Konferanse "SALG - 2018" - 1BiTv.com

Konferanse "SALG - 2018"

Konferanse "SALG - 2018"

Rapporten vil bli levert av forretningssjef Artemy Shcheglatov


Arbeid med innvendinger i langt salg i B2B-markeder: flere produkter i stedet for billige triks.
Dette vil fortelle forretningsutøveren Artemy Shcheglatov i sin rapport på All-Russian Practical Conference "Sales-2018", som vil bli avholdt i Moskva 22. august.
I rapporten:
- Grunnleggende prinsipper og populære feil i å håndtere innvendinger i langsalg i b2b-markeder. - Tre stadier av utvikling av relasjoner til klienten og et sett med verktøy for arbeid for hver av dem. - Struktur for behandling av innvendinger. Planlegging av "multi-passasjer". Eksempler på håndteringsinnsigelser ("Vi jobber med et annet selskap", "Vi trenger ikke tjenestene dine", "Dyrt", "Ingen budsjett", "Send et kommersielt tilbud", "ingenting interesserer oss", "krise" etc.) . Kortindeksen av påvist i praksis svarer. - Systemet for anledninger til å ringe klienten. Teknikker for gjenopplivning av "sovende" og "dangling" klienter. - Behandlingsinnvendelse "Dyrt": Algoritmen til dialog og eksempler på taleforberedelser. - Teknologiske svar på forespørsler-feller og spørsmål-viruser.
Om høyttaleren: Artemy Shcheglatov.
Grunnlegger og administrerende direktør i det føderale konsulentsenteret "Artsales" .8 år med å drive egen virksomhet - rekrutteringsbyråer, hr, ledelseskonsulent, IT-industri, opplæring og utvikling. Også i bagasjen hans 10 års erfaring med aktivt salg i b2b-markeder: fra reservedeler for importert spesialutstyr til konsulentprosjekter, 8 års ledererfaring: salgssjef, salgssjef. Spesialisering er en business coach for lang salg i industrielle B2B markeder, en motiverende høyttaler. Yrkeserfaring - 10 år. Gjennomført opplæring i 25 byer i Russland. Har bygget mer enn 200 salgsavdelinger.
Salgskonferansen finner sted årlig og samler eiere og generaldirektører, handelsdirektører og leder av salgsavdelinger til selskaper som opererer i B2B-sektoren fra hele Russland og CIS-landene. Tre dager. Mer enn 20 rapporter fra ledende eksperter innen salgsstyring: Timur Aslanov, Albert Tyutin, Sergei Dubovik, Inga Orlova, Elena Zhdanova, Evgeny Kolotilov og andre. Analyse av friske saker. Anvendt materiale og trinnvise teknikker.
Og veldig viktig del av konferansen: Nettverkssesjon - en spesiell begivenhet, som har til formål å gjøre alle deltakerne kjent med en spesiell teknologi. Du får ikke bare ny kunnskap, men også nye partnere, nye forbindelser og nye venner.
Ved tidlig bestilling - veldig hyggelige rabatter.
Gå til konferansesiden https://goo.gl/DcmPbC og send oss ​​et søknadsskjema. # prodazhi2018

26.06.2018 08:44:49
(Automatisk oversettelse)


Artemy Shcheglatov

Grunnlegger og administrerende direktør i det føderale konsulentsenteret "Artsales"13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement