DHL og eBay - 1BiTv.com

DHL og eBay

DHL og eBay

eBay og DHL utvider mulighetene til russiske eksportører


eBay og DHL Express kunngjør begynnelsen på samarbeidet med det formål å støtte eksporten av russiske varer og utviklingen av små og mellomstore bedrifter innen e-handel. Det russiske eBay-nettstedet er det første markedet for et selskap som vil lansere logistikkintegrasjon for eksportselgere, og DHL Express vil være det første alternativet for internasjonal ekspresslevering av varer innenfor rammen av integrasjon.
Full tilgang til informasjon og tjenester DHL Express-eksportører vil motta fra selgerens kontor på nettstedet eBaymag.com, en spesiell tjeneste for eksportører fra Russland og Øst-Europa. Tjenesten lar deg plassere varer på bare noen få minutter på 8 eBay-nettsteder i forskjellige land. All produktinformasjon blir automatisk oversatt til 10 språk, og prisene vises i lokal valuta.
I et enkelt kontor eBaymag.com vil selgere automatisk kunne beregne leveringsomkostninger til hvor som helst i verden, samt registrere forsendelsen raskt, ringe bud og fullføre den nødvendige pakken med dokumenter. Deretter må de bare skrives ut og leveres til kureren som tar opp lasten. I tillegg vil kundene kunne spore sine bestillinger gjennom sporingsnummeret på deres eBay-nettsted. Partnerskap med DHL Express vil tillate russiske selgere som jobber på eBay å levere varer til kunder i 220 land så snart som mulig: 1-2 dager til Europa, 2-3 dager til USA, Kina og Australia.
I løpet av det siste året brukte rundt 20% av eksporterende selgere [1] minst en gang det ekspressleveringsalternativet på eBay-siden og 11% bruker ekspresslevering regelmessig. For Russland er disse tallene henholdsvis 17% og 10%. Samtidig, som DHL Express-undersøkelsen viser, tillater introduksjonen av ekspresslevering muligheten til å øke gjennomsnittskostnaden for en kontroll til 70%.
"Som verdensledende innen logistikk og ekspresslevering har vi omfattende kompetanse og unike verktøy som er nødvendige for entreprenører som ønsker å gå inn i internasjonale markeder. Vi er glade for at takket være samarbeidet med eBay vil vi kunne gi tilgang til våre tjenester til selgere av en av de største internasjonale handelsplatformene og sikre rask og pålitelig levering av russiske varer til kunder over hele verden. Ekspresslevering fra DHL sammen i innovative løsninger for internasjonal e-handel, vil tillate russiske entreprenører å betjene sine utenlandske kunder så vel som hvis de hadde egne representasjonskontorer rundt om i verden, kommenterte vice president for salg og markedsføring av DHL i begynnelsen av samarbeidet med eBay. Express i Russland Anna Klinskova.
"Logistikk er tradisjonelt en hindring for eksportører. I de senere årene har vårt team gjort en stor innsats for å hjelpe russiske selgere enklere og raskere å gå inn i utenlandske markeder. Takket være det felles arbeidet med DHL Express, implementerte det russiske eBay-kontoret den første En forenklet prosedyre for behandling og sending av varer i utlandet vil gjøre det mulig for våre selgere å tilby den beste service til utenlandske kjøpere, noe som betyr at de vil motta flere nye ordrer og utvikle sin virksomhet på vår side. .Slike partnerskap er strategiske for utviklingen av russisk eksport, vi anslår vekstpotensialet mange ganger, sier Ilya Kretov, administrerende direktør i eBay i Russland og Emerging Europe.
[1] Av det totale antall eksportører fra regionen, Russland og de fremvoksende markedene i Europa

19.06.2018 11:44:24
(Automatisk oversettelse)eBay

En av verdens største handelsplattformer

DHL

DHL er en av lederne i det russiske markedet for ekspresslevering og logistikk.


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement