Arbeid for pensjonister er ikke lett - 1BiTv.com

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge


Worki sammenlignet antall jobbsøkere med pensjonsalder og antall ledige stillinger som arbeidsgivere spesifikt tilbyr for slike personer. Totalt sett er ca 15 000 gjenopptatte av pensjonsalder, etablert for i dag (kvinner fra 55 år og menn fra 60 år) plassert i tjenesten. Samtidig er det kun rundt 200 aktive ledige stillinger, som kalles pensjonister (ca 590 ledige stillinger er opprettet de siste seks månedene merket "for pensjonister"). Til sammen er over 135 000 ledige stillinger i Worki fra 90 000 arbeidsgivere i alle byene med over en million innbyggere i Russland.
"Det er forbudt å angi aldersbegrensninger når du ansetter. Dette er diskriminering. Samtidig har mange bedrifter en offentlig eller privat alderskvalifikasjon: mange tror at en alder kan være mindre aktiv, han er mindre kjent med ny teknologi, Oftere syk, sier Pavel Guzhikov, grunnlegger og administrerende direktør i Worki-tjenesten. - På den annen side plasserer noen arbeidsgivere med reklame i tjenesten merket "for pensjonister." Men som vi ser, er slike ledige stillinger flere ganger mindre enn for studenter som tjenesteleverandørene tilbyr om lag 6000 ledige stillinger. "
Den gjennomsnittlige lønnen som tjenesteleverandører er villige til å betale til pensjonsalder, er generelt lavere enn markedsgjenomsnittet. I gjennomsnitt i Russland i byer med en million befolkning er det rundt 24 tusen rubler, i Moskva og St. Petersburg, om lag 28 tusen rubler. "Ofte gir arbeidsgivere folk som er eldre i stillingene som ikke krever daglig seriøs innsats, og som de ikke er villige til å betale mye. Eller et annet alternativ: Selskapet har et lite lønnsfond, og det viser med vilje i jobbmeldingen at pensjonister kan hevder det, å vite at det ikke er lett for eldre å finne arbeid, og de er klare til å gå på jobb for lønn under markedsplassen, sier Pavel Guzhikov. "Lønn i slike stillinger for pensjonister er som regel 15-20% lavere enn gjennomsnittet for markedet."
En annen pensjonsreform og økt pensjonsalder forårsaker en negativ reaksjon i samfunnet. Nylig signerte over en million mennesker kravet om å avbryte økningen i pensjonsalderen i Russland på Change.org. Samtidig sier tilhengere av innovasjon at problemet i stor grad er konstruert, og folk i alderen 55-60 år er ganske aktive i dag og ønsker ikke å pensjonere seg selv.
"Det gamle pensjonssystemet, som innebærer pensjonering av kvinner i alderen 55 år og menn fra 60 år, ble skapt tilbake tidlig på 1900-tallet. Forventet levetid i Russland vokser, og folk i denne alderen er virkelig aktive i dag og ønsker å arbeid, - sier Pavel Guzhikov. - Men om arbeidsgivernes holdning til situasjonen vil forandre, er det ennå ikke klart. Likevel er økt pensjonsalder i Russland i dag et slikt resonansspørsmål at det er ganske mulig at regjeringen og presidenten vil møte fremtidige pensjonister og vedta en mildere versjon av reformen: pensjonsalderen vil sannsynligvis økes, men ikke så dramatisk som regjeringen foreslår i dag.
TOP-10 ledige stillinger, som er mest populære blant søkere av pensjonsalderen:
vakt - 27,1% concierge - 10,3% manager - 6,0% kommandant - 1,9% sjefingeniør - 1,5% heisoperatør - 0,9% sjefsted - 0,8% søstervertinne - 0, 8% teknisk ekspert - 0,7%

22.06.2018 08:27:50
(Automatisk oversettelse)worki

Service for rask personalsøk


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement