Potensielt stor trumf utenrikspolitikk prestasjon - 1BiTv.com

Potensielt stor trumf utenrikspolitikk prestasjon

Trump har til hensikt å inngå en storskala kjerneavtale med Russland og Kina.


Potensielt stor trumf utenrikspolitikk prestasjon


Amerikanske president Donald Trump har til hensikt å inngå en storskala kjerneavtale med Russland og Kina, som han anser som en potensielt stor prestasjon i utenrikspolitikken under sitt første mandatperiode, rapporterte CNN, og kiterte kilder omgitt av leder av Det hvite hus. Den amerikanske presidenten forklarte at han hadde instruert sin administrasjon til å arbeide gjennom dette problemet.
Ikke desto mindre er noen våpenkontrolleksperter bekymret for at innsatsen fra lederen av Det hvite hus kan få ubehagelige konsekvenser. Presidenten, som har en tendens til å kunngjøre store prosjekter som å bygge en vegg på grensen til Mexico, hevdet offentlig at avtalen var "på sin agenda", og tilføyde at han ville bli veldig skuffet hvis det ikke fant sted.
"Kanskje vi kan være enige om denne avtalen, blant annet Kina og andre land, eller kanskje ikke," sa Trump.

Tallrike representanter for den amerikanske administrasjonen fortalte CNN at Det hvite hus gjennomfører intensive inter-agentforhandlinger for å utarbeide ulike muligheter for den amerikanske presidenten.

"Presidenten gjorde det klart at armensk kontroll bør omfatte Russland og Kina, samt alle våpen, alle warheads, alle missiler," sa talsmannen for Det hvite hus til tv, og la til at ingen amerikansk administrasjon ble løst.

Den amerikanske presidenten, ifølge kilder, har til hensikt å inngå en slik avtale om å få en ny nukleær pakt, faktisk den nye START-traktaten, som utløper i 2021, og som dommer etter uttalelsene fra noen eldre embetsmenn i Det hvite hus, amerikanerne er ikke ivrige etter å fornye.
Trumps konstante kritikk av START-traktaten, som han ser som en "dårlig avtale", og spesielt hans nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton, som er kjent for å være en langsiktig og overbevisende kritiker av våpenkontrollavtaler, har ført til at noen eksperter uttrykte bekymre seg for at den sanne Målet med administrasjonen av dagens amerikanske president kan være å finne en "behagelig måte" å trekke seg fra denne avtalen, som den anser "begrenset og utdatert".

Ifølge Alexandra Bell, senior politisk direktør for Senter for Arms Control og Nonproliferation, er den eneste grunnen til at en ny nukleær avtale med Russland og Kina er annonsert at Trump-administrasjonen ikke har til hensikt å forlenge START-traktaten.

Statssekretær Mike Pompeo fortalte kongressen denne måneden at Trump-administrasjonen ennå ikke hadde utarbeidet tidsplanen for forhandlinger om en ny versjon av START-traktaten, og hadde ikke engang skissert på dagsordenen utsiktene for en atomhandel med Kina og Russland. Pompeo fortalte lovgivere at USA er i "aller begynnelsen av snakk om å forny" traktaten.
START-traktaten for 2010 begrenser Russland og USA til distribusjon av 1.550 atomvåpen i flere enn 700 leveringssystemer, inkludert interkontinentale ballistiske missiler, ballistiske missiler utplassert på ubåter og bombefly.

Kontrakten gir også hver part mulighet til å gjennomføre 18 inspeksjoner hvert år, noe som gjør det mulig for russiske og amerikanske partier å overvåke hverandres evner nøye. Kontrakten utløper i 2021, men det kan forlenges i opptil fem år dersom begge parter er enige om dette trinnet.

Eksperter innen kjernefysisk sikkerhet frykter at forsinkelsen i å utvikle og signere en ny traktat kan sette sin eksistens i fare. Lynn Rusten, visepresident for Nuclear Threat Initiative, mener at "en fornuftig måte" vil være forlengelsen av START-traktaten, og deretter involvere Kina og eventuelt andre atomvåpenland i samsvar med sine forpliktelser, som for eksempel Storbritannia og Frankrike. "En altfor ambisiøs tilnærming vil være unødvendig risikabelt," sa Rusten, kommenterer de ambisiøse planene til lederen av Det hvite hus.
Imidlertid i Beijing tidligere gjorde de det klart at Kina ikke vil delta i atomreguleringsmekanismen med land som har mye større atomreservater. Ifølge analytikere har Kina mindre enn en tiendedel av arsenaler av atomvåpen som er i tjeneste med Russland og USA.

For å oppnå paritet, slik at Beijing får anledning til å bli med i traktaten, vil Russland og USA enten drastisk redusere sine reserver av atomkraft, eller la Kina starte en massiv oppbygging av atomvåpen for å matche deres arsenal.
i mellomtiden

Trump selv, talt på Fox News, ringte på torsdagens verdens ledende krefter for å kvitte seg med atomvåpen arsenalen, og utlyste at USA var rede til å ta dette skrittet, og oppfordret Russland og Kina til å forlate kjernefysiske våpen.
«Vi ønsker å bli kvitt atomvåpen, vi må alle gjøre det. Russland må kvitte seg med det, Kina må kvitte seg med det,» sa lederen av Det hvite hus.

Trump uttrykte dette uttrykket, kommenterte uttalelsen av russisk president Vladimir Putin under et møte med Nordkoreas leder Kim Jong-un at Russland er klar til å hjelpe USA i ferd med å kutne den koreanske halvøy.
i mellomtiden

Etter toppmøtet i Vladivostok sa Kim Jong-un at USA handlet "i ond tro" under et møte i Vietnam, da president Donald Trump og hans team forhandlet med Nord-Korea. "Kim Jong-un sa at" Situasjonen på den koreanske halvøya og regionen er nå i en blindgyde, og har nådd et kritisk punkt, "rapporterte det koreanske sentralbyrået (CTC).
Den nordkoreanske lederen advarer også om at situasjonen "kan komme tilbake til sin opprinnelige tilstand, siden USA var i ensidige samvittighetsløse stillinger ved de nylige toppmøtet mellom DPRK og USA."

"Fred og sikkerhet på den koreanske halvøy vil helt og fullt avhenge av USAs fremtidige posisjon, og DPRK vil forberede seg på enhver mulig situasjon," citerte CTAQ lederen av Nord-Korea.

Kilde: Russisk avis


26.04.2019 07:27:10
(Automatisk oversettelse)Michael Pompeo

Amerikansk politiker, diplomat.

Donald Trump

Han er 45. president i USA

Vladimir Vladimirovich Putin

Vladimir Putin ble født 7. oktober 1952 i Leningrad. "Jeg er fra en enkel familie, og jeg har levd dette livet i svært lang tid, praktisk talt hele mitt voksne liv.
24.08.2019 09:29:20

Livet uten dollar

Sjefen for den britiske sentralbanken foreslo å forlate dollaren.
23.08.2019 13:42:34

Om stabilisering av situasjonen i nedtrappingssonen til Idlib

Presidentene i Russland og Tyrkia diskuterte samhandling om Idlib.
22.08.2019 07:01:48

Kampanje fra Naftogaz

Naftogaz tilbød ukrainere å kjøpe bensin til vinteren.
21.08.2019 06:01:00

Århundresalg

Kongefamilien av Danmark utelukket ikke salget av Grønland til USA.
21.08.2019 05:52:00

Sjekk bagasjen

Tollere vil begynne å sjekke russisk bagasje på en ny måte.


Advertisement

Themes cloud

medfølgende Tyskland regning virksomhet Taxi omsetning rakett handel fødsel mat konsultasjon en restaurant Utveksling gullmyntstandard Israel konferanse middel innhold etterforskning last medisiner WTO MVA post monopolist Shipping barn forskrifter mordforsøk rubel dødsstraff digitalisering trossamfunn omdannelse juice oligarki selger Skype boliglån Kontrakt planlegger kvasi-avtalen belønning organisasjon finansiere co-pakking Instagram domstol fideicomass gjeld toll forræderi arkitektur Servitutt markedsføring England gull testosteron ekteskap IFRS vil maling kreditt en familie godkjennelse Roma revaluering drikke moderasjon eiendomsmegling coffers Politikk premiss løfte Russland forgiftning Telegram adopsjon fotballsko teori vurdering økonomi bro dømme hode skilsmisse avgift monetært system valget krokodille diabetes bo leveranse rekreasjon Georgia Gazpromneft Sotsji Justinian-koden USA tort penger Farge undeclared varer handling egen sonde Kerch en bærbar datamaskin test insulin rettferdighet Viber personale pakt legat kontroll avskjedigelse filosofi penger problem Hellas boliglån klient kaffe tyranni sanksjoner overføre tyveri gass S-300 slaveri pensjon alkohol advokat arving pengemengden pengemengde devaluering bank avvikling CIS rekkefølge CCTV mortifikasjon frihet varemerke rolle Iran selger lovgivning tapperhet baby en leke traktat lov mynt hotell Merk tabletten Sveits turisme eksport FMCG Fotball jackpot kompromitterende bevis causa lov forsørger mordbrann valutaenhet demokrati Kreta privat bank FN bil mord FIFA 2018 Internett integrering inndragning sikkerhet monometallism sopp en pose eple øl forfalske import arv dollar innbetaling nevro Jobb Platon studere Kina produkt strå rapportere utslipp musikk investering hunn Minibank valuta Skattfritt forby festival reform smugling Krim voldgiftsdomstol frakttransport kino bite timokrati Sokrates finger transseksuell Bocharov Creek Syria medisin statsborgerskap Ukraina kanal lufttransport GLONASS lotteri Trafikkulykker Rhodes sang doktor bedrageri logistikk hund fly derivat vil solen memorandum by på ordbok rekkefølge utpressing avståelse Mias Undervannsbåt katt slange bimetallism

Persons

Companies