Fanget Pepper og RØD BULL - 1BiTv.com

Fanget Pepper og RØD BULL

Fanget Pepper og RØD BULL

Baltic Customs arresterte mer enn 122 tusen falske varer. Pepper og RED BULL


Samlet i 2018 identifiserte den baltiske tollen 690 tusen falske varer. Potensiell skade på rettighetshavere er forhindret for mer enn 1 milliard rubler
Tollmyndighetene i dag er en ganske kraftig mekanisme for å motvirke import av forfalskede varer inn i tollområdet til Eurasian Economic Union (EAEU).
Ifølge tollstatistikk er det for det første antall forfalskninger av tegn på kjente selskaper klær, sko, konditori og mat. Listen kan fortsette surrogatalkohol og tobakksprodukter, samt falske parfymer og kosmetikk, CDer, lærvarer, klokker, diverse tilbehør, husholdningsapparater. Svindel av medisiner blir observert oftere.
Dessverre er ikke alle forbrukere i stand til å skille mellom forfalskede varer fra de opprinnelige produktene av kjente merkevarer. De vanligste tegnene på forfalskning er: mangel på emballasje, mangel på informasjon på emballasjen på russisk, mangel på informasjon om produsent og rettighetshaver, dårlig emballasje kvalitet, dårlig kvalitet på varer og materialer som brukes.
I tillegg selges det opprinnelige produktet som regel i merkede butikker, eller gjennom store detaljhandelskjeder. Den baltiske tollen fortsetter arbeidet med å forhindre import av forfalskede varer.
I juni 2018 ble to forsendelser karbonholdige brus i blikkboller levert til baltisk toll for det innenlandske forbruket på 55.686 stykker til to selskaper registrert i St. Petersburg. Under tollkontrollen av disse partiene ble det etablert at de deklarerte varene hadde varemerket "Dr. Pepper."
Varemerker «Dr. Pepper »er registrert hos Federal Service for Intellectual Property, Patents and Trademarks. Dokumenter som bekrefter retten til å bruke varemerket "Dr. Pepper", har tollklaranten ikke gitt varene, i forbindelse med hvilken rettighetshaveren av varemerket ble sendt en forespørsel, og en tollundersøkelse ble også utnevnt.
Som svar på anmodningen fra tollene ble eieren av varemerket "Dr. Pepper" brukt med en erklæring om at disse varene er forfalsket. Et lignende tilfelle skjedde i mai - en erklæring ble sendt til baltisk toll for en forsendelse av brus fra Vietnam levert i blikkbokser merket med varemerke, i likhet med graden av forvirring med varemerket "RED BULL", i mengden av 67 200 stykker, til adressen til selskapet registrert i St. Petersburg.
Den baltiske tollen har også gjort en anmodning til rettighetshaveren, fra svaret som følger av at denne forsendelsen er forfalsket. Basert på resultatene av verifikasjonsaktivitetene utført i forhold til de tre St. Petersburg-firmaer som bryter med et administrativt tilfelle i henhold til del 1 i artikkel 14.10 i Russlands føderale lovbruddskodeks (ulovlig bruk av andras varemerke).
Potensiell skade på rettighetshavere "Dr. Pepper" og "RED BULL" for mer enn 11,5 millioner rubler. Den baltiske tollen minner om: For ulovlig bruk av et varemerke, gir lovgivningen forvaltningsansvar i form av bøter og konfiskering av forfalskede varer som er gjenstand for ødeleggelse.
Henvisning: Siden begynnelsen av 2018 startet baltisk toll 13 saker under del 1. Del 2 i artikkel 14.10 i koden for administrative lovbrudd i Russland (ulovlig bruk av andras varemerke og produksjon for salg eller salg av et produkt som inneholder ulovlig gjengivelse av andres varemerke). Totalt ble 690.966 stykker falske produkter identifisert i denne perioden. Generelt ble det identifisert forfalskede varer som leker, klær, flygeblad, brus (BMW, Mercedes, Hello Kitty, Dr. Pepper og RED BULL). Potensiell skade på rettighetshavere er forhindret, som utgjør mer enn 1 milliard rubler.
Den baltiske tollens hjelpelinje - (812) 640 37 02.

09.07.2018 08:59:27
(Automatisk oversettelse)FCS i Russland

Den føderale tolltjenesten i Russland


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement