Tariffer og Trump - 1BiTv.com

Tariffer og Trump

(Automatisk oversettelse)
Tariffer og Trump

Den muntlige krigen før G7


På tærskelen til møtet trådte lederne av Frankrike og Canada inn i en tvist med amerikanske president Donald Trump i toppmøteprogrammet for toppmøtet - handelstakster.
Trump forventes å være den siste som kommer, og den første til å forlate, har innført tariffer for stål og aluminium, som har forårsaket repressjon av handelspartnere.
Men landene kan også møte problemer i å diskutere Irans kjernefysiske problemstillinger og klimaendringer.
G7-toppmøtet, som forener Canada, USA, Storbritannia, Frankrike, Italia, Japan og Tyskland, starter fredag ​​8. juli i La Malbecue, Quebec.
Ledere i land, som står for mer enn 60% av verdenskapitalen, møtes årlig. Økonomien står først på agendaen, selv om møtene nå alltid er forgrenet for å dekke store globale spørsmål.
Hvilke diskusjoner ble holdt på tvers av toppmøtet?
Disse var i utgangspunktet kopier av Frankrike og Canada mot Donald Trump. Til tross for at alt var godmodig mellom den amerikanske presidenten og hans franske motpart Emmanuel Macron, var sistnevnte ikke sjenert i uttrykk.
På Twitter skrev Macron at hvis Trump ønsket å være isolert, ville seks andre land signere sin egen avtale, om nødvendig, "fordi disse seks landene representerer verdier, de er et økonomisk marked som har sin egen historie og er nå en ekte internasjonal styrke ".
Leder av vertspartiet, Justin Trudeau, tok også en god takk til Trump, men nylig var han mye mer konfronterende, særlig med forsinkelsen i forhandlingene om Nord-Amerika frihandelsavtale (Nafta).
Han sa at Trump refererer til nasjonal sikkerhet for å forsvare sine takster på stål og aluminium.
Aldri en retreating Trump fjernet de stemningsfulle tweets, beskylder Trudeau for å være "rasende", og EU og Canada har i mange år etablert "massive handelspriser og ikke-monetære handelshindringer mot USA."
"Fjern tariffer og barrierer, eller vi vil matche deg enda mer," skrev han.

Den britiske statsministeren Therese May synes å ha tatt en mer forsonende tilnærming, og sier at han vil at EU skal handle med selvbeherskelse og i forhold til amerikanske takster.

Hva mer kan vi forvente i Quebec?
Trump, tilsynelatende, vil være den siste til å ankomme. Det hvite hus sa at han ville fly tidlig, på lørdag morgen, for å reise til Singapore for sitt landemerke Summit med Nordkoreas leder Kim Jong-hsing. Dermed vil han ikke delta på hele toppmøtet for å diskutere alle de temaene Trudeau legger fram.

Hovedtemaene til toppmøtet i år er: - Inkludert økonomisk vekst - Likestilling og kvinners empowerment - Fred og sikkerhet over hele verden - Fremtidig arbeid - Klimaendringer og havene
Ifølge lederprogrammet, Trump vil være til stede under diskusjonen om økonomiske og sikkerhetsspørsmål som diskuteres fredag, men vil savne likestilling og klimaendringer på lørdag.
Den amerikanske presidenten reagerte veldig rart da han diskuterte temaet klimaendringer under G7 i Italia i fjor, og senere kunngjorde han sin intensjon om å trekke seg fra den historiske Paris-avtalen.
Bare nylig nektet Trump avtalen fra 2015 med Teheran, med sikte på å begrense sitt atomprogram. Dette anger andre signatører, som siden har bestritt for å styrke det.
G7 - uten protester vil ikke koste
Vanligvis gjør det ikke. Omkring 400 demonstranter holdt en protestfestival på torsdag kveld i Quebec, brennende flagg i USA og andre G7-land. Protesterne er fokusert på globalisering, verdens integrerte frihandel, som ifølge supportere har medført flere jobber, høyere lønn og lavere priser, men ifølge motstandere har de skadet lokalsamfunn og overveldende foretrukket de rike.
Det forventes at under begivenheten i Quebec vil det være ca 8000 soldater og politimenn.
Hva er amerikanske tariffer og hva var reaksjonen?
Trump uttrykte planer for utenlandske stål- og aluminiumtariffer i mars, og rettferdiggjør dem med hensyn til nasjonal sikkerhet.
Den 31. mai innførte USA en 25% skatt på stål og en 10% skatt på aluminium fra EU, Mexico og Canada.
Trump hevdet at den globale overflødige forsyningen av stål og aluminium truet amerikanske produsenter, som er avgjørende for den amerikanske økonomien, selv om hans bevegelse viste seg å være kontroversielt, selv i USA.
De berørte landene er indignert. EU kalte dette trinnet "proteksjonisme, rent og enkelt."
En rekke svar ble vedtatt. Canada er rettet mot stål, yoghurt og whisky; Bourbon EU, tranebær, jeans og motorsykler; Meksikansk svinekjøtt, stål, epler, druer, blåbær og ost.

08.06.2018 10:24:32

14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement