Baikot - 1BiTv.com

Baikot

I Sør-Korea begynte en boikott av japanske varer.


Baikot


Mens den sørkoreanske regjeringen tenker på hvordan man reagerer på de facto handelssanksjoner som nylig ble pålagt Japan, og samtidig uten tap for sine egne produsenter, har en bred anti-japansk kampanje begynt i det koreanske samfunnet selv. Koreere begynner å nekte å kjøpe varer fra Japan, slutte å drikke japansk øl, en rekke butikker har annonsert en boikott av produkter fra Landet av Rising Sun.
Siden den 4. juli har den japanske regjeringen pålagt innføringer til Sør-Korea av en rekke kjemikalier og komponenter som brukes til produksjon av skjermer for smarttelefoner og fjernsyn, samt for produksjon av halvledere. Vi snakker om fluorert polyimid, hydrogenfluorid og motstå. Japan uttalte at den har til hensikt å begynne arbeidet med å utelukke Sør-Korea fra listen over land som har minst restriksjoner på tilbudet av produkter og avansert teknologi knyttet til nasjonal sikkerhet. Som grunnen til slike handlinger, kalte regjeringen i Japan "ødeleggelsen av bilateral tillit."
I Seoul er de imidlertid sikre på at Tokyo tar hevn for Høyesterettens beslutning om å forplikte japanske selskaper til å betale kompensasjon til etterkommerne til koreanske arbeidere som ble tvunget til å jobbe på fabrikker under okkupasjonen av den koreanske halvøya ved Japan fra 1910 til 1945. Den sørkoreanske regjeringen sa at det ville utfordre Japans avgjørelse i en domstol i Verdenshandelsorganisasjonen, og begynte å utarbeide motforanstaltninger.

Forrige uke falt salget av japansk øl i store butikker og kjøpesentre med 13% sammenlignet med forrige uke. Og dette er til tross for at i Korea har varmen satt over 30 grader, da vanligvis øl "går flygende". Alt på grunn av den spontane kampanjen som utfolder seg i landet for å boikotte alt japansk. En rekke små butikker boikotiserte japansk øl generelt og opphørte kjøp.

En lignende situasjon begynte å bli observert i noen koreanske restauranter - de fjernet japanske retter fra menyen. Til tross for de komplekse og motstridende bilaterale forholdene til landene, i Sør-Korea, var japansk mat og øl vanligvis svært populære og ble ikke forlatt, men nå er det tilsynelatende koreanene fornærmet.
Et stort antall fotografier har dukket opp på Internett, hvor koreanerne demonstrasivt kaste bort japanske varer, til og med ballpoint penner. En slogan-appell bestående av to engelske ord "No-Yes" sprer også viralt, hvor det japanske flagget er skrevet inn i ordet "nei" og det sørkoreanske flagget er inkludert i ordet "ja". Underteksten er klar: nei - alle japanske, ja - alle koreanske.

Reiseliv noterer seg at til tross for starten av en ferieperiode i Korea har det vært hyppige tilfeller av oppgivelse av turer til Landet av Rising Sun. Bedrifter som selger japanske kosmetikk i Korea, som er svært populære blant koreanske kvinner, klager også på nedgangen i salget.

Foran den japanske ambassaden i Seoul er det regelmessige kampanjer de siste dagene, hvor Koreane demonstrerer hvordan de kaster bort eller ødelegger japanske varer eller på annen måte viser at de ikke lenger vil kjøpe varer fra dette landet.

I de kommende dagene har den sørkoreanske regjeringen til hensikt å holde møte med lederne av landets største selskaper, høre på deres syn på den nåværende situasjonen i handel med Japan og utarbeide en pakke med tiltak for å nøytralisere de negative effektene. Eksperter advarer om at det er nødvendig å handle veldig nøye, siden noen sanksjoner er dobbeltkanter og kan forårsake betydelig skade for Korea. Men i det koreanske samfunnet bestemte de seg for ikke å være inaktiv og erklærte en slags militær respons, og startet en boikott av japanske produkter. Alt dette er mye rapportert i det lokale sydkoreanske media, som dømmer etter tonaliteten, er veldig positivt om denne bevegelsen.
Økonomer mener at, selv om det offentlige kan forstås, vil slike skritt ikke ha en seriøs reell effekt. Men koreanske produsenter i nær fremtid vil allerede fullt ut lide av de japanske sanksjonene, som rammet en rekke viktige for koreanske produsenter av varer. Enkelt sagt, fant japanerne et sårbart sted med koreanerne og klarte å poke der, mens den motsatte effekten av sanksjoner for Japan i seg selv viste seg å være ubetydelig. Oppdraget i Sør-Korea er nå å finne de samme sårbarhetene i Japan, som nå er aktivt engasjert politikere og økonomer i Republikken Koreas regjering.

Det ser ut til at partene allerede har gått så langt at denne handelskonflikten med den historiske og politiske bakgrunnen bare ikke skal stoppes, og derfor bør man vente på en ny bytte av slag. I Korea tror de at Japan i de kommende månedene kan pålegge restriksjoner på rundt hundre varer og varer som koreanerne trenger. Det koreanske segmentet på Internett ignorert ikke denne nyheten - i sosiale nettverk og i ulike fora, krever patriotisme, ikke å kjøpe og kaste bort alt japansk, ble enda mer aktiv.

Kilde: Russisk avis


08.07.2019 02:24:15
(Automatisk oversettelse)


15.07.2019 03:30:00

Hvor å lytte til gratis musikk

Det ble kjent hvilke parker musikerne vil spille om sommeren
13.07.2019 04:26:00

Bak rattet er farlig

I Italia ble straffen for bruk av telefonen under kjøring herdet.
12.07.2019 04:19:00

Leter etter rabatter

Den gjennomsnittlige regningen for en tur til butikken økte med tre rubler.
12.07.2019 04:15:00

Detaljer om tragedien

Detaljer om russernes død i Hellas har blitt kjent.
12.07.2019 04:06:00

Plast kom inn i vogue

Resirkulert klær blir stadig mer populært.


Advertisement

Themes cloud

etterforskning frihet kaffe slange Merk drikke ekteskap eple frakttransport planlegger memorandum pengemengde demokrati Kina valget Fotball konferanse dødsstraff bimetallism Farge hunn digitalisering timokrati gass Paralympiske spill middel rolle barn Syria lovgivning Moskva kvasi-avtalen nevro medisiner S-300 slaveri tabletten valutaenhet integrering premiss fotballsko FMCG co-pakking last skilsmisse eksport Kerch rekkefølge en bærbar datamaskin musikk legat coffers forsørger fly arving monopolist devaluering mordbrann Hellas olympiske leker baby Israel organisasjon insulin Minibank arv regning innhold lov 3G pengemengden vurdering avgift Sotsji medisin doktor Sokrates Bocharov Creek kino vil penger problem katt GLONASS omdannelse vil avvikling Krim filosofi gullmyntstandard rekkefølge jackpot personale domstol forræderi bro Taxi utslipp krokodille by på valuta Platon fideicomass finansiere rekreasjon avståelse alkohol hode reform teori mortifikasjon bank Viber adopsjon eiendomsmegling IFRS kompromitterende bevis QR kode kanal revaluering omsetning gull leveranse selger moderasjon forfalske gjeld klient mordforsøk transseksuell juice Jobb markedsføring finger Servitutt derivat tort tyranni FIFA 2018 Undervannsbåt godkjennelse penger legemidler sopp produkt Hviterussland boliglån Shipping studere statsborgerskap toll varemerke fødsel bo USA investering mat handling en familie FN merke tyveri Gazpromneft Roma privat bank bil oligarki rettferdighet åndsverk egen maling Tyskland monometallism en pose avskjedigelse monetært system 4G rapportere Skattfritt belønning smugling causa kreditt rubel bite lufttransport undeclared varer Internett løfte forskrifter hund festival boliglån logistikk sanksjoner Kontrakt forby bedrageri selger mord konsultasjon diabetes forgiftning CIS virksomhet rakett traktat sikkerhet advokat kontroll tapperhet Kasakhstan medfølgende øl voldgiftsdomstol lotteri post innbetaling en leke strå en restaurant pakt ordbok WTO arkitektur dømme test Politikk Trafikkulykker trossamfunn CCTV handel Ukraina LTE sang økonomi utpressing testosteron dollar hotell MVA lov overføre pensjon mynt import Russland inndragning Iran Justinian-koden Utveksling

Companies