I England ser VM seg selv i teatret - 1BiTv.com

I England ser VM seg selv i teatret

(Automatisk oversettelse)
I England ser VM seg selv i teatret

Skuespillerne er rasende!


Skuespillerne uttrykte sin raseri på de to tilskuerne som så på straffesparkkonkurransen i England Football Championship på sine telefoner i forreste rekke under musikken.
Skuespilleren Neil Shihi, som spiller i den musikalske "Titanic", sa at kvinner "ikke bare så på straffen på telefonen, men sa også" yesss "for hvert mål scoret."
Han sa: "Du er de mest uvitende tilskuerne jeg noensinne har snakket med før." Kampen sammenfalt med en forestilling på Nottingham Royal Theatre tirsdag 3. juli.
Den dramatiske kulminasjonen av spillet var at England slo Colombia for første gang på 16 år og nådde kvartfinalen.
Men noen seere kunne ikke hjelpe, men savnet kampen på sine telefoner, til tross for at et annet drama ble utfoldet på scenen. En skuespiller, Kieran Brown, skrev på Twitter: "Dazed! To damer, en eldre, en annen midaldrende." Første rad: Se fotball på telefonene i det mest akutte øyeblikket av musikken med livbåter, applaudere og fnise som dumme schoolgirls.
"Å si at jeg er rasende er en underdrivelse! De må gå i skam!"
Shikhi la til at kastet spurte kvinnene om å fjerne telefonen, men de bare "smilte, viste tommelen og svarte:" Vi vet - vi vant! ""
Til slutt sa han: "Jeg tror du viste oss alt som du er den dumeste kvinnen på planeten." Vennligst unngå å besøke fremtidige teaterproduksjoner. "Colleague on casting Stephen Webb skrev:" Hvis du kom til teatret for å se på lekene, ikke ... Jeg sier nei ... å sitte der i telefonen for å se VM !!!
"Hold deg hjemme! Det er så respektløst! Spesielt hvis du sitter på forsiden!"
Noen Twitter-brukere sympatiserte imidlertid med kvinner.
Og teatrets ansatte vil i sin tur håpe at publikum ikke vil gi fristelsen til å se neste kamp i England mot Sverige på lørdag, som sammenfaller med Musicals morgenprestasjon.

05.07.2018 12:31:48


16.07.2018 14:48:49

Summit "Trump-Putin"

USA søker å forbedre forholdet til Russland
16.07.2018 13:34:02

Salg på kassekontoret - en gullgruve!

Høyttaler Andrey Fatov
16.07.2018 10:25:41

Frankrike ble VM 2018

Klassisk finalen i verdenscupen 2018
16.07.2018 09:51:52

LEGO er ikke LEGO

Forfalsket ble maskert under LEGO


advertisement