Holiday Inn Express Hotel - 1BiTv.com

Holiday Inn Express Hotel

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


13. juni 2018 var Grand Opening av Holiday Inn Express Moskva - Khovrino hotel fra IHG verdensomspennende nettverk. Hotellet var den tredje representanten for den dynamiske og så kjære internasjonale linjen Holiday Inn Express i den russiske hovedstaden. Det ble også det tredje renoverte hotellet aktiva i Moskva International Trade Center, og dermed legge til en hel klynge av hoteller under en enkelt ledelse.
Representanter for Moskva-regjeringen, profilforeninger, reisebyråer, Russlands og Expocenters handelskammer og industri, samt andre partnere i World Trade Center og selvfølgelig de første gjestene på hotellet, deltok i åpningsseremonien. De var de første som ble kjent med det fullstendig renoverte komplekset, verdsatt den lyse og ergonomiske utformingen av rommet, funksjonaliteten og komforten til lokalene og hotellets store grønne område.
Ved en slags tradisjon ble det nye hotellet innviet - seremonien ble utført av den ærespresident Andrei Rechitsky, rektor for kirken av profeten Elijah of God ved Novgorod metochion av byen Moskva.
Generaldirektør for Moskva internasjonale handelssenter Vladimir Strashko: "Det første hotellet i denne bygningen ble åpnet på kvelden før OL i Sovjetunionen. I dag, 38 år senere, på kvelden til 2018 FIFA World Cup, er vi igjen - Å åpne hotellet her - under Holiday Inn Express-merkevaren med helt nye levekår, gode forhold. Hotellet er blitt en av elementene i forberedelsen av vårt land for den kommende VM, og for ITC har trukket en linje under dannelsen av sin egen hotellklynger. I dag har World Trade Center et 5-stjerners Crowne Plaza Moscow WTC, et 4-stjerners leilighetshotell "International" og et 3-stjerners Holiday Inn Express Moskva - Khovrino, og tilbyr sine gjester tjenester i ulike prissegmenter til høye internasjonale standarder. "
Styreformann i ITCs styre, president for russisk handelskammerselskap Sergey Katyrin: "Renovering pustet nytt liv inn i dette hotellet. Det handler ikke bare om utseende - innholdet på hotellet, dets filosofi er helt forandret. I dag, på åpningsdagen, er 50% av Holiday Inn Express-rommene bebodd, og fra og med 19. juni blir hotellet fylt med 100%. En slik belastning i første fase gir ingen tvil om at arbeidet er vellykket. opp!"
IHG Regional General Manager for Russland, CIS og Georgia Tako Kim Plate: "IHG-nettverket har vært partner i Moskva International Trade Center i mer enn 10 år. Det var ITC som åpnet det første IHG-hotellet i Russland under merket Crowne Plaza. Og her og nå åpner vi igjen hotellet sammen, denne gangen under varemerket Holiday Inn Express. Dette er et helt annet merke som kan tilfredsstille behovene til noen gjester. Jeg er overbevist om at ledelsen av Holiday Inn Express Moscow - Khovrino vil kunne implementere de beste prinsippene for merkevaren. Dette hotellkategori 3+, som garanterer gjestene en ny kvalitetsservice. "
President of the Russian Union of Travel Industry Sergey Shpilko: "Dette er et populært format - et praktisk billig, smakfullt innredet hotell. I tillegg er Holiday Inn Express godt plassert på vei fra Sheremetyevo flyplass til sentrum av Moskva. Her er alt Holiday Inn Express Moscow - Khovrino ble en flott gave til Moskva til VM og et godt bidrag til den russiske gjestfrihetsbransjen. "
Nikolay Gulyaev, leder av Institutt for sport og turisme i byen Moskva: "Åpningen av et 3-stjerners hotell med et format som Holiday Inn Express og på rett sted - på vei fra Sheremetyevo internasjonale flyplass - er veldig viktig. Det jeg så, synes meg veldig relevant, veldig rettidig. Det er flott at hotellet åpnet på kvelden før VM, og ifølge min informasjon er det nesten fullstendig booket. Jeg er sikker på at gjestene på Byen vil like hotellet. "
Holiday Inn Express Moscow - Khovrino er: - 171 komfortable rom - Stilig og ergonomisk interiør - Moderne materialer - Tankefulle tekniske løsninger - Høyhastighets WiFi - Parkområde - Lekkert og sunt frokost - Gratis parkering
Hotellet ligger beleilig til i nærheten av sportskomplekset "Dynamo", fotballarena "Khimki" og andre store idrettsanlegg, samt i nærheten av utstillingsområdet Crocus Expo. Rundt hotellet er alle forhold for utøvere og elskere av en sunn livsstil opprettet: Den renoverte parken Levoberegniy har en sommerstrand, sykling og turstier, utendørs simulatorer, volleyball og skateområder. Å komme til Holiday Inn Express Moskva - Khovrino er også enkelt: Hotellet ligger bare 10 kilometer fra Sheremetyevo flyplass, ved siden av den nye t-banestasjonen Khovrino og åpningsstasjonen Belomorskaya.
Holiday Inn Express er ikke bare navnet på hotellet, men også en livsstil for hvilken den internasjonale hotellkjeden InterContinental Hotels Group har utviklet en hel filosofi. Dette er et økonomiklassehotell, men et helt nytt nivå. Hennes klient er en dynamisk moderne person som trenger trøst for arbeid og liv, bekvemmelighet i minste detalj, rask service, mangel på patos, samtidig som man overholder de høyeste standardene.

22.06.2018 08:13:25
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement