Bli med nå! - 1BiTv.com

Bli med nå!

USA oppfordret Sør-Korea til å bli med i krigen mot Huawei.


Bli med nå!


USA setter press på den sørkoreanske regjeringen og tvinger Seoul til å bli med i sanksjonene som Washington påkrevde kinesisk IT-giganten Huawei. Sør-Korea fant seg i en vanskelig situasjon, ble trukket inn i en konfrontasjon mellom sine viktigste politiske og handelspartnere.
"Den amerikanske regjeringen har flere ganger ført til myndighetene sin bekymring for at fortsatt bruk av kinesisk Huawei-utstyr kan forårsake sikkerhetsproblemer. Med henvisning til de militære politiske unionens bilaterale forhold, oppfordret Washington til å ta hensyn til og godta sine anbefalinger ... Dokumenter, der denne stillingen er inneholdt, har USA gjentatte ganger sendt til Utenriksdepartementet i vårt land, "anonyme kilder i regjeringen sirkler i Kasakhstan sitert Joseon Ilbo sitat.
Publikasjonen gir et konkret eksempel på presset fra amerikanske tjenestemenn. Nylig, under en samtale med en sydkoreansk diplomat med en ansatt i US Department of State, la sistnevnte oppmerksomheten til telekommunikasjonsutstyret til LG U Plus, som var innendørs. "På steder der sikkerhet og hemmelighold er påkrevd, kan du ikke bruke disse systemene. Kanskje ikke umiddelbart, men til slutt må Sør-Korea helt fjerne Huawei fra sitt land", sa amerikaneren, noe som innebærer at LG U Plus samarbeider med Huawei og bruker utstyret sitt.

Således var Sør-Korea i en svært vanskelig situasjon. På den ene side, USA, som er Seouls viktigste militærpolitiske allierte, setter press på det, og på den annen side har Kina, som først står på listen over Kasakhstans utenrikshandelspartnere, blitt omvendt.

Ifølge Joseon Ilbo forsøkte sørkoreanske tjenestemenn å ta en unnvikende posisjon, og ikke ønsket å bli trukket inn i en slik konfrontasjon, der de måtte tvangs "enten den eller den andre siden." "Vi forstår og til en viss grad deler din bekymring. Men fra statens synspunkt er det visse begrensninger på hvor mye vi kan påvirke handlingene til våre private selskaper, sier representanter fra Seoul. Samtidig anerkjenner Kasakhstan at det er vanskelig for dem å fullstendig ignorere kravene fra USA, som "oppfører seg ekstremt aggressivt."
I tillegg begynte USA å kreve at Sør-Korea krever at RK legger press på IT-gigantene, og ikke tillater distribusjon av Huawei-utstyr til landene i Sørøst-Asia, der sørkoreanske store elektroniske selskaper som Samsung, LG og andre jobber aktivt. Ifølge Joseon Ilbo, har det vært igangsatte konsultasjoner i dag i Bangkok, hvor de amerikanske tjenestemenns tjenestemenn inviterte representanter for Utenriksdepartementet i Republikken Kasakhstan og sørkoreanske selskaper som opererer i Sørøst-Asia. Det forventes at Washington-emissørene på hendelsen vil henvende seg til sørkoreerne for å bli med i krigen mot Huawei og å forlate bruken av utstyr både i sitt eget land og i Sørøst-Asia.

Koreanske uavhengige eksperter har allerede advart om at hvis den sørkoreanske regjeringen stemmer overens med kravene fra Washington og forbyr bruken av Huawei-utstyr, vil tapene av lokale selskaper bli målt i milliarder dollar. Hvis Beijing bestemmer seg for å straffe Seoul for å handle på siden av USA og pålegger sanksjoner mot Sør-Korea, vil skaden øke betydelig. Sør-Korea har nettopp begynt å normalisere forholdet til Beijing, som har blitt alvorlig rammet av Seoul-beslutningen om å distribuere THAADs amerikanske missilforsvarssystem på sitt territorium, og nå er et annet lignende dilemma når man må bryte mellom USA og Kina .

De sørkoreanske firmaene begynte likevel å begynne med USA. Dermed har de to største sørkoreanske teleselskapene SK Telecom og KT ekskludert Huawei fra femte generasjons 5G kommunikasjonssystemleverandører.
Ifølge andre kilder lyttet flere sørkoreanske finansinstitusjoner og selskaper også til "anbefalinger fra USA" og begynte å forlate Huawei-utstyret. Ifølge Korea Times har NongHyup Bank, KOSCOM og en rekke andre koreanske finansorganisasjoner gjort det.

I november i fjor ble et konsortium av det sydkoreanske teleselskapet KT og Chinese Huawei valgt som vinnere av et bud for installasjon av kommunikasjonssystemer og informasjonsdeling på NongHyup-avdelinger over hele landet. For noen dager siden suspenderte bankens ledelse prosjektet og, som forventet, ville etterhvert forlate tjenestene til dette konsortiet på grunn av USAs press og deltakelse i Huawei-avtalen. Kilder merker at banken har til hensikt å fortsette å bruke utstyret til Nokia, oppgradering av systemet.

KOSCOM, som tilbyr IT-tjenester til Korea Stock Exchange Korea Exchange, har også nylig endret seg for å samarbeide med Huawei, og valgte Nokia. Årsaken er den samme - amerikanske myndigheters beslutning om å pålegge det kinesiske selskapet sanksjoner og presset fra Washington på sine allierte med krav om å bli med i disse tiltakene.
Det er høyst sannsynlig at andre sørkoreanske økonomiske giganter som Shinhan og Hana, som allerede bruker Huawei-utstyr, vil følge dette eksemplet. Ifølge kilder har selskapene tenkt å bytte utstyr til det som de amerikanske myndighetene ikke har noen klager over. Spesialister sier at kinesisk utstyr er billigere og noen ganger bedre når det gjelder teknologi enn de som tilbys av konkurrenter, men det er bekymringer for at Huawei-utstyret har "hull" som tillater PRC-etterretningstjenester å få tilgang til informasjon.

Husk at den 15. mai signerte USAs president Donald Trump et dekret om en nødsituasjon i USA og forbyder amerikanske selskaper å bruke telekommunikasjonsutstyr produsert av firmaer som utgjør en trussel mot landets nasjonale sikkerhet. Huawei kom inn på denne "svarte listen" av selskaper, som flere ganger ble anklaget for å samle inn personopplysninger fra brukere og overføre dem til kinesiske myndigheter.

Kilde: Russisk avis


23.05.2019 07:24:36
(Automatisk oversettelse)Donald Trump

Han er 45. president i USA20.09.2019 06:35:38

Vulkanen raser

Vulkanen Shiveluch fylt med aske to bosetninger av Kamtsjatka.
20.09.2019 06:15:00

Greta seilte

Hvorfor ble en 16 år gammel svensk skolejente et "økologisk ikon" for europeisk ungdom.
19.09.2019 07:22:14

Fint for SMS med reklame

Supermarkedet ble bøtelagt for påtrengende reklame.
19.09.2019 07:15:33

De beste universitetene i Russland

Umiddelbart kom 13 russiske universiteter inn på listen over de beste nyutdannede i arbeid.
19.09.2019 07:11:46

Ikke fyr for fravær

Høyesterett forklarte: snøfall er en unnskyldning for ikke å komme på jobb.


Advertisement

Themes cloud

medisin Farge Minibank monometallism Internett kompromitterende bevis Gazpromneft arv fideicomass arving demokrati import gullmyntstandard bank kvasi-avtalen Trafikkulykker hund digitalisering forræderi diabetes konsultasjon konferanse rapportere toll katt Fotball avgift finger moderasjon tort en pose Kerch frihet eiendomsmegling Jobb advokat timokrati adopsjon avskjedigelse memorandum Kasakhstan etterforskning bo slaveri barn FN revaluering inndragning USA strå mord LTE bil valutaenhet krokodille trossamfunn Justinian-koden MVA transseksuell arkitektur integrering innbetaling Iran drikke coffers logistikk regning insulin dødsstraff juice Tyskland oligarki gull Syria eksport forgiftning en leke løfte bedrageri mortifikasjon Hellas traktat jackpot last omdannelse virksomhet rubel CCTV Shipping pakt FIFA 2018 by på egen økonomi vil slange medfølgende Israel ekteskap finansiere sikkerhet fødsel penger merke teori Kontrakt Kina Krim Ukraina statsborgerskap GLONASS post premiss undeclared varer filosofi bro WTO testosteron kreditt studere en familie mat Roma eple Politikk belønning smugling lovgivning valuta pengemengde omsetning forsørger en bærbar datamaskin voldgiftsdomstol personale valget boliglån pengemengden baby 4G boliglån nevro privat bank middel markedsføring leveranse sopp olympiske leker bite organisasjon lufttransport lov tyveri mordforsøk Sotsji Bocharov Creek lotteri Russland avståelse devaluering fly forskrifter Undervannsbåt Platon Moskva vurdering godkjennelse frakttransport S-300 gjeld selger medisiner pensjon reform mynt lov festival legemidler en restaurant mordbrann hotell IFRS åndsverk rekreasjon avvikling sang co-pakking penger problem kontroll produkt fotballsko rettferdighet doktor investering FMCG forby bimetallism selger ordbok vil legat dømme monetært system øl kino monopolist kanal CIS handel Merk Servitutt musikk Viber rakett test gass Hviterussland hunn rekkefølge tabletten alkohol innhold utpressing sanksjoner hode kaffe Taxi QR kode Sokrates skilsmisse domstol maling tyranni tapperhet forfalske overføre dollar causa rekkefølge Skattfritt klient planlegger derivat handling varemerke 3G Utveksling utslipp Paralympiske spill rolle

Persons

Companies