Transportindustrien i de sibirske regionene digitaliserer - 1BiTv.com

Transportindustrien i de sibirske regionene digitaliserer

(Automatisk oversettelse)
Transportindustrien i de sibirske regionene digitaliserer

Memorandum om samarbeid innen digitalisering undertegnet


Selskapets utvikler av "smart" løsninger for transportindustrien JSC "Group T-1" og interregional Association "Siberian Agreement" undertegnet et memorandum om samarbeid innen digitalisering .
Samarbeidsmålet, som nevnt i dokumentet, er å skape et enkelt navigasjons- og informasjonsrom, samt implementeringen i områdene verktøy for å forbedre trafiksikkerhetsnivået. Samarbeid innebærer utveksling av erfaringer, opprettelse av forhold for interregional overføring av nyskapende transportteknologi, innsamling av analyser, gjennomføring av aktiviteter for å forbedre kvaliteten på arbeidet med transport av passasjerer med offentlig transport, veitjenester, verktøy, etc.

Alexander Kukanov, daglig leder for JSC "Group T-1": "Dagens trend er forenkling og åpenhet i forretningsprosesser. Vi jobber med de russiske føderasjonsenhetene for å skape effektive infrastrukturtransportløsninger av regionen.Digitalisering av transportsektoren for Russland er ikke så mye en trend, hvor mye det virkelige behovet for endringer har til formål å redusere antall ofre for trafikulykker, redusere ineffektive utgiftsbudsjetter av forskjellige nivåer og forbedre livskvaliteten og komfort av innbyggerne i th. "Fra MA" Siberian Agreement "ble signaturen under dokumentet satt av den første depu ty Formann for Executive Committee Gennady Guselnikov. "Søket og gjennomføringen av beste praksis for å løse sosiale og økonomiske problemer i alle sektorer av den sibirske økonomien uten unntak er et nøkkelverktøy som kun kan brukes hvis regioner integreres, systemisk og synkron." Denne tilstanden kan best realiseres innenfor rammen av interregionalt interaksjon.

Interregional Association "Siberian Agreement" utvider sin kompetanse i denne retningen kontinuerlig, blant annet ved å utvide partnerskap med bedrifter som tilbyr avanserte løsninger, sier Gennadiy Guselnikov.

29.05.2018 08:27:08

Упоминаемые персоны

Gennady GuselnikovAlexander Kukanov

Упоминаемые компании

Gruppe T-1Sibirisk avtale

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement