Summit "Trump-Putin" - 1BiTv.com

Summit "Trump-Putin"

(Automatisk oversettelse)
Summit "Trump-Putin"

USA søker å forbedre forholdet til Russland


USAs president Donald Trump sa at fortsettelsen av forholdet til Russland er "bra, ikke dårlig" i begynnelsen av sitt første toppmøde med Vladimir Putin.
Trump sa at han ser frem til et "ekstraordinært forhold", da begge presidenter møttes i Helsinki, Finland.
Tidligere skyldte Trump USA-russiske spenninger over forrige administrasjon.
Forholdet ble sterkt anstrengt som følge av anneksasjonen av Moskva på Krim i 2014, og uttalelser at Russland hjalp Mr. Trump til å vinne valget i 2016.
Noen amerikanske politikere kalt for opphevelse av toppmøtet etter fredag, 12 russiske militære etterretningsagenter som ble anklaget for å hackte kampanjen til demokratisk kandidat Hillary Clinton ble arrestert. Men, skriver på Twitter, skyldte Mr. Trump forverringen av forholdet til Russland på "årene med amerikansk dumhet og dumhet, og nå, og på en forfalsket heksejakt."
Som svar skrev det russiske utenriksdepartementet på Twitter: "Vi er enige." Mr. Trumps twitter er sannsynlig å alarmisere rådgiverne fra det hvite hus som allerede er nervøse på grunn av risikoen for å gi for mye oppmerksomhet til den russiske lederen under samtalene.
Toppmøtet, hvor bare tolkene deres er med i de to lederne, finner sted etter en turbulent europeisk tur, der Mr Trump kritisk kritiserte langtidens amerikanske allierte for handel og militærutgifter.
Hva er de viktigste spenningskildene med Russland?
Russland er kritisert i USA for sin militære støtte til president Bashar Assad i Syria, samt for dens destabiliserende handlinger i Ukraina.
Forholdet ledes også av anklager om Russlands forstyrrelse i valget i 2016 i USA, og også i samspill med Trump-kampanjen. Gebyrene undersøkes av Spesialadvokat Robert Mueller.
Mr Trump fordømte konsekvent utforskningen som en "heksejakt". 12 russere, anklaget fredag, var målrettet mot utredningen av mr. Müller.
De beste demokratene, inkludert formannen for Tom Peres-partiet, oppfordret Trump til å avbryte samtalene og sa at Putin var "ikke en venn av USA".
Fra den republikanske siden sa senator John McCain at toppmøtet "ikke burde passere" hvis presidenten ikke er klar til å bringe Putin til rettferdighet. "
Russland refuserte anklager om hacking og sa at det så frem til samtaler som et middel til å forbedre forholdet.
Hva blir diskutert på toppmøtet?
Den amerikanske sikkerhetsrådgiveren John Bolton sa at begge parter var enige om at møtet ikke ville ha en fastlagt agenda. Men han sa at han var "vanskelig å tro" at Vladimir Putin ikke hadde forventet at den påståtte innbruddet av valget ville bli hevet.
"Dette er et av målene for dette møtet, slik at presidenten kunne møte president Putin og spørre om det," fortalte han ABC News. Mr Trump ble også bedt om å reise spørsmålet om forgiftning to personer i Storbritannia som kom i kontakt med nerveagenten Novichok 30. juni. Etterforskerne mener at hendelsen er knyttet til forgiftningen av en tidligere russisk spion og datteren sin i mars .
Mr Trump detaljerte om hva som skal drøftes på toppmøtet under en felles pressekonferanse med Storbritannias statsminister Theresa May i forrige uke.
"Vi skal snakke om Syria," sa han. "Vi skal snakke om andre deler av Midtøsten." Jeg vil snakke om atomsproliferasjon. "
Hvorfor Helsinki?
Dette er ikke det første møtet mellom lederne av Russland og USA i Helsingfors.
Finland forblir politisk og militært nøytralt etter andre verdenskrig, da USA og Sovjetunionen dyttet inn i den kalde krigen, noe som gjorde det til et attraktivt møtested for de to supermaktene. Byen var bakgrunnen for underskrivelsen av Helsinki-avtalene fra 1975, som tildeles for bedring av forholdet mellom Sovjetunionen og vestlige land.
Helsingfors ble destinasjonen i post-sovjetisk tid, og toppmøtet i Trump-Putin er det fjerde møtet i byen.
Hva har Mr. Trump gjort i Europa så langt?
Hans tur inkluderte et NATO-toppmøte i Belgia og et besøk til Storbritannia. Det gikk heller ikke uten argumenter. Etter NATO-toppmøtet, sa Trump at de allierte forpliktet seg til å "vesentlig" øke sine forsvarsbudsjetter, men andre ledere stiller spørsmål om dette kravet.
Et besøk i Storbritannia hadde også oppturer og nedturer etter at Mr. Trump fortalte avisen at USA sannsynligvis ikke skulle gi Storbritannia et røverkjøp i samsvar med betingelsene for fru Mays Brexit-planer, og så ut til å tilbake vekk fra denne stillingen.
Han sa også at Europa "mister sin karakter" på grunn av innvandring fra Afrika og Midtøsten. På søndag, kort før han dro til Helsinki, ringte Trump EU til fiendens handel. Han fortalte CBS News at europeiske land utnytter USA og ikke betaler sine NATO-regninger.

16.07.2018 14:48:49

14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement