Ingen spørsmål - 1BiTv.com

Ingen spørsmål

Zelensky foreslo å holde folkeavstemning om forhandlinger med Russland, men forklarte ikke hvorfor.


Ingen spørsmål


Ukrainas president Vladimir Zelensky anser det nødvendig å holde en nasjonal folkeavstemning om forhandlinger med Russland. I det minste ble denne ideen uttalt av den nyutnevnte lederen av presidensadministrasjonen Andrei Bogdan, en innfødt av Lviv, en langtidsperson for oligark Kolomoisky, på hans vegne. Betydningen og målsettingen med en slik undersøkelse ser ut til å ha en utelukkende anvendt intern politisk funksjon.
"Vi vurderer spørsmålet om å nå en fredsavtale med Russland for en folkeavstemning, slik at ikke bare varamedlemmerne stemte og presidenten tok avgjørelsen, men folket tok avgjørelsen, og samfunnet ga en vurdering," sa Bogdan på TV-kanal "112", og legger til den nye presidentens lag "vil ikke handle i territorier og mennesker".
Samtalen om den omfattende innføringen av folkeavstemninger i ukrainernes liv ble påbegynt på forhånd: Innføringen av prinsippene om "direkte demokrati" basert på erfaringen fra velstående Sveits, Skandinavia og Canada i et av sine intervjuer ble også foreslått av ukrainske medier "Zelensky team ideologue" Ruslan Stefanchuk. I betraktning at "direkte demokrati", særlig i økonomisk nedtrykte og ideologisk disunited land, selv har mange historisk bevist minuser og kontraindikasjoner, er et forsøk på å løse utenrikspolitikk konflikter med hjelp av hele nasjonens vilje faktisk et nytt ord i verdenspolitiske øve på. .

De problemene som Bogdan og Zelensky vil sende til en folkeavstemning, har ennå ikke blitt offentliggjort, men mye avhenger av ordlyden, inkludert det programmerte resultatet. Problemet er at moderne Ukraina ikke har den nyeste opplevelsen av folkeavstemninger, og lovverket har ikke en arbeidsordning for å organisere landsomfattende meningsmålinger. Selv om ukrainske presidenter på forskjellige tidspunkter likte å snakke om folkeavstemninger, spesielt Jusjtsjenko og Janukovitsj. Totalt var det tre nasjonale folkeavstemninger i Ukraina: to i 1991 - for å bevare Sovjetunionen (de fleste var i favør), på uavhengighet (igjen på den annen side) og også på "reformen av statsadministrasjonssystemet" i 2001, Resultatene som ignorert Verkhovna Rada. Også i 1991 uttrykte Lviv oblast og Transcarpathia sin autonomi, som til slutt ble en del av enhetlig Ukraina.
Men dette er ikke overraskende på initiativ av Zelensky. For det første trenger Ukrainas president ikke samtykke fra folket til å starte forhandlinger med Russland - det skal diskutere en ny traktat om vennskap og samarbeid eller gjenoppta fullverdige diplomatiske forhold. For det andre, som en folkeavstemning som allerede har funnet sted, kan han oppleve valgresultatet, da flertallet av sine velgerne på en eller annen måte talte for fred med Russland. For det tredje er det helt uklart hva konsekvensene av denne folkeavstemningen vil være. Hvis det i innenrikspolitikken skal avstemningsresultater teoretisk paraferes av parlamentet og forvandles til noen lover eller konstitusjonelle endringer, er samtykket fra Ukrainas folk til å forhandle med Russland ikke lovlig forpliktet noen til noe, spesielt Russland.

Med tanke på de siste, svært uvennlige uttalelsene fra rådgivere til Zelensky og seg selv, er dette et forsøk på å pålegge visse forhandlinger om Russland på grunnlag av den ukrainske eller rettere amerikanske agendaen, det er åpenbart uakseptable forhold. De endelige konklusjonene vil imidlertid avhenge av formuleringen av de spørsmålene som blir forelagt folkeavstemningen. I en uttalelse har lederen av Zelensky-administrasjonen i dag for lite detaljer og mye lyst til å sjokkere.

Kilde: Russisk avis


23.05.2019 07:30:30
(Automatisk oversettelse)


20.09.2019 06:35:38

Vulkanen raser

Vulkanen Shiveluch fylt med aske to bosetninger av Kamtsjatka.
20.09.2019 06:15:00

Greta seilte

Hvorfor ble en 16 år gammel svensk skolejente et "økologisk ikon" for europeisk ungdom.
19.09.2019 07:22:14

Fint for SMS med reklame

Supermarkedet ble bøtelagt for påtrengende reklame.
19.09.2019 07:15:33

De beste universitetene i Russland

Umiddelbart kom 13 russiske universiteter inn på listen over de beste nyutdannede i arbeid.
19.09.2019 07:11:46

Ikke fyr for fravær

Høyesterett forklarte: snøfall er en unnskyldning for ikke å komme på jobb.


Advertisement

Themes cloud

sang lov rekkefølge mord virksomhet medfølgende sanksjoner organisasjon test Skattfritt Kerch rapportere en pose Undervannsbåt Politikk memorandum avvikling Bocharov Creek eple markedsføring timokrati leveranse statsborgerskap voldgiftsdomstol Servitutt advokat Trafikkulykker Kina pengemengden bank dømme Jobb barn bimetallism egen Kasakhstan krokodille pengemengde monopolist Sokrates vil juice en restaurant strå kanal en leke studere IFRS MVA by på monometallism filosofi baby konsultasjon domstol handling 4G hund lotteri pensjon sikkerhet forfalske regning rekkefølge arv trossamfunn penger causa valutaenhet forgiftning devaluering innbetaling Farge handel middel tort en familie avståelse alkohol konferanse digitalisering Taxi mynt QR kode Minibank inndragning traktat kreditt smugling logistikk transseksuell post tyranni eiendomsmegling kontroll varemerke klient musikk finansiere skilsmisse co-pakking Ukraina hode maling økonomi slange Utveksling privat bank rubel dollar medisin bite rakett kompromitterende bevis legemidler LTE forræderi rekreasjon produkt Israel legat Merk omsetning forsørger valget ordbok etterforskning en bærbar datamaskin FN Paralympiske spill Hellas oligarki coffers kaffe forskrifter dødsstraff Shipping festival monetært system åndsverk lufttransport Sotsji diabetes slaveri premiss bo mortifikasjon derivat jackpot Internett mordforsøk drikke frihet toll Platon bil penger problem integrering godkjennelse rolle Kontrakt adopsjon teori gullmyntstandard fødsel tapperhet sopp personale løfte moderasjon valuta Moskva Krim overføre planlegger gass boliglån doktor revaluering olympiske leker hunn utpressing omdannelse bro innhold tyveri testosteron ekteskap utslipp investering CCTV boliglån frakttransport Viber Syria kino lov lovgivning arkitektur kvasi-avtalen katt reform finger rettferdighet arving 3G belønning gjeld vil merke øl Hviterussland undeclared varer Gazpromneft pakt Tyskland hotell FMCG avgift fly CIS import GLONASS Russland bedrageri last tabletten medisiner mat gull USA Roma demokrati insulin selger forby fotballsko FIFA 2018 eksport Justinian-koden fideicomass S-300 Fotball WTO nevro avskjedigelse mordbrann selger vurdering Iran

Persons

Companies