Telemedisin vil hjelpe diabetikere - 1BiTv.com

Telemedisin vil hjelpe diabetikere

Telemedisin vil hjelpe diabetikere

Programmet for medisinsk støtte på grunnlag av "Online Doctor" -tjenesten for pasienter med type 1-diabetes


Prosjektet for å støtte pasienter med type 1 diabetes med en allerede diagnostisert diagnose inkluderer støtte for bruk av høyteknologiske medisinske enheter og telemedisinskonsultasjoner fra endokrinologer. Innenfor rammen av online doktors endokrinologiprogram, sertifisert for insulinpumpebehandling og kontinuerlig overvåkning av blodsukker i akkrediterte treningssentre basert på HMOs, vil gi rådgivning for voksne og barn med diabetes ved dosering og justering av medisinsk utstyrsinnstillinger.
Programmet inkluderer et ubegrenset antall døgnkonsultasjoner av terapeuter og barneleger og konsultasjon av endokrinologer på en tidsplan. Kostnaden for programmet i 6 måneder er 12 tusen rubler. Du kan kjøpe den på nettstedet til "Online Doctor" -tjenesten, samt i spesialiserte detaljhandelsnett i kombinasjon med en insulinpumpe eller separat. Prisen på en insulinpumpe i butikkene er fra 77 tusen rubler.
"Vi har inkludert endokrinologer som har stor erfaring med å følge med på pumpeinsulinbehandling, som har spesiell sertifisering, inkludert barnedoktor. Dette er et av våre mest omfattende høyt spesialiserte telemedisinprogrammer, sier MMTs generaldirektør Denis Yudchits.
I Russland, ifølge offisielle tall, ved utgangen av 2017 var det ca 4,7 millioner diabetikere, hvorav 340 tusen var av samme type. Totalt er det 425 millioner mennesker i verden som har denne sykdommen. Utbredelsen av dødsfall fra diabetes er den tredje mest vanlige etter kardiovaskulære og onkologiske sykdommer, antall tilfeller øker med 2-5% årlig.
De fleste insulinavhengige pasienter bruker den tradisjonelle formen for terapi - flere daglige injeksjoner ved hjelp av en sprøytepenn. Insulinpumpen gjør det mulig å gi kontinuerlig subkutan administrasjon av insulin og opprettholde nivået av glykemi innenfor normen. Kliniske studier har vist at å oppnå jevn kompensasjon av karbohydratmetabolismen fører til forebygging og en betydelig nedgang i utviklingen av sent komplikasjoner.
Fordelene med å bruke en insulinpumpe med funksjonen kontinuerlig overvåkning av glukose er reduksjon i antall injeksjoner - opptil en gang om tre dager, en reduksjon av komplikasjoner, muligheten for konstant overvåkning av pasientens tilstand ved hjelp av fastvare og tilgjengeligheten av innstillinger for nøyaktige doseringsberegninger.
En av grunnene til at distribusjonen av pumpeinsulinbehandling er vanskelig i Russland er mangelen på kvalifiserte endokrinologidoktorer som har kompetanse til å installere og støtte insulinberoende pasienter, den territoriale avstanden til pasientens innkvartering fra store regionale medisinske institusjoner, de begrensede budsjettene av kommunale helsestasjoner. Og så videre. .
I verden brukes insulinpumper mye, de er installert i 80% av barna med diabetes i USA og 70% av barna i Europa. For barn med diabetes er mobilitet viktigst, og det er ikke nødvendig å injisere regelmessig, og også hos barn bidrar insulinpumper til å kompensere for nivået av glykemi og sykdomsforløpet. Som et resultat er sannsynligheten for komplikasjoner redusert. I Russland har pumpe insulinbehandling hittil ikke blitt brukt hos mer enn 10% av pasientene med type 1 diabetes.
Spørsmål & Svar
Hvor kan man kjøpe programvaren? på nettstedet til "Online Doctor" -tjenesten https://onlinedoctor.ru/our-programs/details/?id=4, samt i spesialiserte nettverk "Diaczek" (http://www.diacheck.ru/ ), "Diagnostics" (Www.mydiagnostics.ru) og andre.
Typer insulinpumper, som konsulteres Medtronic Minimed Paradigm 715 Minimert Paradigm Real-Time 722 Minimert Paradigm Veo 754

26.06.2018 09:50:12
(Automatisk oversettelse)"Online Doctor"

24-timers medisinsk online konsultasjonstjeneste


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement