I Storbritannia er mangelen på CO2 - 1BiTv.com

I Storbritannia er mangelen på CO2

I Storbritannia er mangelen på CO2

Fizzy drinker kan ikke være nok


I Storbritannia er det bare to anlegg for produksjon av karbondioksid, og en er stengt for vedlikehold, og truer med å forlate drikkevareprodusenter uten CO2.
"Dette er allerede kutting av produksjon," sa Brigid Simmonds, leder av British Beer and Pub Association. Hun skrev til produsentene av CO2 med en forespørsel om å rette opp situasjonen.
Etterspørselen etter øl og karbonatiserte drinker når en topp, da fans samles for å se fotball, samt takket være det varme været.
Kullsyre er ikke bare lagt til brus, hermetisert og flaskeøl. Den brukes også i ølpumper på puber og brukes i tillegg til pakking av fersk kjøtt og salater.
Det produserer ammoniakkplanter som produserer gjødsel. Men ettersom etterspørselen etter gjødsel når en topp om vinteren, lukker produsentene ofte om sommeren for å utføre reparasjoner.
For tiden er minst fem CO2-produsenter i Nord-Europa stengt, ifølge Gasworld, som først rapporterte dette.
Gasworld sa at karbonholdige drikkevareprodusenter nå er "desperate", dette er den største krisen av CO2-forsyninger i løpet av det siste tiåret.
Stopp øl
Den britiske øl- og pubforeningen (BBPA), som representerer bryggeriene og 20.000 puber i Storbritannia, sa at en mangel på CO2 begynner å stoppe ølproduksjonen, selv om hun ikke nevnte bestemte selskaper.
Her produseres 82% av ølforbruket i Storbritannia, som krever karbondioksid. Sa frøken simmonds Hun sa at hun skrev til leverandørene av CO2, og en produsent sa at han ville kunne returnere den begrensede produksjonen i drift i begynnelsen av juli.
"Du kunne ha forventet dette, det er VM, som er like interessant i Tyskland som her," sa fru Simmonds. "Hvorfor de ikke forutse dette, jeg vet ikke."
BBPA utstedte også noen anbefalinger til sine medlemmer, og påpekte at CO2 som brukes i drikkevarer, inkludert øldosering i ølpumper, må være mat CO2.
Gavin Partington, administrerende direktør i British Soft Drinks Association, sa at soft drinkprodusenter "tar aktive skritt for å opprettholde kundeservice."
Han sa at han også forhandlet med sine leverandører og leter etter alternative kilder til CO2.

20.06.2018 11:32:29
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement