirektør for JSC Russian Railways.

Signeringen av denne avtalen markerer en ny fase for GEFCO i arbeidet med innovative løsninger som er en av hovedprioritetene for konsernet. Partnerskap med Wilo er i nær fremtid felles arbeid med introduksjon av moderne logistikk teknologier, anvendelse av innovative integrerte transport- og logistikkløsninger innen produktforsyning, identifisering av måter å videreutvikle teknologier knyttet til logistikkruter og transport. I tillegg har selskapene tenkt å utvikle løsninger innen informasjonsteknologi, slik at det sikres koordinering av de optimale vilkårene for produksjon av utstyr, transportordre, levering og fortolling i hele forsyningskjeden.

Utviklingen av GEFCO og Wilo vil ikke være begrenset til Russlands territorium: Selskapene skal arbeide innen engineering, bygging og lansering av modeller for organisering av leveranser av ferdige produkter fra territorium i Russland i landene i Europa og SNG. Til slutt vil partene delta i arbeidet med å utvikle løsninger for direkte transport, forsendelser, videresending, bearbeiding av betalinger for transport, eskortering av gods, å levere tjenester til en tollrepresentant, utforming og valg av informasjonssystemer og sikring av deres funksjon, valg av transportører, forhandlingspriser, forvaltende arter transport.

"Signeringen av denne avtalen er et glimrende eksempel på at vi fra år til år øker antall kunder og partnere fra en rekke bransjer. Wilo-fagfolk i deres håndverk, deres innovative Vi jobber alltid med teknologibedrifter med stor interesse, for sammen kan vi utvikle virkelig nye, gjennombruddsløsninger, sier Luc Nadal, styreformann i GEFCO-konsernet.

For Wilo er Russland et av de viktigste markedene rundt om i verden, og konsernet vil spesielt stimulere digital transformasjon her i de kommende årene, og fokuserer ikke bare på digitalisering av produksjon, markedsføring og salg, men også på digitalisering av logistikk prosesser. "Avtalen mellom GEFCO-konsernet og WILO RUS er en annen milepæl i implementeringen av lokaliseringsstrategien for vårt selskap. Dette samarbeidet vil gjøre det mulig for oss å forbedre vår tjeneste som vil tilfredsstille kundens spesifikke behov, sier Jens Dallendoerfer, direktør General of OOO Vilo Rus.

Åpningen av en ny fabrikk i Moskva i juni 2016 var ikke bare et signal om gruppens engasjement i aktiviteter i Russland, men også i hele regionen. "Wilo RUS øker stadig sin eksport fra Russland til Den europeiske økonomiske union, så vel som til andre land. Derfor trenger vi pålitelige partnere, som GEFCO, som tilbyr innovative integrerte transport og effektive logistikkløsninger," - konkluderte Jens Dallendoerfer.
25.05.2018 08:14:40WILO

Verdens produsent av pumper og pumpesystemer for bygging

GEFCO

GEFCO er en av de 10 største logistikkoperatørene i Europa.


14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement