DHL Express hjelper unge designere - 1BiTv.com

DHL Express hjelper unge designere

DHL Express hjelper unge designere

DHL Express og "Russian Seasons" åpner nye muligheter for unge russiske designere


DHL Express, verdensledende innen logistikk og ekspresslevering, og russisk kulturfestival i utformingen av "russiske årstider" har kunngjort begynnelsen av samarbeidet. Innenfor partnerskapet vil DHL Express gi unge designere - deltakere i virtuelle show-windows "russiske sesonger", spesielle forhold for ekspresslevering av varer til 220 land i verden. Å tiltre en pålitelig logistikkpartner vil styrke stillingene til russiske designere i det internasjonale markedet og bidra til dannelsen av deres positive rykte blant utenlandske kjøpere.

DHL Express støtter aktivt utviklingen av moteindustrien i Russland, og hjelper produsenter og forhandlere av designer klær, motehus og designere til å lykkes og gå inn i det internasjonale markedet. Siden 2007 støtter Fashion Week rundt om i verden som en offisiell logistikkpartner.

"Det nye partnerskapet med" Russian Seasons "er en logisk videreføring av samarbeidet med moteindustrien. I over ti år har vi levert mote og hjelper produsenter og designere å holde tritt med hurtige globale endringer i forbrukeradferd. Ifølge en undersøkelse utført av DHL-gruppen i Deutsche Post vil innkjøp innen 2019 bli gjort av 58% av Internett-brukere, og markedet for grenseoverskridende netthandel i 2020 vil bli 900 milliarder dollar. Et av de raskest voksende og svært lønnsomme segmentene av e-handel er mote. Vi er dypt overbevist om at russiske designere, inkludert unge, er i stand til å konkurrere og ta nye posisjoner i det globale markedet, sier Anna Klinskova, salgsdirektør og markedsføring for DHL Express i Russland.

"Misjonen til" russiske årstider "er å åpne nye navn og fremme russiske produsenter til utenlandske markeder. Vi implementerer dette oppdraget, basert på hjelp fra våre partnere - Nærings- og handelsdepartementet av Russland, Russlands eksportsenter, Central Department Store, International Financial Group VTB, eBay og verdensledende logistikkleder - DHL Express. Med hjelp av show-windows "Russian Seasons" ønsker vi å slå på hvert hus overalt verden og introdusere utenlandske kunder til den unike historien om russisk mote og design, utvikle en ide om Russland som et land som er i stand til å skape et praktisk, vakkert og kvalitetsprodukt for folk fra forskjellige land ", - sa presidenten for festivalen "russiske årstider" Daria Matsievskaya.

Festivalen "Russiske årstider" holdes fra 2015 med støtte fra Russlands industri- og handelsdepartement. Oppdrag av festivalen er åpning og støtte av nye navn, fremme av russiske produsenter av varer til utenlandske markeder. Siden 2016 er partneren og hovedstedet for "russiske årstider" den sentrale varehuset. I 2018 viser "russiske årstider" på eBay og Rakuten Global Market, som åpner for kjøpere fra USA, Europa, Canada, Australia og Japan for å kjøpe varer fra russiske produsenter og designere.

08.06.2018 08:49:18
(Automatisk oversettelse)DHL

DHL er en av lederne i det russiske markedet for ekspresslevering og logistikk.


11.09.2018 06:10:20

President i Sri Lanka i sinne over cashewnyper

Det nasjonale flyselskapet i Sri Lanka var i trøbbel på grunn av flere nøtter
10.09.2018 17:35:59

Det nye El Niño værfenomenet vil trolig skje i vinter

Ifølge Verdens Meteorologiske Organisasjon er sannsynligheten for å gjenta El Niño innen utgangen av dette året 70%
10.09.2018 12:21:01

Fremgangsmåten for beregning av tollavgifter for tolloperasjoner er endret

Siden 4. september 2018, den føderale lov nr. 289-FZ av 3. august 2013
10.09.2018 12:03:06

Generaldirektør for byrået CrosDigital Olga Sivkova på konferansen Social Media Fest-2018

Konferanse "SOCIAL MEDIA FEST - 2018" vil bli avholdt 18.-19. Januar 2018 i Moskva
06.09.2018 09:33:38

Homoseksualitet i India er nå lovlig

Høyesterett i India hevdet at homoseksuell sex ikke lenger er kriminell handling


Advertisement