Digital Rockstar kurs - 1BiTv.com

Digital Rockstar kurs

(Automatisk oversettelse)
Digital Rockstar kurs

XETEQ-teamet lanserte kurset Digital Rockstar, hvor markedsførere vil lære programmering


En moderne digital spesialist må være en Jedi, som praktisk talt manipulerer store mengder data med tankekraft. Eksperter fra MarTech-firmaet XETEQ bestemte seg for å hjelpe markedsførere å takle denne oppgaven og lanserte et kurs om programmering "Digital Rockstar".
Kursets forfattere var XETEQs administrerende direktør Dmitry Rodin og CPO XETEQ Alexander Shvets, som har mer enn 20 års erfaring i MarTech. Før det var Dmitry og Alexander å skape produkter som digitale eksperter kun kunne kommunisere gjennom grensesnittet, og ethvert standardgrensesnitt er alltid en begrensning.
"Mange ganger har jeg sett plager av markedsførere når jeg jobber med kampanjedata og analyser. Ofte bruker alle store regneark med et standard sett med funksjoner. Jeg tegnet ikke formelen - en feil. Jeg fikk for mye data - Datamaskinen henger. Du kan også bruke populære automatiseringssystemer og interne løsninger. I dette tilfellet fokuserer folk ofte på prosessen, men ikke på å løse det ultimate markedsføringsproblemet, sier Alexander Shvets.
Grunnlaget for det utviklede kurset er en annen tilnærming. På et eksempel på praktiske oppgaver fra markedsføring vil studentene lære å programmere på populære språk, for eksempel Python eller JavaScript. De vil lære å lage automatiske dataforespørsler i annonseringssystemer via API, få bare de nødvendige dataene og i ønsket format. Separat tar kurset mye vekt på metodene for programvarebehandling av data og deres visualisering. Det er også planlagt å studere måter å automatisk kontrollere reklame på.
"Vi bestemte oss for å samle daglige oppgaver markedsførere og vise hvordan de kan løses ved hjelp av programmering, fra det aller grunnleggende nivå til algoritmer for maskinlæring. Selvfølgelig vil vi ikke omgå teorien, men der vil være mye praksis, inkludert lekser. Alle problemene kan løses ved hjelp av programmerings- og åpen kildebibliotek, det vil si at alt kan gjentas i praksis, sier Dmitry Rodin.
Partneren av kurset er Mail.Ru Cloud Solutions - skyplattform fra Mail.Ru Group, som inkluderer skalerbare virtuelle servere, objektsky lagring, Kubernetes orkestrasjon og gratis 24/7 support og servere i Russland.
Forfatterne av kurset håper at den tilgjengelige programmeringskunnskapen vil bryte barrieren mellom markedsføring og utviklere, noe som gjør det mulig å forandre markedet og gjøre det bedre.
Kurset vil bli avholdt fra 11. september til 15. november. Hver lytter vil bli forsynt med en personlig sky server som skal praktisere. Etter kurset kan du legge det til deg selv. Arrangørene advarer: Lyttere venter på mye øvelse og lekser, som bør planlegges ikke mindre enn heltid, som er 60 timer.
Du kan registrere deg for kurset på nettstedet - https://digitalgod.be

05.06.2018 14:48:42


Alexander Shvets

15 år i utvikling, hvorav 10 var dedikert til MarTech

Dmitry Rodin

10 år i AdTech-bransjen

XETEQ

XETEQ er en del av LT Digital Group


14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement