Baikot - 1BiTv.com

Baikot

I Sør-Korea begynte en boikott av japanske varer.


Baikot


Mens den sørkoreanske regjeringen tenker på hvordan man reagerer på de facto handelssanksjoner som nylig ble pålagt Japan, og samtidig uten tap for sine egne produsenter, har en bred anti-japansk kampanje begynt i det koreanske samfunnet selv. Koreere begynner å nekte å kjøpe varer fra Japan, slutte å drikke japansk øl, en rekke butikker har annonsert en boikott av produkter fra Landet av Rising Sun.
Siden den 4. juli har den japanske regjeringen pålagt innføringer til Sør-Korea av en rekke kjemikalier og komponenter som brukes til produksjon av skjermer for smarttelefoner og fjernsyn, samt for produksjon av halvledere. Vi snakker om fluorert polyimid, hydrogenfluorid og motstå. Japan uttalte at den har til hensikt å begynne arbeidet med å utelukke Sør-Korea fra listen over land som har minst restriksjoner på tilbudet av produkter og avansert teknologi knyttet til nasjonal sikkerhet. Som grunnen til slike handlinger, kalte regjeringen i Japan "ødeleggelsen av bilateral tillit."
I Seoul er de imidlertid sikre på at Tokyo tar hevn for Høyesterettens beslutning om å forplikte japanske selskaper til å betale kompensasjon til etterkommerne til koreanske arbeidere som ble tvunget til å jobbe på fabrikker under okkupasjonen av den koreanske halvøya ved Japan fra 1910 til 1945. Den sørkoreanske regjeringen sa at det ville utfordre Japans avgjørelse i en domstol i Verdenshandelsorganisasjonen, og begynte å utarbeide motforanstaltninger.

Forrige uke falt salget av japansk øl i store butikker og kjøpesentre med 13% sammenlignet med forrige uke. Og dette er til tross for at i Korea har varmen satt over 30 grader, da vanligvis øl "går flygende". Alt på grunn av den spontane kampanjen som utfolder seg i landet for å boikotte alt japansk. En rekke små butikker boikotiserte japansk øl generelt og opphørte kjøp.

En lignende situasjon begynte å bli observert i noen koreanske restauranter - de fjernet japanske retter fra menyen. Til tross for de komplekse og motstridende bilaterale forholdene til landene, i Sør-Korea, var japansk mat og øl vanligvis svært populære og ble ikke forlatt, men nå er det tilsynelatende koreanene fornærmet.
Et stort antall fotografier har dukket opp på Internett, hvor koreanerne demonstrasivt kaste bort japanske varer, til og med ballpoint penner. En slogan-appell bestående av to engelske ord "No-Yes" sprer også viralt, hvor det japanske flagget er skrevet inn i ordet "nei" og det sørkoreanske flagget er inkludert i ordet "ja". Underteksten er klar: nei - alle japanske, ja - alle koreanske.

Reiseliv noterer seg at til tross for starten av en ferieperiode i Korea har det vært hyppige tilfeller av oppgivelse av turer til Landet av Rising Sun. Bedrifter som selger japanske kosmetikk i Korea, som er svært populære blant koreanske kvinner, klager også på nedgangen i salget.

Foran den japanske ambassaden i Seoul er det regelmessige kampanjer de siste dagene, hvor Koreane demonstrerer hvordan de kaster bort eller ødelegger japanske varer eller på annen måte viser at de ikke lenger vil kjøpe varer fra dette landet.

I de kommende dagene har den sørkoreanske regjeringen til hensikt å holde møte med lederne av landets største selskaper, høre på deres syn på den nåværende situasjonen i handel med Japan og utarbeide en pakke med tiltak for å nøytralisere de negative effektene. Eksperter advarer om at det er nødvendig å handle veldig nøye, siden noen sanksjoner er dobbeltkanter og kan forårsake betydelig skade for Korea. Men i det koreanske samfunnet bestemte de seg for ikke å være inaktiv og erklærte en slags militær respons, og startet en boikott av japanske produkter. Alt dette er mye rapportert i det lokale sydkoreanske media, som dømmer etter tonaliteten, er veldig positivt om denne bevegelsen.
Økonomer mener at, selv om det offentlige kan forstås, vil slike skritt ikke ha en seriøs reell effekt. Men koreanske produsenter i nær fremtid vil allerede fullt ut lide av de japanske sanksjonene, som rammet en rekke viktige for koreanske produsenter av varer. Enkelt sagt, fant japanerne et sårbart sted med koreanerne og klarte å poke der, mens den motsatte effekten av sanksjoner for Japan i seg selv viste seg å være ubetydelig. Oppdraget i Sør-Korea er nå å finne de samme sårbarhetene i Japan, som nå er aktivt engasjert politikere og økonomer i Republikken Koreas regjering.

Det ser ut til at partene allerede har gått så langt at denne handelskonflikten med den historiske og politiske bakgrunnen bare ikke skal stoppes, og derfor bør man vente på en ny bytte av slag. I Korea tror de at Japan i de kommende månedene kan pålegge restriksjoner på rundt hundre varer og varer som koreanerne trenger. Det koreanske segmentet på Internett ignorert ikke denne nyheten - i sosiale nettverk og i ulike fora, krever patriotisme, ikke å kjøpe og kaste bort alt japansk, ble enda mer aktiv.

Kilde: Russisk avis


08.07.2019 02:24:15
(Automatisk oversettelse)


14.10.2019 10:34:59

Den mektige russeren ...

De vanligste feilene til skolebarn ved eksamen på russisk er navngitt.
14.10.2019 10:30:01

Å være for sent er ikke akseptabelt?

Irkutsk hockeyspillere fikk ikke lov til å fly på grunn av en minutters forsinkelse.
11.10.2019 09:54:50

De beste byene i Russland

De mest lovende byene i Russland ifølge Forbes.
11.10.2019 09:51:39

Pressemarked

Ukrainas president hadde det første møtet med media etter valget.
11.10.2019 09:33:10

Nobel fredsprisvinner navngitt

Statsministeren i Etiopia ble nobelprisvinner.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

baby mat mordforsøk rekkefølge Fotball virksomhet Trafikkulykker jackpot kino FIFA 2018 WTO frakttransport forræderi tapperhet Sokrates MVA privat bank økonomi kreditt rekreasjon S-300 egen Israel arv Tyskland transseksuell USA rolle adopsjon revaluering diabetes inndragning avvikling Platon avgift dødsstraff mynt test 4G devaluering gullmyntstandard QR kode regning import eple utpressing oligarki etterforskning kompromitterende bevis Servitutt tyveri løfte 3G vurdering advokat undeclared varer statsborgerskap demokrati innbetaling tyranni gull gass tabletten avskjedigelse bil arkitektur fideicomass selger bedrageri lov kaffe Minibank Ukraina Hellas gjeld barn hunn Kina finger maling reform boliglån pengemengde Moskva fødsel omdannelse insulin forskrifter nevro post lov en pose testosteron penger problem hode FMCG GLONASS Gazpromneft investering belønning bite boliglån forgiftning planlegger varemerke mordbrann medfølgende coffers valutaenhet monometallism CIS pensjon lufttransport medisin tort rubel Iran teori Krim ordbok derivat krokodille digitalisering last by på FN Russland slange ekteskap åndsverk frihet pakt selger middel juice bimetallism drikke Shipping pengemengden finansiere monopolist timokrati musikk studere bo dømme rettferdighet Skattfritt kvasi-avtalen Syria omsetning Justinian-koden Roma produkt klient Viber Sotsji Undervannsbåt godkjennelse eksport mortifikasjon traktat rakett innhold konferanse personale en familie causa sang voldgiftsdomstol mord co-pakking alkohol Politikk olympiske leker avståelse lotteri en restaurant domstol sikkerhet kontroll handling utslipp dollar Hviterussland trossamfunn rapportere eiendomsmegling katt merke legat rekkefølge integrering LTE skilsmisse fotballsko Jobb premiss hotell medisiner logistikk Bocharov Creek fly konsultasjon bank Kerch valuta toll filosofi handel penger forfalske slaveri markedsføring en leke forsørger lovgivning legemidler festival Internett Utveksling valget sanksjoner vil strå moderasjon monetært system bro øl forby hund smugling arving kanal Taxi sopp IFRS Kontrakt overføre leveranse memorandum doktor en bærbar datamaskin Merk organisasjon Farge vil Paralympiske spill CCTV Kasakhstan

Persons

Companies