Uventet historie - 1BiTv.com

Uventet historie

Uventet historie

"Min mann hyret en morder for å drepe meg, men jeg tilgav ham"


Da, en dag i august 2012, dro Nancy Shore hjem fra kirken, ventet hun på en drapsmann med en pistol. Hun overlevde, men ble sjokkert av nyheten om at politiet ble skylden for sitt mord.
"Vi hadde et veldig bra ekteskap," sier Nancy Shore, 57,
"Åpenbart går vi gjennom opp og ned, mener jeg at vi ikke var perfekte, vi hadde våre problemer fra tid til annen, og vi har alltid jobbet med dem."
Nancy giftet seg med Frank Howard i 1983, og de samlet tre barn sammen i Carrollton, Texas.
"Han var veldig snill, mild, kjærlig, han var veldig oppmerksom på våre barn," sier hun.
"Han trente fotballlag da de var små barn - vi dro til alle sine fotballkamper, og noen av dem var engasjert i et musikalsk teater."
Paret sang i et kor i en lokal kirke og gjennomførte bibelstudier for en ungdomsgruppe i deres hjem. Men da barna vokste opp, begynte Frank å reise mer for jobb, han jobbet som regnskapsfører. Nancy begynte å føle seg mer alene.
"Jeg var en husmor, og det var jobben min, og så snart barna begynte å forlate, ble det vanskeligere for meg," sier Nancy. "Og så begynte mannen min å gjøre mer arbeid, og vi begynte å bruke mer tid vekk fra hverandre."
På kvelden 18. august 2012 dro Frank på forretningsreise, som Nancy trodde. Hun besøkte dåpen i sin kirke og etter å ha stoppet på en kafé for å hente mat til huset, dro hun hjem.
«Jeg kjørte inn i garasjen min, og plutselig dukket en mann på nakke og tok pistolen til hodet mitt,» sier Nancy. Han krevde henne vesken.
Nancy klarte å unnslippe og vende seg til angriperen, som hadde på seg en svart baseball cap. Skremt, hun ga ved et uhell en veske med et take-away måltid.
«Han krevde vesken min allerede for tredje gang med forbannelser,» sier Nancy. «Jeg var nær nok til ham for å sette vesken i brystet hans, og da jeg gjorde det, ropte jeg:« Jesus, red meg! "Han sparket umiddelbart i hodet mitt, og jeg falt."
Nancy lå bevisstløs på gulvet, og angriperen løp vekk og tok henne vesken, men dro en bil som han lett kunne stjele. Da hun gjenvunnet bevisstheten, kunne Nancy nesten ikke puste og hadde smerte.
Kulaen passerte gjennom hodet og ble sittende fast i høyre lunge. "Da jeg kom til, trodde jeg at jeg var død, og da sa Gud til meg:" Stå opp! "Han ga meg den fysiske styrken til å stå opp," sier Nancy.
Hennes mobiltelefon var i en stjålet veske, så hun kravlet til bilen og trykket på en knapp for å ringe redningstjenesten. Da det ikke fungerte, gjorde Nancy en stor innsats og klatret inn i huset. Her tok hun først sin refleksjon i speilet.
"Jeg så på meg selv, og alt jeg kunne se var blodet fra øynene til min vakre lilla skjorte," sier Nancy.
"I det øyeblikket skjønte jeg ikke at jeg hadde mistet venstre øye."
Hun prøvde å puste, og klarte å ringe en beredskapstjeneste og ropte "Hjelp, hjelp!" Hun fortalte dem hvor hun var og ga beskrivelsen av angriperen. "Så gikk hun mirakuløst til inngangsdøren for å vente på at ambulansen skulle komme." Politimannen på scenen kontaktet barna Nancy, som kalte sin far Frank.
"Han begynte å gråte og være ved siden av seg selv, som en av døtrene beskrevet," sier Nancy.
Så snart Frank kunne fly hjem, besøkte han sin kone på sykehuset. Nancy sa at hennes datter beskrev henne hvordan han falt til gulvet før han først så henne.
Men da politiet startet undersøkelsen, fant de noen sjokkerende data på Franks mobiltelefon, inkludert bilder og tekstmeldinger fra en annen kvinne. Frank var med henne under angrepet, og ikke på forretningsreise.
Romanen var i tre år. Da Nancy ble bedre, snakket hun på telefonen med Frank, han bekjente henne om hans utroskap.
"Jeg brøt bare i tårer," sier Nancy. "Han gråt faktisk så mye at jeg nesten ikke kunne forstå sin historie om hva som skjedde."
Frank kom for å besøke Nancy sykehus flere ganger etter denne samtalen, men det var også mer forferdelige nyheter. Mens hun fortsatt var i ferd med å gjenopprette seg fra operasjonen og gjennomgått rehabilitering, fortalte politiet Nancy at de hadde arrestert mannen som var involvert i angrepet på henne - John Franklin Howard, ektemann til Nancy, kjent for alle som Frank.
I flere år betalte Frank en gjeng med kriminelle for å drepe sin kone.
"Det var hjerteskjærende," sier Nancy. «Jeg husker hvor ofte etter operasjonen gråt jeg og gråt, og min mor kom og sa:« Stopp, du kan ikke gråte slik, øyet ditt må helbrede », og« du kan ikke la hodet henge slik. "Kriminelle utpresset Frank, som stadig krever flere og flere penger, og han tilbrakte også hundretusener av dollar på sin elskerinne, så Frank begynte å bruke penger på en av sine rike klienter, rundt $ 30 millioner.
Nancy vet ikke hvorfor Frank ville drepe henne. Men hun tror at dette er fordi han visste at hun aldri ville bli enig i en skilsmisse.
«Jeg lovet Herren at jeg ikke skal skille seg fra meg,» sier Nancy. "Så han kom i kontakt med en annen kvinne og begynte å kaste bort penger, fordi han prøvde å vise henne at han var en rik mann." Han hadde virkelig ikke annet valg enn å skyte meg. "
Ved Franks rettssak tok juryen bare to timer for å finne ham skyldig i forsøk på drap. Han ble dømt til livet fengsel, og han må tilbringe 30 år før han har lov til å vurdere sin sak for parole. På den tiden vil han være ca 85 år gammel. Nancy skilt ektemannen sin til rettssaken, men hvis han ble frikjent, ville hun være klar til å gjenoppbygge sitt forhold og gift seg med ham igjen, sier hun.
Dermed var overbevisningen for henne som et "slag mot magen".
"Det er fordi jeg fortsatt elsket ham på den tiden, og du vet, jeg må si at jeg fortsatt elsker ham, ikke med romantisk kjærlighet, men med en annen kjærlighet, han er min fars barn, og det vil alltid være kjærlighet" sier Nancy.
Hennes barn var overbevist om at deres far var urettferdig dømt.
«Han fortalt alltid at han var uskyldig,» sier Nancy, «at han ikke har noe med dette å gjøre, og han var en fantastisk mann og far. Så jeg kan forstå fullt ut hvorfor barna mine tror på dette.» Etter dommen ble hun og hennes barn forlot rettssalen separat. "En måned gikk før de igjen begynte å kontakte.
Til tross for alt hun gikk gjennom, kunne Nancy tilgi sin mann.
«Jeg tilgav ham,» sier Nancy. "Bibelen sier at hvis vi ikke tilgir de som skadet oss, så kan vi ikke tilgis, og jeg hadde ikke råd til å ikke tilgi ham, fordi jeg ikke kan leve med bitterhet."
Nancy så ikke eller hørte Frank siden han ble sendt til fengsel. Selv om hun tenkte på å besøke ham, holder hun nå avstand. Men det er et spørsmål som håner henne, og at hun vil spørre om hun kan.
"Hva skjedde?" Spør Nancy "Hva fikk ham til å gå av veien og finne en annen kvinne?"
Nancys utvinning overrasket leger. Hun gikk gjennom en rekke operasjoner for å gjenopprette ansiktet og bane og har nå et prostetisk øye. Hun jobber også som assisterende advokat i et advokatfirma.
"Jeg har fortsatt en kule i lungen min, men på grunn av kulen fungerer ikke min høyre arm, så jeg kan bare skrive," sier Nancy.
Hun sier at hun feirer hver bursdag fra ulykkesmomentet og føler fortsatt glede av å synge i kirkekoret. Nesten seks år etter det forferdelige angrepet fortsetter hun.
"Jeg takker Gud hver gang for å redde livet mitt og helbrede, det er fantastisk," sier hun. "Jeg er så glad."

05.07.2018 13:28:38
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement