Nettet av bensinstasjoner Gazpromneft gjennomførte en miljøsøk "Clean Games" i Moskva - 1BiTv.com

Nettet av bensinstasjoner Gazpromneft gjennomførte en miljøsøk "Clean Games" i Moskva

(Automatisk oversettelse)
Nettet av bensinstasjoner Gazpromneft gjennomførte en miljøsøk "Clean Games" i Moskva

Frivillige samlet mer enn 600 kg søppel i Losiny Ostrov nasjonalpark


Nettverket av bensinstasjoner Gazpromneft gjennomførte en miljøsøk "Clean Games" i Moskva. Selskapets frivillige, sammen med byens aktivister, ryddet området for Losiny Ostrov National Park fra søppel.
På bare 2 timer samler frivillige 76 søppelsekker og 18 bildekk som veier over 600 kilo. Mer enn 2/3 av søppel ble samlet separat og sendt for resirkulering.

Deltakere i spillet, deltok i grupper på 4 personer, konkurrerte hverandre - hvem vil samle mest avfall, hvem vil finne den mest uvanlige artefakt, hvem vil svare på spørsmål om spørsmålet.

Før starten av spillene fikk alle frivillige grunnleggende utstyr - søppelsekker og hansker. For hver pose med husholdningsavfall, som måtte leveres til basen, ble det gitt poeng. Disse punktene kan brukes på "avanserte" verktøy - trillebår, som du kan samle inn mer søppel.

Separate poeng ble tildelt for separat avfallssamling. For eksempel har en pose med plastflasker brakt laget flere poeng enn en pose usortert avfall. For å tjene ekstra poeng kan teamet svare på spørsmålene i miljøspørsmålet. Vinneren var laget som nøye sorterte søppel og samlet mer enn de fleste plastflasker.
Økologisk kompatibilitet er en av hovedprioriteringene i nettverket av bensinstasjoner Gazpromneft. I april ble nettverksansatte med i All-Russian Subbotnik "Green Spring", og i fjor ble mer enn 800 trær og busker plantet i "Green Environment" -prosjektet på bensinstasjoner i de områdene de var til stede.
"Losiny Ostrov" er en slags naturlig museum der mangfoldet av vegetasjon og fauna i Moskva-regionen er representert. Samtidig er parken et populært feriemål for Muscovites. Derfor betyr så mye miljøutdanning. Miljøsøket er et utmerket format for innbyggere, hvor de på egen hånd kan være overbevist om at det er viktig å opprettholde parkens naturlige miljø, sier Zhanna Danilkina, visedirektør for miljøutdanning og turisme av Losiny Ostrov National Park.

31.05.2018 14:30:28

Упоминаемые компании

GazpromGazpromneft

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement