Potensielt stor trumf utenrikspolitikk prestasjon - 1BiTv.com

Potensielt stor trumf utenrikspolitikk prestasjon

Trump har til hensikt å inngå en storskala kjerneavtale med Russland og Kina.


Potensielt stor trumf utenrikspolitikk prestasjon


Amerikanske president Donald Trump har til hensikt å inngå en storskala kjerneavtale med Russland og Kina, som han anser som en potensielt stor prestasjon i utenrikspolitikken under sitt første mandatperiode, rapporterte CNN, og kiterte kilder omgitt av leder av Det hvite hus. Den amerikanske presidenten forklarte at han hadde instruert sin administrasjon til å arbeide gjennom dette problemet.
Ikke desto mindre er noen våpenkontrolleksperter bekymret for at innsatsen fra lederen av Det hvite hus kan få ubehagelige konsekvenser. Presidenten, som har en tendens til å kunngjøre store prosjekter som å bygge en vegg på grensen til Mexico, hevdet offentlig at avtalen var "på sin agenda", og tilføyde at han ville bli veldig skuffet hvis det ikke fant sted.
"Kanskje vi kan være enige om denne avtalen, blant annet Kina og andre land, eller kanskje ikke," sa Trump.

Tallrike representanter for den amerikanske administrasjonen fortalte CNN at Det hvite hus gjennomfører intensive inter-agentforhandlinger for å utarbeide ulike muligheter for den amerikanske presidenten.

"Presidenten gjorde det klart at armensk kontroll bør omfatte Russland og Kina, samt alle våpen, alle warheads, alle missiler," sa talsmannen for Det hvite hus til tv, og la til at ingen amerikansk administrasjon ble løst.

Den amerikanske presidenten, ifølge kilder, har til hensikt å inngå en slik avtale om å få en ny nukleær pakt, faktisk den nye START-traktaten, som utløper i 2021, og som dommer etter uttalelsene fra noen eldre embetsmenn i Det hvite hus, amerikanerne er ikke ivrige etter å fornye.
Trumps konstante kritikk av START-traktaten, som han ser som en "dårlig avtale", og spesielt hans nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton, som er kjent for å være en langsiktig og overbevisende kritiker av våpenkontrollavtaler, har ført til at noen eksperter uttrykte bekymre seg for at den sanne Målet med administrasjonen av dagens amerikanske president kan være å finne en "behagelig måte" å trekke seg fra denne avtalen, som den anser "begrenset og utdatert".

Ifølge Alexandra Bell, senior politisk direktør for Senter for Arms Control og Nonproliferation, er den eneste grunnen til at en ny nukleær avtale med Russland og Kina er annonsert at Trump-administrasjonen ikke har til hensikt å forlenge START-traktaten.

Statssekretær Mike Pompeo fortalte kongressen denne måneden at Trump-administrasjonen ennå ikke hadde utarbeidet tidsplanen for forhandlinger om en ny versjon av START-traktaten, og hadde ikke engang skissert på dagsordenen utsiktene for en atomhandel med Kina og Russland. Pompeo fortalte lovgivere at USA er i "aller begynnelsen av snakk om å forny" traktaten.
START-traktaten for 2010 begrenser Russland og USA til distribusjon av 1.550 atomvåpen i flere enn 700 leveringssystemer, inkludert interkontinentale ballistiske missiler, ballistiske missiler utplassert på ubåter og bombefly.

Kontrakten gir også hver part mulighet til å gjennomføre 18 inspeksjoner hvert år, noe som gjør det mulig for russiske og amerikanske partier å overvåke hverandres evner nøye. Kontrakten utløper i 2021, men det kan forlenges i opptil fem år dersom begge parter er enige om dette trinnet.

Eksperter innen kjernefysisk sikkerhet frykter at forsinkelsen i å utvikle og signere en ny traktat kan sette sin eksistens i fare. Lynn Rusten, visepresident for Nuclear Threat Initiative, mener at "en fornuftig måte" vil være forlengelsen av START-traktaten, og deretter involvere Kina og eventuelt andre atomvåpenland i samsvar med sine forpliktelser, som for eksempel Storbritannia og Frankrike. "En altfor ambisiøs tilnærming vil være unødvendig risikabelt," sa Rusten, kommenterer de ambisiøse planene til lederen av Det hvite hus.
Imidlertid i Beijing tidligere gjorde de det klart at Kina ikke vil delta i atomreguleringsmekanismen med land som har mye større atomreservater. Ifølge analytikere har Kina mindre enn en tiendedel av arsenaler av atomvåpen som er i tjeneste med Russland og USA.

For å oppnå paritet, slik at Beijing får anledning til å bli med i traktaten, vil Russland og USA enten drastisk redusere sine reserver av atomkraft, eller la Kina starte en massiv oppbygging av atomvåpen for å matche deres arsenal.
i mellomtiden

Trump selv, talt på Fox News, ringte på torsdagens verdens ledende krefter for å kvitte seg med atomvåpen arsenalen, og utlyste at USA var rede til å ta dette skrittet, og oppfordret Russland og Kina til å forlate kjernefysiske våpen.
«Vi ønsker å bli kvitt atomvåpen, vi må alle gjøre det. Russland må kvitte seg med det, Kina må kvitte seg med det,» sa lederen av Det hvite hus.

Trump uttrykte dette uttrykket, kommenterte uttalelsen av russisk president Vladimir Putin under et møte med Nordkoreas leder Kim Jong-un at Russland er klar til å hjelpe USA i ferd med å kutne den koreanske halvøy.
i mellomtiden

Etter toppmøtet i Vladivostok sa Kim Jong-un at USA handlet "i ond tro" under et møte i Vietnam, da president Donald Trump og hans team forhandlet med Nord-Korea. "Kim Jong-un sa at" Situasjonen på den koreanske halvøya og regionen er nå i en blindgyde, og har nådd et kritisk punkt, "rapporterte det koreanske sentralbyrået (CTC).
Den nordkoreanske lederen advarer også om at situasjonen "kan komme tilbake til sin opprinnelige tilstand, siden USA var i ensidige samvittighetsløse stillinger ved de nylige toppmøtet mellom DPRK og USA."

"Fred og sikkerhet på den koreanske halvøy vil helt og fullt avhenge av USAs fremtidige posisjon, og DPRK vil forberede seg på enhver mulig situasjon," citerte CTAQ lederen av Nord-Korea.

Kilde: Russisk avis


26.04.2019 07:27:10
(Automatisk oversettelse)Michael Pompeo

Amerikansk politiker, diplomat.

Donald Trump

Han er 45. president i USA

Vladimir Vladimirovich Putin

Vladimir Putin ble født 7. oktober 1952 i Leningrad. "Jeg er fra en enkel familie, og jeg har levd dette livet i svært lang tid, praktisk talt hele mitt voksne liv.
21.05.2019 08:37:59

Ny ekspresslevering fra UPS

UPS utvider geografien til ekspresslevering over alle russiske postnummer.
20.05.2019 14:38:51

Prinsippene for stort salg i sosiale nettverk i 2019

Slik beveger du deg effektivt med de endrede algoritmer og trender.
14.05.2019 07:26:03

Velge prosessert ost

Roskachestvo identifiserte de beste bearbeidede oster.
14.05.2019 07:15:23

USA klar

Russlands utenriksdepartement: USA forbereder seg på å bruke atomvåpen i Europa.
14.05.2019 07:02:58

Barnekort

Billetter til barn på toget begynte å utstedes under de nye reglene.


Advertisement

Themes cloud

boliglån premiss en restaurant Politikk kompromitterende bevis adopsjon Utveksling LTE kino Israel devaluering hund åndsverk innhold vurdering Viber FMCG belønning tabletten mord S-300 ordbok integrering derivat Taxi olympiske leker fly planlegger Justinian-koden FIFA 2018 selger drikke handel markedsføring traktat legemidler IFRS transseksuell MVA organisasjon testosteron privat bank CCTV post ekteskap Servitutt pengemengden Moskva inndragning Bocharov Creek tyveri valuta oligarki en bærbar datamaskin by på kanal Syria strå FN nevro lotteri hode last kvasi-avtalen slange bimetallism rettferdighet godkjennelse coffers rekkefølge Undervannsbåt jackpot 3G juice Gazpromneft forgiftning forsørger rakett undeclared varer WTO baby Kina Minibank Paralympiske spill klient tapperhet domstol leveranse utslipp krokodille filosofi mordbrann en familie etterforskning hotell kreditt Roma timokrati personale advokat bedrageri USA eksport overføre studere Farge festival lovgivning avståelse konferanse Shipping Skattfritt monometallism Trafikkulykker import en leke musikk en pose bite monetært system produkt omdannelse trossamfunn mortifikasjon Ukraina utpressing Sotsji rolle rekreasjon middel Internett Russland kaffe handling Iran demokrati investering GLONASS bo fødsel løfte finger medisin memorandum QR kode gull lufttransport forby smugling lov CIS rapportere Kerch konsultasjon barn egen kontroll finansiere Fotball mynt avskjedigelse arving bank moderasjon skilsmisse Kontrakt katt øl medfølgende Hviterussland rekkefølge Sokrates pengemengde tort sikkerhet eple dømme valget fideicomass avgift tyranni slaveri virksomhet penger rubel merke legat penger problem sanksjoner 4G omsetning forræderi co-pakking sopp forfalske alkohol test frihet bro lov insulin teori vil selger sang dollar digitalisering arv hunn gass varemerke logistikk pakt regning monopolist fotballsko Merk Hellas Krim valutaenhet doktor diabetes Tyskland gullmyntstandard avvikling mordforsøk økonomi bil voldgiftsdomstol Platon frakttransport pensjon Jobb gjeld innbetaling causa mat vil statsborgerskap arkitektur reform dødsstraff eiendomsmegling forskrifter maling toll Kasakhstan boliglån medisiner revaluering

Persons

Companies