Designer Kate Spade fant en søm - 1BiTv.com

Designer Kate Spade fant en søm

(Automatisk oversettelse)
Designer Kate Spade fant en søm

Kate Spades ektemann er sjokkert: "Dette er et tydelig selvmord"


Andy Spade sa: "Hun var glad" da han og deres datter snakket med 55 år gamle Kate natten før hun døde. "Det var ingen tegn og ingen advarsel om at hun ville gjøre det, det var et komplett sjokk," sa han.
"Datteren min og jeg er ødelagt av hennes tap og forstår ikke engang hvordan hun skal begynne å leve uten henne, vi er dypt hjertebrukte og savner henne allerede," sier Spade i en uttalelse publisert av New York Times.
Paret, som også var forretningspartnere, har en tenåringsdatter, Francis Beatrix.
Mr. Spade sa at han og hans kone bodde separat, "men noen kvartaler fra hverandre" i løpet av de siste 10 månedene. Datteren deres bodde hos begge foreldrene, og paret så hverandre eller snakket hver dag. "Vi var ikke lovlig skilt og diskuterte ikke engang skilsmisse," fortsatte han. "Vi var beste venner, og prøvde å takle våre problemer på best mulig måte."
Mr. Spade sa at designeren regelmessig besøker en lege og tok medisiner for depresjon og angst. Han fordømte rykter om at hun hadde problemer med alkohol eller i næringslivet.
Politiet i New York City bekreftet Spades, Catherine Noel Brosnahans død, på tirsdag. Hva var omstendighetene i hennes død?
Politiet sa at hushjelpen til designeren fant at hun ikke svarte på tirsdag i leiligheten hennes på Park Avenue i Manhattan. Chief of the New York-politi, Dermot Shea, sa at et notat var blitt funnet på forbrytelsesstedet, men Mr. Spade sa at "jeg har ikke sett et enkelt notat."
Hvordan ble Spade en merkevare?
Spade, tidligere redaktør av modemagasinet Mademoiselle, skapte en følelse av mote på 1990-tallet med sin baglinje og bygget et tilbehørs imperium som vokste til hundrevis av butikker internasjonalt.
Hun grunnla Kate Spade Handbags Brand i 1993 med sin partner Andy, som hun møtte mens han studerte journalistikk ved University of Arizona, og en annen venn, Alice Arons.
Varemerket åpnet sin første butikk i New York i 1996, med det oppgitte målet om å skape den perfekte posen. Hans logo var et symbol på å spille kortspader, og hans lyse og fargerike mønstrede mønstre har blitt et karakteristisk trekk ved sine produkter.
07.06.2018 10:57:23

Упоминаемые персоны

Kate spade

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement