Nettverk av reisebyråer Coral Travel begynte å selge produkter "Online Doctor" - 1BiTv.com

Nettverk av reisebyråer Coral Travel begynte å selge produkter "Online Doctor"

(Automatisk oversettelse)
Nettverk av reisebyråer Coral Travel begynte å selge produkter "Online Doctor"

De første telemedisinabonnementene for turister


I byråene i Coral Travel Network ble spesialprogrammer for døgnet rundt online konsultasjoner "Online Doctor Travel" tilgjengelig for klienter. Telemedisinabonnement kan kjøpes som et selvstendig produkt eller en ekstra tjeneste for et turistkort. Ledere av reisebyråer knytter selvstendig klienten til programmet for telemedisin konsultasjoner i en periode på 5 dager til 1 år, minimumskostnaden for pakken er 750 rubler.

Selskapene ble enige om å lansere tre programmer for eksterne medisinske konsultasjoner. Den grunnleggende pakken inkluderer haster online konsultasjoner av on-call terapeut og barnelege i ubegrenset mengde, gir Premium-pakken i tillegg til ubegrenset konsultasjon av de pliktige leger for å få online konsultasjoner av spesialiserte spesialister etter avtale. "Familie" gir tilgang til online konsultasjoner av barneleger og terapeuter på et ubegrenset antall tre brukere på samme konto.

"Sommeren er en sesong med helligdager, omfanget av søknader fra brukere som reiser, vokser. Kundene trenger rask tilgang til en lege konsultasjon uavhengig av tilgjengeligheten av en medisinsk politikk for reisende i utlandet. Vi ser i praktisere at doktorsstøtten er svært relevant for turister med barn, hvis organisme noen ganger uforutsigbart reagerer på nye forhold og et uvanlig kosthold, og det er viktig for mange turister å snakke spesielt med en russisktalende lege, det er ikke alltid mulig i utlandet " sier MMTs generaldirektør Denis Yudchits

Med hjelp av abonnementet får klienten tilgang til en operativ forbindelse med legene til medisinske institusjoner i Moskva og St. Petersburg i døgnet rundt. Konsulasjoner gjennomføres via nettleseren eller mobilapplikasjoner på smarttelefoner i formatet video, chat eller ring på russisk. Pakken er betalt direkte til byrået. Etter betaling blir brukeren gitt en unik kode for å aktivere det tilsvarende programmet i "Online Doctor" -tjenesten.

Klienter kan eksternt søke på helsepersonell, inkludert i tilfeller som ikke er fastsatt av helseforsikringspolitikken for reisende i utlandet. Ifølge selskapets MMT er de mest vanlige behandlingsemner om sommeren solbrenthet og fordøyelsessystemproblemer.

28.05.2018 11:11:17

Упоминаемые персоны

Упоминаемые компании

Mobile Medical Technologies (MMT)Coral Travel

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement