GEFCO og BERGÉ oppretter et joint venture i Spania - 1BiTv.com

GEFCO og BERGÉ oppretter et joint venture i Spania

GEFCO og BERGÉ oppretter et joint venture i Spania

Kunder vil bli tilbudt et komplett spekter av logistikk tjenester for ferdige biler


Det nye selskapet har mer enn 3 millioner m2 for billagring, 700 biltransportører, 100 jernbanevogner og 40.000 m2 vedlikeholdsrom. Den potensielle prosessorkapasiteten er 1,4 millioner kjøretøyer per år.
GEFCO-konsernet er en global leverandør av leverandørkjedetjenester til industrielle bedrifter og en europeisk leder innen billogistikk - og BERGE, den ledende multimodale logistikkoperatøren i Spania, annonserte etableringen av et joint venture innen logistikk for ferdige biler. Partnere eier selskapet i like store deler. Det nye selskapet BERGÉ GEFCO er opprettet på grunnlag av "Logistics of finished cars" divisjoner av representasjonskontorer i begge selskapene i Spania - GEFCO Spania og BERGE Automotive Logistics (BAL). Transaksjonen er underlagt godkjenning fra EU-kommisjonen.
Synergi for videre vekst
Markedet for ferdige biler i Spania er en av de største i verden: Årlig produksjon er over 3 millioner biler, hvorav 2,4 millioner eksporteres og 1,2 millioner selges. Målet med det nye selskapet BERGÉ GEFCO er å bygge et nærmere forhold til kunder, forbedre viktige prosesser, optimalisere ressurser og øke effektiviteten. Kunder vil bli tilbudt et komplett spekter av logistikk tjenester for ferdige biler, inkludert transport, lagring, vedlikehold, inspeksjon og levering. Kombinere ressursene til begge partnerfirmaene vil tillate å tilby kompliserte dør-til-dør logistikk tjenester, inkludert løsningsutvikling og logistikk engineering fra kundens produksjonssted til sluttbrukerne. BERGÉ GEFCO bruker opplevelsen og kompetansen til morselskapene, og har alle muligheter til å bli en ny leder innen logistikkmarkedet for ferdige biler og skape tilleggsverdi for sine kunder, partnere og ansatte. Målmarkedet for selskapet vil være Spania, som vil hjelpe begge parter til å utvikle et internasjonalt nettverk på andre markeder.
Nye transport- og lagerløsninger
BERGÉ GEFCO vil tilby markedsmuligheter for transport og lagring. Til kundeservice er mer enn 3,4 millioner m2 for biloppbevaring, muligheten for å håndtere mer enn 1,4 millioner biler årlig, takket være en flåte på 700 bilbåter og 100 jernbanevogner. I 10 logistikk sentre over hele landet kan selskapet tilby et bredt spekter av tilleggstjenester: reparasjon, maling, vasking, levering, forberedelse til salg, kvalitetskontroll. Det totale arealet av bensinstasjoner er 40 000 m2.
"Vi er glade for å kunngjøre etablering av et joint venture med BERGÉ. Dette partnerskapet gir oss muligheten til å utvide tjenestetilbudet og gir fordeler både til våre kunder og til våre partnere og ansatte," sa Luc Nadal, leder av GEFCO Konsernstyret. "Det nye selskapet har gode markedsposisjoner for å forutsi bilindustris fremtidige behov. Sammen med BERGÉ planlegger vi å samle ressurser for å utvikle innovative løsninger."
BERGÉs konserns president Jaime Gorbenya kommenterte på sin side: "Partnerskapet med BERGÉ med GEFCO-konsernet, verdensledende innen industriell logistikk, vil definitivt styrke vår posisjon i det spanske automotive logistikkmarkedet. Vi er sikre på at samling av kunnskap og erfaring på dette området vil forbedre vårt tilbud og bidra til utvikling av virksomheten. "
Operativ synergi
BERGÉ GEFCO vil tilby en utvidet portefølje av tjenester til eksisterende kunder fra begge partnerfirmaer, noe som vil redusere risikoen forbundet med sesongmessige forhold og motta ytterligere fordeler. I tillegg vil det nye selskapet få en sterk synergetisk effekt innen operasjonelle aktiviteter ved å kombinere ressurser og kapasiteter og styrke posisjoner både på lokale og internasjonale ruter. Det nye selskapet har gode markedsposisjoner for å forutsi fremtidens behov i bilbransjen og støtte kunder med økende salgsvolum.
BERGÉ GEFCO I FIGURER:
· 650 ansatte · Sentralkontor: Ciempozuelos (Madrid, Spania) · 3,4 millioner m2 lagerplass · Kapasitet til behandling av 1,4 millioner kjøretøy · 700 lastebiler · 100 jernbanevogner · Område for vedlikeholdsstasjoner - 40.000 m2 · 10 logistikk sentre : Ciempozuelos, Pinto og Villaverde (Madrid), Barcelona og Tarragona (Catalonia), Sagunt (Valencia), Vigo og Porrigno (Pontevedra), Santander og Zaragoza. · Tilstedeværelse i 26 havnebyer i Spania

06.07.2018 09:32:51
(Automatisk oversettelse)Berge

Ledende multimodal logistikkoperatør i Spania

GEFCO

GEFCO er en av de 10 største logistikkoperatørene i Europa.


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement