Ingen spørsmål - 1BiTv.com

Ingen spørsmål

Zelensky foreslo å holde folkeavstemning om forhandlinger med Russland, men forklarte ikke hvorfor.


Ingen spørsmål


Ukrainas president Vladimir Zelensky anser det nødvendig å holde en nasjonal folkeavstemning om forhandlinger med Russland. I det minste ble denne ideen uttalt av den nyutnevnte lederen av presidensadministrasjonen Andrei Bogdan, en innfødt av Lviv, en langtidsperson for oligark Kolomoisky, på hans vegne. Betydningen og målsettingen med en slik undersøkelse ser ut til å ha en utelukkende anvendt intern politisk funksjon.
"Vi vurderer spørsmålet om å nå en fredsavtale med Russland for en folkeavstemning, slik at ikke bare varamedlemmerne stemte og presidenten tok avgjørelsen, men folket tok avgjørelsen, og samfunnet ga en vurdering," sa Bogdan på TV-kanal "112", og legger til den nye presidentens lag "vil ikke handle i territorier og mennesker".
Samtalen om den omfattende innføringen av folkeavstemninger i ukrainernes liv ble påbegynt på forhånd: Innføringen av prinsippene om "direkte demokrati" basert på erfaringen fra velstående Sveits, Skandinavia og Canada i et av sine intervjuer ble også foreslått av ukrainske medier "Zelensky team ideologue" Ruslan Stefanchuk. I betraktning at "direkte demokrati", særlig i økonomisk nedtrykte og ideologisk disunited land, selv har mange historisk bevist minuser og kontraindikasjoner, er et forsøk på å løse utenrikspolitikk konflikter med hjelp av hele nasjonens vilje faktisk et nytt ord i verdenspolitiske øve på. .

De problemene som Bogdan og Zelensky vil sende til en folkeavstemning, har ennå ikke blitt offentliggjort, men mye avhenger av ordlyden, inkludert det programmerte resultatet. Problemet er at moderne Ukraina ikke har den nyeste opplevelsen av folkeavstemninger, og lovverket har ikke en arbeidsordning for å organisere landsomfattende meningsmålinger. Selv om ukrainske presidenter på forskjellige tidspunkter likte å snakke om folkeavstemninger, spesielt Jusjtsjenko og Janukovitsj. Totalt var det tre nasjonale folkeavstemninger i Ukraina: to i 1991 - for å bevare Sovjetunionen (de fleste var i favør), på uavhengighet (igjen på den annen side) og også på "reformen av statsadministrasjonssystemet" i 2001, Resultatene som ignorert Verkhovna Rada. Også i 1991 uttrykte Lviv oblast og Transcarpathia sin autonomi, som til slutt ble en del av enhetlig Ukraina.
Men dette er ikke overraskende på initiativ av Zelensky. For det første trenger Ukrainas president ikke samtykke fra folket til å starte forhandlinger med Russland - det skal diskutere en ny traktat om vennskap og samarbeid eller gjenoppta fullverdige diplomatiske forhold. For det andre, som en folkeavstemning som allerede har funnet sted, kan han oppleve valgresultatet, da flertallet av sine velgerne på en eller annen måte talte for fred med Russland. For det tredje er det helt uklart hva konsekvensene av denne folkeavstemningen vil være. Hvis det i innenrikspolitikken skal avstemningsresultater teoretisk paraferes av parlamentet og forvandles til noen lover eller konstitusjonelle endringer, er samtykket fra Ukrainas folk til å forhandle med Russland ikke lovlig forpliktet noen til noe, spesielt Russland.

Med tanke på de siste, svært uvennlige uttalelsene fra rådgivere til Zelensky og seg selv, er dette et forsøk på å pålegge visse forhandlinger om Russland på grunnlag av den ukrainske eller rettere amerikanske agendaen, det er åpenbart uakseptable forhold. De endelige konklusjonene vil imidlertid avhenge av formuleringen av de spørsmålene som blir forelagt folkeavstemningen. I en uttalelse har lederen av Zelensky-administrasjonen i dag for lite detaljer og mye lyst til å sjokkere.

Kilde: Russisk avis


23.05.2019 07:30:30
(Automatisk oversettelse)


19.06.2019 08:37:06

Velsmakende - betyr ikke dyrt

Hvilken mat kan ikke bli lagret.
19.06.2019 08:30:08

Kake og moral

Den amerikanske høyesterett avskaffet de gode konditorene som nektet å lage mat til samme sexbrudd.
18.06.2019 12:43:49

Forsiktig, pinnsvin!

I Storbritannia vil et nytt tegn advare om pinnsvin på veien.
17.06.2019 09:08:25

Nye oppgaver

India pålagt toll på 28 varer fra USA.
13.06.2019 11:36:11

Kjør en trafikkork

Det er på tide å bytte emballasje av husholdnings kjemikalier.


Advertisement

Themes cloud

toll Hellas hotell GLONASS IFRS Shipping boliglån vurdering kino demokrati Servitutt Gazpromneft post utpressing undeclared varer import gull memorandum tabletten finansiere pengemengde rakett Utveksling valuta Tyskland kreditt frakttransport alkohol medisiner Bocharov Creek vil kanal Sokrates hund konferanse ekteskap Sotsji medisin test investering mortifikasjon MVA middel adopsjon Rhodes tapperhet forgiftning rekkefølge bite belønning avgift handling forræderi hode gass hunn bank Trafikkulykker domstol Skype mordbrann CIS bro inndragning Georgia Kreta Platon revaluering medfølgende en pose drikke bil turisme frihet lov rekkefølge co-pakking personale dødsstraff filosofi Justinian-koden strå mat dollar lotteri sikkerhet Instagram traktat voldgiftsdomstol en bærbar datamaskin etterforskning forsørger Sveits penger Kontrakt mynt arving studere FIFA 2018 innbetaling Kina Mias forfalske fotballsko monetært system pakt avståelse bo Ukraina Undervannsbåt logistikk økonomi omsetning løfte regning jackpot WTO omdannelse digitalisering arv smugling diabetes selger Internett pensjon teori finger tort forby rettferdighet vil Taxi lufttransport moderasjon fly planlegger mordforsøk Skattfritt Krim arkitektur Telegram klient varemerke sang Minibank solen utslipp handel selger boliglån valutaenhet Kerch Fotball Roma rapportere advokat lovgivning maling gullmyntstandard integrering coffers ordbok konsultasjon Jobb timokrati legat oligarki fideicomass FMCG katt USA devaluering transseksuell Syria rolle reform en restaurant premiss CCTV skilsmisse krokodille last dømme rekreasjon causa rubel avskjedigelse by på festival privat bank overføre Viber gjeld en leke fødsel Israel barn derivat doktor lov insulin egen musikk slaveri monometallism Politikk innhold testosteron bedrageri tyveri kontroll monopolist markedsføring nevro Farge organisasjon S-300 avvikling Russland sopp eple statsborgerskap Iran godkjennelse FN juice mord kaffe England leveranse baby øl bimetallism eiendomsmegling kvasi-avtalen valget penger problem virksomhet Merk eksport kompromitterende bevis en familie tyranni forskrifter pengemengden trossamfunn sanksjoner produkt sonde slange

Persons

Companies