Ulykke - Scooter datter - 1BiTv.com

Ulykke - Scooter datter

I forstedene vurdert den første ulykken med elektriske scootere.


Ulykke - Scooter datter


Interessante nyheter ble gitt uttrykk for av transportdepartementet i Moskva-regionen. De fem første trafikkulykkene med elektriske scootere i år ble registrert.

Så langt er disse sakene isolert, men de skaper allerede bekymring. Og jeg må si at forstedene så langt har vært veldig heldige. I Moskva, på bare fem måneder i år, gjorde brukere av elektriske scootere, gyroscootere og monowheels 46 ulykker. I en av dem døde dessuten en person.
Problemet med å beregne hvor mange ulykker som skjedde med en slik transport er ganske alvorlig. Trafikkpolitiet fører ikke uavhengig statistikk over slike hendelser. Tross alt regnes de som kontrollerer denne teknikken som fotgjengere. Så det er veldig vanskelig å beregne dem i generell statistikk. Noen ganger blir det imidlertid gjort prøver.

Så ifølge trafikkpolitiet i fjor skjedde det 39 ulykker med bærbare elektriske kjøretøy i Russland. De fleste av dem - 21 saker - er kollisjoner med biler. I 12 tilfeller fotgjengerulykker. Det er bemerkelsesverdig at hver femte hendelse skjedde i Moskva.

Det er tydelig at dette er situasjoner der ambulansen ble etterlyst ofrene. Men ofte blir ikke kollisjoner av slike kjøretøy på fotgjengere registrert noe sted i det hele tatt, siden det formelt ikke er en trafikkulykke. Fordi den elektriske scooteren og enhjulingen ikke er kjøretøy i det hele tatt.

Men antallet slike enheter vokser raskt. I fjor ble det solgt 32 tusen elektriske scootere og 10 tusen monowheels i Russland. Hastighetene de går videre med vokser også. Tross alt overstiger hver tiendedel av solgte enhetseffekt 4 kW.

Til sammenligning: Mopeden vår er et to- eller trehjulet kjøretøy utstyrt med en elektrisk motor med en maksimal nominell effekt i kontinuerlig drift på mer enn 0,25 kW og mindre enn 4 kW. Samtidig vil konstruksjonshastigheten ikke overstige 50 km / t.

Nylig sirklet Internett en video der en mann på en elektrisk scooter flyr rett langs veien blant biler med en hastighet på mer enn 80 km / t.
Så hvorfor anses ikke dette kompakte elektriske utstyret som moped, som det i henhold til loven vår er nødvendig å ha rettigheter for?

I lengre tid har Union of Pedestrians varslet alarmen. Tross alt er alvorlighetsgraden av en kollisjon av en slik dings på en fotgjenger sammenlignbar med en kollisjon med en bil. Men det er praktisk talt ikke noe ansvar for slike hensynsløse mennesker.

Og ved rattet til en elektrisk scooter kan du være full. Men han vil fremdeles ikke være noe for det. Maksimum bot er 1500 rubler hvis han bryter regler for veien, for eksempel krysser veien på feil sted. Og selv da, hvis de fanger opp ham, fanger ham og etablerer hans identitet.

De skaper et enormt antall problemer for sjåfører. Hvis de flyr ut med en slik hastighet til og med til et gangfelt, er det ingen måte å legge merke til dem, og enda mer har tid til å stoppe hos bilisten. Men eierne av slikt utstyr oppfører seg som om de har ni liv ..

Nå utvikler det vitenskapelige senteret for trafikksikkerhet i Russlands innenriksdepartement sammen med transportdepartementet normative handlinger som vil kvalifisere disse utstyrene og stille krav til eierne. Men hvordan dette skal gjøres, er fremdeles ukjent. Et sluttdokument vil bli utarbeidet i løpet av en måned. Så vil vi finne ut om rettighetene til elscootere vil være nødvendige og hvor de kan flyttes.
I Frankrike fikk disse enhetene lov til å ferdes på veibanen. Men bare der hastigheten på biler er begrenset til 50 km / t. Samtidig er det forbudt å kjøre langs fortau hvis det ikke er sykkelstier. Du kan ikke bruke denne teknikken for barn under 8 år, og de som ennå ikke er 12 år, må bruke hjelm når du sykler. Enhetene i seg selv skal være utstyrt med front- og baklys.

I Storbritannia og Tyskland likestilles denne teknikken med kjøretøy. Så eierne må registrere og motta nummer. Og du kan bare administrere det hvis du har rettigheter og forsikring. Samtidig presenteres strenge tekniske krav til styring og bremsesystem.

Kilde: Russisk avis


13.09.2019 06:14:32
(Automatisk oversettelse)


11.10.2019 09:54:50

De beste byene i Russland

De mest lovende byene i Russland ifølge Forbes.
11.10.2019 09:51:39

Pressemarked

Ukrainas president hadde det første møtet med media etter valget.
11.10.2019 09:33:10

Nobel fredsprisvinner navngitt

Statsministeren i Etiopia ble nobelprisvinner.
08.10.2019 12:54:19

Bønder sperret Frankrikes største motorveier

Frankrike begynte "den nasjonale mobiliseringen av bønder."
08.10.2019 12:49:55

Trump lovet en seier til krig

Men han sa ikke hvor han ville kjempe.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

frihet jackpot pensjon en bærbar datamaskin krokodille kino reform fotballsko sopp fødsel personale nevro smugling Undervannsbåt 4G hund lovgivning organisasjon Paralympiske spill slaveri rekkefølge Hviterussland pengemengde leveranse LTE mord post utslipp avskjedigelse sang toll mortifikasjon bil FMCG Skattfritt logistikk Shipping hunn trossamfunn konferanse S-300 voldgiftsdomstol kreditt omdannelse olympiske leker oligarki integrering festival rettferdighet handling en leke fideicomass adopsjon innbetaling strå Jobb finansiere revaluering Sokrates mynt by på planlegger rapportere Moskva premiss overføre godkjennelse gjeld boliglån gass ordbok Krim utpressing memorandum maling forfalske konsultasjon juice Syria Sotsji vurdering selger vil hode tort investering gullmyntstandard tyranni USA transseksuell drikke pengemengden finger Merk Utveksling dødsstraff mordbrann last forby handel rekkefølge mordforsøk doktor kompromitterende bevis statsborgerskap forgiftning tyveri boliglån legemidler dømme lotteri tabletten klient Fotball co-pakking øl Israel alkohol merke tapperhet domstol en pose vil arkitektur derivat bimetallism Ukraina rakett barn Internett monetært system advokat diabetes Taxi gull filosofi lufttransport sanksjoner penger problem causa bank inndragning Kasakhstan åndsverk etterforskning skilsmisse valuta musikk Kina medisin IFRS Platon bedrageri penger avståelse kvasi-avtalen valutaenhet FN kontroll medfølgende traktat en restaurant valget regning eksport devaluering lov demokrati insulin CCTV mat rubel CIS bro økonomi dollar Russland Politikk en familie avvikling digitalisering markedsføring avgift hotell pakt undeclared varer slange Trafikkulykker ekteskap Justinian-koden kanal Bocharov Creek Kerch timokrati teori lov belønning bite sikkerhet Farge privat bank rekreasjon eiendomsmegling Servitutt Iran virksomhet løfte Kontrakt GLONASS bo Hellas Minibank katt arving omsetning middel coffers moderasjon produkt studere medisiner fly rolle arv frakttransport WTO monopolist QR kode forskrifter legat test selger testosteron Roma kaffe eple innhold egen forsørger Tyskland Gazpromneft 3G import monometallism varemerke FIFA 2018 Viber MVA forræderi baby

Persons

Companies