Hot Fins Skewers - 1BiTv.com

Hot Fins Skewers

Nødhjelpsdepartementet forklarte vilkårene for at piknikene i mai kan gjøre mye penger for resten.


Hot Fins Skewers


I EMERCOM av Russland planlegger de ikke å forsiktig gå i skogene på maiferien og identifisere steder hvor bedrifter går. Som Rinat Yenikeyev, direktør for tilsynsaktiviteter og forebyggende arbeidsavdeling i det russiske nødhjelpsdepartementet, fortalte reportere, at hans underordnede ikke har noe mot grill i naturen. Men med en, eller rettere, selv under to forhold.
Den første er om sikkerhetstiltak respekteres, og det andre er hvis i en region hvor folk går, har ikke et spesielt brannbeskyttelsesregime blitt erklært. I det første tilfellet kan resten utstedes en relativt liten fin, vanligvis to tusen rubler, maksimum - 3000. Enhver varsling ble annonsert, og det ble avklart at selv om det i de tillatte stedene skulle ferierende ha brannslukkingsutstyr med dem, se om det er et nærliggende tørt gress og en sterk vind. I tillegg må brannen bak ham være helt slukket.
Men hvis folk risikerer å gå inn i skogen, til tross for myndighetsforbudet under kunngjøringen av et spesielt brannregime, kan kebaben stå i en krone. Ifølge Rinat Enikeev, straffes straffen i henhold til koden for administrative lovbrudd for enkeltpersoner i dette tilfellet. Og ingen advarsel i tilfelle unnskyldninger, sier de, visste ikke. Ifølge Enikeeva er praksis slik at det virkelige beløpet, som må deles, vil være fem tusen rubler. Og for alle som vil bli fanget rundt leirbålet. For at ferierende ikke kunne sende inspektøren til Nødsituasjonen til helvete, vil redningsmennene utføre raid sammen med politiet.

Det er ikke nødvendig å snakke om bøter for juridiske personer, der beløpene er generelt uoverkommelige. Men det er usannsynlig at firmaer og bedrifter vil organisere piknik på deres territorium og i mai ferie. Nødsituasjonsdepartementet forstår dette, derfor har de planlagt inspeksjoner ikke på industriområder og ikke på skoger, men på territorier ved siden av bosetninger.
Hittil er det i henhold til dataene fra hovedstatsinspektøren for Den russiske føderasjon for branntilsyn den "spesielle brannvernregime" blitt etablert i 32 fag. Det er 17 utbrudd av brannfyrer.
"I løpet av de siste tre ukene har mer enn 130 tilfeller blitt registrert når brann fra brannens branner gikk over til bygninger," sa Rinat Enikeev. - I denne forbindelse innleverte undersøkelsesorganene rundt 30 straffesaker. Over 1,5 tusen borgere, 600 tjenestemenn og juridiske personer som er eiere eller leietakere av jordbruksareal, der brann oppstod, blir tatt med til administrativt ansvar.

Den vanskeligste situasjonen i Trans-Baikal-regionen. På kvelden ble det annonsert en stormvarsel med en prognose for vindhastighet opp til 40 meter per sekund. Rinat Enikeev bekreftet at de brente leirene og landsbyene i mars ble sjekket. Pashka ble gjort der, men på enkelte steder ble brudd på lagring av fast husholdningsavfall identifisert, men de ble knapt påvirket av årsaken til de ødeleggende brannene.
Brannen kom fra territoriet til Kina og Mongolia. Det spredte seg med stor kraft over steppen, og sprang lett over elvene på grunn av den sterke vinden. Folk først skjønte ikke engang at det var brann. Det var en støvete vegg, og bak det var en brennende vind.

Undersøkelsesorganene har ikke avslørt fakta om en spesiell brensel for å motta kompensasjon for den brente eiendommen.
Hvor skal du ha en piknik i Moskva, slik at du ikke blir bøtelagt?
Som rapportert i Mospriroda, vil sesongen av piknik og kebab i hovedstaden offisielt åpnes torsdag 25. april. Det er ikke nødvendig å dra til landet for en røyk - du kan ha en piknik i byen. Det er mange steder: skogsparker, naturreservater og parker vil forberede 250 piknikområder. Benker, bord, griller, søppelbokser og sandkasser blir installert overalt for å "dekke" brannen. Noen steder vil det være regnskylter, gazebos, kompostetoaletter, utleiecentre for sportsutstyr og til og med gratis WI-FI. De fleste av de "velsmakende" sonene - i Tsaritsyno, Tushino Park og Pokrovsky-Streshneve. Mange steder i Bitsevsky-skogen, naturhistorisk park "Moskvoretsky" og Serebryany Bor.
Likevel er det fortsatt flere som er villige til å sitte ved brazeren i en vennlig sirkel enn det er plattformer. Med solens stigning sender mange greskmenn en messenger for rekognosering, slik at han finner og opptar en fri arbor. Vil du ikke ordne kamper for et slikt ønskelig sted? Det er et enklere alternativ og uten nerver - noen parker tilbyr å leie et lysthus med en gang med grill, spyd, kjøttgrill og kull. For fornøyelsen må selvfølgelig betale. Vanligvis koster det minst to tusen rubler. Shish kebab får bare steke på spesialutviklede plattformer - på kul og i braziers. Åpen brann er forbudt! Alkohol er ikke velkommen. Ellers er det en sjanse til å løbe inntil en bøde på opptil fem tusen rubler. Hvis det kommer til å kutte ned trær eller verre - en brann, venter mer alvorlige problemer på gjestene: en bøter på opptil to hundre tusen rubler eller en straffesak. En annen viktig regel: Det er forbudt å kjøre rundt i spesielt beskyttede områder. Denne borgeren "synd" oftere.

Finn piknikområdene vil hjelpe informasjonsstativer og skilt ved inngangen til parkene og viltreservatene. I alle fall er den nøyaktige adressen bedre å lære på forhånd på nettsiden til Mospriroda, institutt for naturforvaltning og miljøvern eller på den åpne dataportalen. Eller på gammel måte, ring til referansenummeret til parken der du skal piknik.

Kilde: Russisk avis


25.04.2019 07:02:44
(Automatisk oversettelse)


24.08.2019 09:29:20

Livet uten dollar

Sjefen for den britiske sentralbanken foreslo å forlate dollaren.
23.08.2019 13:42:34

Om stabilisering av situasjonen i nedtrappingssonen til Idlib

Presidentene i Russland og Tyrkia diskuterte samhandling om Idlib.
22.08.2019 07:01:48

Kampanje fra Naftogaz

Naftogaz tilbød ukrainere å kjøpe bensin til vinteren.
21.08.2019 06:01:00

Århundresalg

Kongefamilien av Danmark utelukket ikke salget av Grønland til USA.
21.08.2019 05:52:00

Sjekk bagasjen

Tollere vil begynne å sjekke russisk bagasje på en ny måte.


Advertisement

Themes cloud

forræderi bite Kina Shipping godkjennelse CIS hode fly bil rubel belønning medfølgende testosteron pengemengde Taxi domstol fødsel USA innbetaling krokodille Trafikkulykker Israel FMCG tapperhet nevro forsørger eiendomsmegling rettferdighet forfalske by på bo utslipp rekkefølge dødsstraff valuta Skattfritt England reform kontroll vil ekteskap logistikk transseksuell Minibank lotteri devaluering gullmyntstandard memorandum tabletten penger valutaenhet MVA fotballsko premiss overføre handling forskrifter Hellas løfte kanal sonde teori kaffe planlegger juice bedrageri Russland lov arv sanksjoner gass Farge monometallism finansiere maling WTO valget gjeld integrering mat Iran lufttransport finger Platon demokrati avvikling innhold pensjon omdannelse advokat doktor tyveri inndragning Servitutt sang CCTV tyranni filosofi konsultasjon Ukraina rolle gull hunn derivat traktat Kerch baby Utveksling Politikk arkitektur lovgivning kvasi-avtalen Syria moderasjon Rhodes mortifikasjon Mias varemerke personale alkohol slange S-300 dollar co-pakking penger problem smugling selger legat Merk handel lov Undervannsbåt monetært system investering kino markedsføring Tyskland Kontrakt coffers Georgia eksport konferanse rapportere øl leveranse monopolist drikke FN egen oligarki undeclared varer import slaveri avståelse musikk GLONASS en bærbar datamaskin toll utpressing organisasjon produkt avgift Skype Bocharov Creek Roma rakett festival trossamfunn middel mordforsøk regning Justinian-koden vurdering insulin virksomhet timokrati frihet post bank avskjedigelse adopsjon Jobb Kreta last økonomi Gazpromneft ordbok eple bimetallism voldgiftsdomstol mord test barn forgiftning mynt rekreasjon studere digitalisering Instagram hund medisin etterforskning kompromitterende bevis en familie statsborgerskap revaluering turisme Sotsji omsetning selger frakttransport skilsmisse bro hotell boliglån en leke en restaurant tort FIFA 2018 strå Krim medisiner Fotball Internett sikkerhet pakt rekkefølge boliglån fideicomass diabetes solen dømme causa Sokrates pengemengden katt vil jackpot kreditt mordbrann arving IFRS Sveits Viber sopp forby Telegram en pose klient privat bank

Persons

Companies