Nettverk av reisebyråer Coral Travel begynte å selge produkter "Online Doctor" - 1BiTv.com

Nettverk av reisebyråer Coral Travel begynte å selge produkter "Online Doctor"

(Automatisk oversettelse)
Nettverk av reisebyråer Coral Travel begynte å selge produkter "Online Doctor"

De første telemedisinabonnementene for turister


I byråene i Coral Travel Network ble spesialprogrammer for døgnet rundt online konsultasjoner "Online Doctor Travel" tilgjengelig for klienter. Telemedisinabonnement kan kjøpes som et selvstendig produkt eller en ekstra tjeneste for et turistkort. Ledere av reisebyråer knytter selvstendig klienten til programmet for telemedisin konsultasjoner i en periode på 5 dager til 1 år, minimumskostnaden for pakken er 750 rubler.

Selskapene ble enige om å lansere tre programmer for eksterne medisinske konsultasjoner. Den grunnleggende pakken inkluderer haster online konsultasjoner av on-call terapeut og barnelege i ubegrenset mengde, gir Premium-pakken i tillegg til ubegrenset konsultasjon av de pliktige leger for å få online konsultasjoner av spesialiserte spesialister etter avtale. "Familie" gir tilgang til online konsultasjoner av barneleger og terapeuter på et ubegrenset antall tre brukere på samme konto.

"Sommeren er en sesong med helligdager, omfanget av søknader fra brukere som reiser, vokser. Kundene trenger rask tilgang til en lege konsultasjon uavhengig av tilgjengeligheten av en medisinsk politikk for reisende i utlandet. Vi ser i praktisere at doktorsstøtten er svært relevant for turister med barn, hvis organisme noen ganger uforutsigbart reagerer på nye forhold og et uvanlig kosthold, og det er viktig for mange turister å snakke spesielt med en russisktalende lege, det er ikke alltid mulig i utlandet " sier MMTs generaldirektør Denis Yudchits

Med hjelp av abonnementet får klienten tilgang til en operativ forbindelse med legene til medisinske institusjoner i Moskva og St. Petersburg i døgnet rundt. Konsulasjoner gjennomføres via nettleseren eller mobilapplikasjoner på smarttelefoner i formatet video, chat eller ring på russisk. Pakken er betalt direkte til byrået. Etter betaling blir brukeren gitt en unik kode for å aktivere det tilsvarende programmet i "Online Doctor" -tjenesten.

Klienter kan eksternt søke på helsepersonell, inkludert i tilfeller som ikke er fastsatt av helseforsikringspolitikken for reisende i utlandet. Ifølge selskapets MMT er de mest vanlige behandlingsemner om sommeren solbrenthet og fordøyelsessystemproblemer.

28.05.2018 11:11:17Coral Travel

Operatøren tilbyr de beste skianleggene og hotellene i 38 land i verden

Mobile Medical Technologies (MMT)

Ledende russisk utvikler av elektroniske prosjekter innen online rådgivning14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement