Hot Fins Skewers - 1BiTv.com

Hot Fins Skewers

Nødhjelpsdepartementet forklarte vilkårene for at piknikene i mai kan gjøre mye penger for resten.


Hot Fins Skewers


I EMERCOM av Russland planlegger de ikke å forsiktig gå i skogene på maiferien og identifisere steder hvor bedrifter går. Som Rinat Yenikeyev, direktør for tilsynsaktiviteter og forebyggende arbeidsavdeling i det russiske nødhjelpsdepartementet, fortalte reportere, at hans underordnede ikke har noe mot grill i naturen. Men med en, eller rettere, selv under to forhold.
Den første er om sikkerhetstiltak respekteres, og det andre er hvis i en region hvor folk går, har ikke et spesielt brannbeskyttelsesregime blitt erklært. I det første tilfellet kan resten utstedes en relativt liten fin, vanligvis to tusen rubler, maksimum - 3000. Enhver varsling ble annonsert, og det ble avklart at selv om det i de tillatte stedene skulle ferierende ha brannslukkingsutstyr med dem, se om det er et nærliggende tørt gress og en sterk vind. I tillegg må brannen bak ham være helt slukket.
Men hvis folk risikerer å gå inn i skogen, til tross for myndighetsforbudet under kunngjøringen av et spesielt brannregime, kan kebaben stå i en krone. Ifølge Rinat Enikeev, straffes straffen i henhold til koden for administrative lovbrudd for enkeltpersoner i dette tilfellet. Og ingen advarsel i tilfelle unnskyldninger, sier de, visste ikke. Ifølge Enikeeva er praksis slik at det virkelige beløpet, som må deles, vil være fem tusen rubler. Og for alle som vil bli fanget rundt leirbålet. For at ferierende ikke kunne sende inspektøren til Nødsituasjonen til helvete, vil redningsmennene utføre raid sammen med politiet.

Det er ikke nødvendig å snakke om bøter for juridiske personer, der beløpene er generelt uoverkommelige. Men det er usannsynlig at firmaer og bedrifter vil organisere piknik på deres territorium og i mai ferie. Nødsituasjonsdepartementet forstår dette, derfor har de planlagt inspeksjoner ikke på industriområder og ikke på skoger, men på territorier ved siden av bosetninger.
Hittil er det i henhold til dataene fra hovedstatsinspektøren for Den russiske føderasjon for branntilsyn den "spesielle brannvernregime" blitt etablert i 32 fag. Det er 17 utbrudd av brannfyrer.
"I løpet av de siste tre ukene har mer enn 130 tilfeller blitt registrert når brann fra brannens branner gikk over til bygninger," sa Rinat Enikeev. - I denne forbindelse innleverte undersøkelsesorganene rundt 30 straffesaker. Over 1,5 tusen borgere, 600 tjenestemenn og juridiske personer som er eiere eller leietakere av jordbruksareal, der brann oppstod, blir tatt med til administrativt ansvar.

Den vanskeligste situasjonen i Trans-Baikal-regionen. På kvelden ble det annonsert en stormvarsel med en prognose for vindhastighet opp til 40 meter per sekund. Rinat Enikeev bekreftet at de brente leirene og landsbyene i mars ble sjekket. Pashka ble gjort der, men på enkelte steder ble brudd på lagring av fast husholdningsavfall identifisert, men de ble knapt påvirket av årsaken til de ødeleggende brannene.
Brannen kom fra territoriet til Kina og Mongolia. Det spredte seg med stor kraft over steppen, og sprang lett over elvene på grunn av den sterke vinden. Folk først skjønte ikke engang at det var brann. Det var en støvete vegg, og bak det var en brennende vind.

Undersøkelsesorganene har ikke avslørt fakta om en spesiell brensel for å motta kompensasjon for den brente eiendommen.
Hvor skal du ha en piknik i Moskva, slik at du ikke blir bøtelagt?
Som rapportert i Mospriroda, vil sesongen av piknik og kebab i hovedstaden offisielt åpnes torsdag 25. april. Det er ikke nødvendig å dra til landet for en røyk - du kan ha en piknik i byen. Det er mange steder: skogsparker, naturreservater og parker vil forberede 250 piknikområder. Benker, bord, griller, søppelbokser og sandkasser blir installert overalt for å "dekke" brannen. Noen steder vil det være regnskylter, gazebos, kompostetoaletter, utleiecentre for sportsutstyr og til og med gratis WI-FI. De fleste av de "velsmakende" sonene - i Tsaritsyno, Tushino Park og Pokrovsky-Streshneve. Mange steder i Bitsevsky-skogen, naturhistorisk park "Moskvoretsky" og Serebryany Bor.
Likevel er det fortsatt flere som er villige til å sitte ved brazeren i en vennlig sirkel enn det er plattformer. Med solens stigning sender mange greskmenn en messenger for rekognosering, slik at han finner og opptar en fri arbor. Vil du ikke ordne kamper for et slikt ønskelig sted? Det er et enklere alternativ og uten nerver - noen parker tilbyr å leie et lysthus med en gang med grill, spyd, kjøttgrill og kull. For fornøyelsen må selvfølgelig betale. Vanligvis koster det minst to tusen rubler. Shish kebab får bare steke på spesialutviklede plattformer - på kul og i braziers. Åpen brann er forbudt! Alkohol er ikke velkommen. Ellers er det en sjanse til å løbe inntil en bøde på opptil fem tusen rubler. Hvis det kommer til å kutte ned trær eller verre - en brann, venter mer alvorlige problemer på gjestene: en bøter på opptil to hundre tusen rubler eller en straffesak. En annen viktig regel: Det er forbudt å kjøre rundt i spesielt beskyttede områder. Denne borgeren "synd" oftere.

Finn piknikområdene vil hjelpe informasjonsstativer og skilt ved inngangen til parkene og viltreservatene. I alle fall er den nøyaktige adressen bedre å lære på forhånd på nettsiden til Mospriroda, institutt for naturforvaltning og miljøvern eller på den åpne dataportalen. Eller på gammel måte, ring til referansenummeret til parken der du skal piknik.

Kilde: Russisk avis


25.04.2019 07:02:44
(Automatisk oversettelse)


21.05.2019 08:37:59

Ny ekspresslevering fra UPS

UPS utvider geografien til ekspresslevering over alle russiske postnummer.
20.05.2019 14:38:51

Prinsippene for stort salg i sosiale nettverk i 2019

Slik beveger du deg effektivt med de endrede algoritmer og trender.
14.05.2019 07:26:03

Velge prosessert ost

Roskachestvo identifiserte de beste bearbeidede oster.
14.05.2019 07:15:23

USA klar

Russlands utenriksdepartement: USA forbereder seg på å bruke atomvåpen i Europa.
14.05.2019 07:02:58

Barnekort

Billetter til barn på toget begynte å utstedes under de nye reglene.


Advertisement

Themes cloud

regning WTO gjeld monometallism Russland en pose bedrageri omdannelse CCTV egen Kina legemidler fotballsko oligarki drikke bite omsetning gass Politikk utpressing arkitektur rettferdighet Servitutt causa juice sanksjoner nevro demokrati medisiner derivat filosofi investering markedsføring frihet Roma rekkefølge Shipping Merk test valutaenhet premiss mynt jackpot frakttransport avståelse integrering middel Undervannsbåt Tyskland monopolist planlegger baby Trafikkulykker legat dollar pakt studere mordforsøk tyranni varemerke vil IFRS mat fødsel medisin FIFA 2018 konferanse virksomhet bro moderasjon ekteskap monetært system insulin leveranse transseksuell kaffe QR kode forgiftning trossamfunn en bærbar datamaskin Sotsji alkohol inndragning FN rubel teori Paralympiske spill mortifikasjon rekkefølge statsborgerskap last MVA personale innbetaling handel Ukraina katt avgift skilsmisse advokat godkjennelse Internett bo musikk Utveksling en restaurant forsørger eple doktor smugling arving FMCG selger Syria tort USA vil lov Skattfritt hunn strå voldgiftsdomstol hund lovgivning post Kerch GLONASS Taxi hotell Jobb forræderi Kasakhstan løfte diabetes dømme kompromitterende bevis logistikk kvasi-avtalen coffers innhold Iran en familie handling Minibank Platon dødsstraff finger kanal memorandum åndsverk import utslipp bimetallism slange undeclared varer co-pakking boliglån valuta Sokrates forfalske ordbok reform devaluering Justinian-koden mord gull avvikling en leke eksport barn forby bank revaluering privat bank pengemengden belønning produkt fideicomass kino Krim pensjon Hviterussland tabletten traktat rakett forskrifter mordbrann domstol eiendomsmegling slaveri sopp by på Gazpromneft selger kontroll hode lufttransport lotteri LTE festival kreditt digitalisering adopsjon rolle bil Israel gullmyntstandard maling 4G øl Hellas rapportere etterforskning boliglån valget merke rekreasjon S-300 krokodille Farge medfølgende organisasjon konsultasjon pengemengde Bocharov Creek klient Fotball arv tapperhet Kontrakt avskjedigelse tyveri lov CIS Moskva penger problem fly olympiske leker sikkerhet Viber 3G vurdering testosteron penger sang overføre timokrati finansiere økonomi toll

Persons

Companies