Hvordan finne en selger-stjerne på 7 minutter - 1BiTv.com

Hvordan finne en selger-stjerne på 7 minutter

(Automatisk oversettelse)
Hvordan finne en selger-stjerne på 7 minutter

Høyttaler Elena Zhdanova


Hvordan finne en selger-stjerne på 7 minutter. Forretningsutøveren Yelena Zhdanova vil fortelle om det i sin rapport på All-Russias praktiske konferanse "Forvaltning av butikken 2018", som vil bli avholdt i Moskva 22. august. I rapporten:
Den foreslåtte metoden for å velge "stjerner" tillater på grunn av sin unike å danne en klar kliché, som gjør at vi kan bestemme: hvem foran deg er en "stjerne", en "middelbonde"; hvilke kandidater er slått ut av den ideelle clacker og hvilke farer disse avvikene kan bringe i arbeidsmomenter. Og også for å forstå hvor mye denne medarbeider nærmer seg bedriftskultur, lagarbeid og hva resultatet av salget kan forventes på kort sikt.
Hva du får: - Portrettens kliché - stjernens makter - Lær å raskt sammenligne svarene på spørsmålene og manifestasjonene til søkeren med den perfekte oppførselen. - I praksis prøver du å bruke klisjeer til kandidater som intervjuet 6-7 år siden, og har en historie du kan identifisere, takket være den foreslåtte ordningen. Om høyttaleren: Elena Zhdanova. Trener og ekspert i utviklingen av treningsprodukter (over 300 treninger, vinneren av konkurransene "Den mest etterspurte og forretningstrener-konsulent i GC MIM 2004", "Årets trener etter tilbakemelding fra klientene til MIM Group of Companies 2004 "), vurderingen (over 50 (inkludert Alfa-Bank, IBS, PricewaterhouseCoopers), dannelsen av personell reserve (dannet personell reserver av gruppen av selskaper" Corporation Center ", nettverk av underholdning sentre" Kosmisk "), utviklingen av programmet for kongresser og fora (utviklet programmet og deltakerne ovale for å holde I-kongressen" INTER RAO UES "Youth i 2012, I-kongressen for ungdom" Mosenergo "i 2014), forberedelsen og innlevering av anbud (vinner av mer enn 50 anbud). Konkurransen på butikkforvaltningen finner sted årlig og samler eiere og direktører i små og mellomstore butikker og detaljhandelskjeder fra hele Russland og CIS-landene. e enn 20 rapporter fra ledende eksperter innen detaljhandelsledelse: Timur Aslanov, Albert Tyutin, Sergei Dubovik, Inga Orlova, Anna Bocharova, Ekaterina Kazarinova, Gulfira Krok, Arthur Salyakaev osv. Analyse av friske saker. Anvendt materiale og trinnvise teknikker. Og veldig viktig del av konferansen: Nettverkssesjon - en spesiell begivenhet, som har til formål å gjøre alle deltakerne kjent med en spesiell teknologi. Du får ikke bare ny kunnskap, men også nye partnere, nye forbindelser og nye venner. Ved tidlig bestilling - veldig hyggelige rabatter. Gå til konferansesiden https://goo.gl/4DKpMx og send oss ​​et søknadsskjema. # Retail_2018

05.07.2018 10:13:44

Упоминаемые персоны

Elena Zhdanova

16.07.2018 14:48:49

Summit "Trump-Putin"

USA søker å forbedre forholdet til Russland
16.07.2018 13:34:02

Salg på kassekontoret - en gullgruve!

Høyttaler Andrey Fatov
16.07.2018 10:25:41

Frankrike ble VM 2018

Klassisk finalen i verdenscupen 2018
16.07.2018 09:51:52

LEGO er ikke LEGO

Forfalsket ble maskert under LEGO


advertisement