Konferanse "SALG - 2018" - 1BiTv.com

Konferanse "SALG - 2018"

(Automatisk oversettelse)
Konferanse "SALG - 2018"

Rapporten vil bli levert av forretningssjef Artemy Shcheglatov


Arbeid med innvendinger i langt salg i B2B-markeder: flere produkter i stedet for billige triks.
Dette vil fortelle forretningsutøveren Artemy Shcheglatov i sin rapport på All-Russian Practical Conference "Sales-2018", som vil bli avholdt i Moskva 22. august.
I rapporten:
- Grunnleggende prinsipper og populære feil i å håndtere innvendinger i langsalg i b2b-markeder. - Tre stadier av utvikling av relasjoner til klienten og et sett med verktøy for arbeid for hver av dem. - Struktur for behandling av innvendinger. Planlegging av "multi-passasjer". Eksempler på håndteringsinnsigelser ("Vi jobber med et annet selskap", "Vi trenger ikke tjenestene dine", "Dyrt", "Ingen budsjett", "Send et kommersielt tilbud", "ingenting interesserer oss", "krise" etc.) . Kortindeksen av påvist i praksis svarer. - Systemet for anledninger til å ringe klienten. Teknikker for gjenopplivning av "sovende" og "dangling" klienter. - Behandlingsinnvendelse "Dyrt": Algoritmen til dialog og eksempler på taleforberedelser. - Teknologiske svar på forespørsler-feller og spørsmål-viruser.
Om høyttaleren: Artemy Shcheglatov.
Grunnlegger og administrerende direktør i det føderale konsulentsenteret "Artsales" .8 år med å drive egen virksomhet - rekrutteringsbyråer, hr, ledelseskonsulent, IT-industri, opplæring og utvikling. Også i bagasjen hans 10 års erfaring med aktivt salg i b2b-markeder: fra reservedeler for importert spesialutstyr til konsulentprosjekter, 8 års ledererfaring: salgssjef, salgssjef. Spesialisering er en business coach for lang salg i industrielle B2B markeder, en motiverende høyttaler. Yrkeserfaring - 10 år. Gjennomført opplæring i 25 byer i Russland. Har bygget mer enn 200 salgsavdelinger.
Salgskonferansen finner sted årlig og samler eiere og generaldirektører, handelsdirektører og leder av salgsavdelinger til selskaper som opererer i B2B-sektoren fra hele Russland og CIS-landene. Tre dager. Mer enn 20 rapporter fra ledende eksperter innen salgsstyring: Timur Aslanov, Albert Tyutin, Sergei Dubovik, Inga Orlova, Elena Zhdanova, Evgeny Kolotilov og andre. Analyse av friske saker. Anvendt materiale og trinnvise teknikker.
Og veldig viktig del av konferansen: Nettverkssesjon - en spesiell begivenhet, som har til formål å gjøre alle deltakerne kjent med en spesiell teknologi. Du får ikke bare ny kunnskap, men også nye partnere, nye forbindelser og nye venner.
Ved tidlig bestilling - veldig hyggelige rabatter.
Gå til konferansesiden https://goo.gl/DcmPbC og send oss ​​et søknadsskjema. # prodazhi2018

26.06.2018 08:44:49

Упоминаемые персоны

Artemy Shcheglatov

16.07.2018 14:48:49

Summit "Trump-Putin"

USA søker å forbedre forholdet til Russland
16.07.2018 13:34:02

Salg på kassekontoret - en gullgruve!

Høyttaler Andrey Fatov
16.07.2018 10:25:41

Frankrike ble VM 2018

Klassisk finalen i verdenscupen 2018
16.07.2018 09:51:52

LEGO er ikke LEGO

Forfalsket ble maskert under LEGO


advertisement