VTB Bank inngår samarbeidsnotat med GEFCO-konsernet - 1BiTv.com

VTB Bank inngår samarbeidsnotat med GEFCO-konsernet

(Automatisk oversettelse)
VTB Bank inngår samarbeidsnotat med GEFCO-konsernet

GEFCO Group er en langsiktig, pålitelig kunde av VTB Group


Innen rammen av St. Petersburgs internasjonale økonomiske forum inngikk VTB Bank et samarbeidsnotat med GEFCO-konsernet. Dokumentet ble signert av Yuri Soloviev, første nestleder og styreleder i VTB Bank, og Pavel Ilyichev, konsernsjef for strategi og finans i GEFCO-konsernet.
Avtalens gjenstand er utviklingen av gjensidig fordelaktig samarbeid for å finansiere GEFCOs investeringsprogram i Russland, samt å støtte og utvikle selskapets virksomhet i Europa.
GEFCO og VTB Bank har også til hensikt å utvikle og implementere finansielle instrumenter for å sikre operasjonelle og investeringsaktiviteter, samt finansiering av arbeidskapitalen til GEFCO-konsernet.

"GEFCO Group er en gammel, pålitelig klient til VTB Group. Vi planlegger å fortsette å tilby optimale finansielle løsninger for selskapet og dermed bidra til gjennomføringen av strategiske oppgaver for å utvide virksomheten i russisk transportmarkedet, inkludert støtte for eksport og import, sier Yury Soloviev, første nestleder og styreleder i VTB Bank.
"Undertegnelsen av dette memorandumet med VTB Bank bekrefter at GEFCO utvikler seg vellykket i Russland, ikke bare på sine nøkkelområder, men også utvider partnerskapsrelasjoner med selskaper, spesielt fra banksektoren. Det russiske markedet er strategisk viktig for oss vil det være av stor betydning å støtte landets ledende finansinstitusjon spesielt i sammenheng med våre planer om å erverve eiendeler i Russland. Vi er overbeviste om at denne avtalen vil være neste skritt for et vellykket langsiktig samarbeid mellom selskapene våre , "Pavel Ilyichev kommenterte avtalen.

07.06.2018 09:01:36

Упоминаемые компании

VTB BankGEFCO

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement