DHL Express hjelper unge designere - 1BiTv.com

DHL Express hjelper unge designere

(Automatisk oversettelse)
DHL Express hjelper unge designere

DHL Express og "Russian Seasons" åpner nye muligheter for unge russiske designere


DHL Express, verdensledende innen logistikk og ekspresslevering, og russisk kulturfestival i utformingen av "russiske årstider" har kunngjort begynnelsen av samarbeidet. Innenfor partnerskapet vil DHL Express gi unge designere - deltakere i virtuelle show-windows "russiske sesonger", spesielle forhold for ekspresslevering av varer til 220 land i verden. Å tiltre en pålitelig logistikkpartner vil styrke stillingene til russiske designere i det internasjonale markedet og bidra til dannelsen av deres positive rykte blant utenlandske kjøpere.

DHL Express støtter aktivt utviklingen av moteindustrien i Russland, og hjelper produsenter og forhandlere av designer klær, motehus og designere til å lykkes og gå inn i det internasjonale markedet. Siden 2007 støtter Fashion Week rundt om i verden som en offisiell logistikkpartner.

"Det nye partnerskapet med" Russian Seasons "er en logisk videreføring av samarbeidet med moteindustrien. I over ti år har vi levert mote og hjelper produsenter og designere å holde tritt med hurtige globale endringer i forbrukeradferd. Ifølge en undersøkelse utført av DHL-gruppen i Deutsche Post vil innkjøp innen 2019 bli gjort av 58% av Internett-brukere, og markedet for grenseoverskridende netthandel i 2020 vil bli 900 milliarder dollar. Et av de raskest voksende og svært lønnsomme segmentene av e-handel er mote. Vi er dypt overbevist om at russiske designere, inkludert unge, er i stand til å konkurrere og ta nye posisjoner i det globale markedet, sier Anna Klinskova, salgsdirektør og markedsføring for DHL Express i Russland.

"Misjonen til" russiske årstider "er å åpne nye navn og fremme russiske produsenter til utenlandske markeder. Vi implementerer dette oppdraget, basert på hjelp fra våre partnere - Nærings- og handelsdepartementet av Russland, Russlands eksportsenter, Central Department Store, International Financial Group VTB, eBay og verdensledende logistikkleder - DHL Express. Med hjelp av show-windows "Russian Seasons" ønsker vi å slå på hvert hus overalt verden og introdusere utenlandske kunder til den unike historien om russisk mote og design, utvikle en ide om Russland som et land som er i stand til å skape et praktisk, vakkert og kvalitetsprodukt for folk fra forskjellige land ", - sa presidenten for festivalen "russiske årstider" Daria Matsievskaya.

Festivalen "Russiske årstider" holdes fra 2015 med støtte fra Russlands industri- og handelsdepartement. Oppdrag av festivalen er åpning og støtte av nye navn, fremme av russiske produsenter av varer til utenlandske markeder. Siden 2016 er partneren og hovedstedet for "russiske årstider" den sentrale varehuset. I 2018 viser "russiske årstider" på eBay og Rakuten Global Market, som åpner for kjøpere fra USA, Europa, Canada, Australia og Japan for å kjøpe varer fra russiske produsenter og designere.

08.06.2018 08:49:18

Упоминаемые компании

DHL

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement