GroozGo lanserte sin egen søknad - 1BiTv.com

GroozGo lanserte sin egen søknad

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon


Juni 20 aggregat GroozGo lanserte sin egen applikasjon, som kan lastes ned gratis på Google Play og App Store. Nå er alle de grunnleggende funksjonene til den elektroniske tjenesten tilgjengelig på mobilenhetens brukere.
En operatør registrert i systemet kan sette opp et automatisk søk ​​etter ordrer for flere parametere: transportgeografi, kjøretøytype, etc. Motta øyeblikkelige push-varsler om nye applikasjoner fra kunder, utøveren har muligheten til å reagere umiddelbart på det. Kunden ved hjelp av mobilapplikasjon kan ikke bare forlate søknader for transport, men også spore bevegelsen av sine varer. Snart vil brukerne ha mulighet til å fikse status og dato for overføring av originaler av dokumenter og betalinger. Nå på GroozGo-nettsiden er trafikken fra mobilenheter 28%, som er om lag 3000 personer i måneden. For øyeblikket er det registrert 2,400 operatører som er registrert i tjenesten, og ifølge våre prognoser vil minst 80% av dem ønske å bruke søknaden. Også det vil bli hevdet av 60% av kundene fra 700 registrerte avsendere.
"Som tidligere mottar alle brukere av GroozGo en tjeneste på prinsippet om" one-stop shop ", sier generaldirektør og medstifter av tjenesten Anna Kachurets. - Med ett klikk får kundene tilgang til en stor database av verifiserte eksekutorer, og vårt firma garanterer transportsikkerheten. For operatører gir det samme arbeidet med en nettleverandør tilgang til en stor oppdatert database av ordrer, slik at de lastes ned og frigjøres fra behovet for forhåndsplanlegging av deres ruter. Lansering av en mobil applikasjon forenkler prosessen med å jobbe med tjenesten, noe som gjør den enda mer tilgjengelig for de som er vant til å jobbe på veien. "

22.06.2018 10:11:11
(Automatisk oversettelse)13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement