Ulykke - Scooter datter - 1BiTv.com

Ulykke - Scooter datter

I forstedene vurdert den første ulykken med elektriske scootere.


Ulykke - Scooter datter


Interessante nyheter ble gitt uttrykk for av transportdepartementet i Moskva-regionen. De fem første trafikkulykkene med elektriske scootere i år ble registrert.

Så langt er disse sakene isolert, men de skaper allerede bekymring. Og jeg må si at forstedene så langt har vært veldig heldige. I Moskva, på bare fem måneder i år, gjorde brukere av elektriske scootere, gyroscootere og monowheels 46 ulykker. I en av dem døde dessuten en person.
Problemet med å beregne hvor mange ulykker som skjedde med en slik transport er ganske alvorlig. Trafikkpolitiet fører ikke uavhengig statistikk over slike hendelser. Tross alt regnes de som kontrollerer denne teknikken som fotgjengere. Så det er veldig vanskelig å beregne dem i generell statistikk. Noen ganger blir det imidlertid gjort prøver.

Så ifølge trafikkpolitiet i fjor skjedde det 39 ulykker med bærbare elektriske kjøretøy i Russland. De fleste av dem - 21 saker - er kollisjoner med biler. I 12 tilfeller fotgjengerulykker. Det er bemerkelsesverdig at hver femte hendelse skjedde i Moskva.

Det er tydelig at dette er situasjoner der ambulansen ble etterlyst ofrene. Men ofte blir ikke kollisjoner av slike kjøretøy på fotgjengere registrert noe sted i det hele tatt, siden det formelt ikke er en trafikkulykke. Fordi den elektriske scooteren og enhjulingen ikke er kjøretøy i det hele tatt.

Men antallet slike enheter vokser raskt. I fjor ble det solgt 32 tusen elektriske scootere og 10 tusen monowheels i Russland. Hastighetene de går videre med vokser også. Tross alt overstiger hver tiendedel av solgte enhetseffekt 4 kW.

Til sammenligning: Mopeden vår er et to- eller trehjulet kjøretøy utstyrt med en elektrisk motor med en maksimal nominell effekt i kontinuerlig drift på mer enn 0,25 kW og mindre enn 4 kW. Samtidig vil konstruksjonshastigheten ikke overstige 50 km / t.

Nylig sirklet Internett en video der en mann på en elektrisk scooter flyr rett langs veien blant biler med en hastighet på mer enn 80 km / t.
Så hvorfor anses ikke dette kompakte elektriske utstyret som moped, som det i henhold til loven vår er nødvendig å ha rettigheter for?

I lengre tid har Union of Pedestrians varslet alarmen. Tross alt er alvorlighetsgraden av en kollisjon av en slik dings på en fotgjenger sammenlignbar med en kollisjon med en bil. Men det er praktisk talt ikke noe ansvar for slike hensynsløse mennesker.

Og ved rattet til en elektrisk scooter kan du være full. Men han vil fremdeles ikke være noe for det. Maksimum bot er 1500 rubler hvis han bryter regler for veien, for eksempel krysser veien på feil sted. Og selv da, hvis de fanger opp ham, fanger ham og etablerer hans identitet.

De skaper et enormt antall problemer for sjåfører. Hvis de flyr ut med en slik hastighet til og med til et gangfelt, er det ingen måte å legge merke til dem, og enda mer har tid til å stoppe hos bilisten. Men eierne av slikt utstyr oppfører seg som om de har ni liv ..

Nå utvikler det vitenskapelige senteret for trafikksikkerhet i Russlands innenriksdepartement sammen med transportdepartementet normative handlinger som vil kvalifisere disse utstyrene og stille krav til eierne. Men hvordan dette skal gjøres, er fremdeles ukjent. Et sluttdokument vil bli utarbeidet i løpet av en måned. Så vil vi finne ut om rettighetene til elscootere vil være nødvendige og hvor de kan flyttes.
I Frankrike fikk disse enhetene lov til å ferdes på veibanen. Men bare der hastigheten på biler er begrenset til 50 km / t. Samtidig er det forbudt å kjøre langs fortau hvis det ikke er sykkelstier. Du kan ikke bruke denne teknikken for barn under 8 år, og de som ennå ikke er 12 år, må bruke hjelm når du sykler. Enhetene i seg selv skal være utstyrt med front- og baklys.

I Storbritannia og Tyskland likestilles denne teknikken med kjøretøy. Så eierne må registrere og motta nummer. Og du kan bare administrere det hvis du har rettigheter og forsikring. Samtidig presenteres strenge tekniske krav til styring og bremsesystem.

Kilde: Russisk avis


13.09.2019 06:14:32
(Automatisk oversettelse)


13.02.2020 10:34:45

Nye rettigheter for passasjerer med håndbagasje

Rettighetene til passasjerer i øvre og nedre hyller for plassering av håndbagasje skal utjevnes.
13.02.2020 10:29:47

Kina har sett en kraftig økning i antall personer smittet med coronavirus

I løpet av det siste døgnet har antall koronavirusinfiserte COVID-19 øyeblikkelig økt syv ganger.
12.02.2020 13:43:24

Boeing mottok ikke nye ordrer i januar for første gang på 60 år

De fleste flykunder unngår å legge inn nye ordrer.
12.02.2020 13:36:03

Noen sover, og vi gifter oss

Registerkontorene i Moskva jobber nå om natten.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

Bocharov Creek Jobb undeclared varer belønning sikkerhet Hviterussland Kina bedrageri kanal mordforsøk legemidler medfølgende mordbrann inndragning medisiner regning barn lufttransport pensjon transseksuell rekkefølge olympiske leker rekkefølge markedsføring testosteron QR kode by på vil avvikling CCTV WTO Internett hotell Iran en bærbar datamaskin hunn Shipping krokodille Platon import Servitutt en pose Hellas kreditt rubel pengemengde lovgivning arv slaveri tort Krim derivat kaffe mynt bimetallism middel FMCG reform MVA konsultasjon advokat juice avgift ordbok etterforskning frihet Utveksling øl monopolist avståelse fideicomass coffers Sokrates virksomhet mord planlegger leveranse Gazpromneft hode integrering eiendomsmegling pengemengden Trafikkulykker 3G Kasakhstan klient innbetaling godkjennelse medisin tyranni smugling Moskva egen dømme festival avskjedigelse musikk forsørger en restaurant merke baby skilsmisse utpressing monometallism Merk forskrifter valuta Politikk valutaenhet tabletten rekreasjon toll bo kompromitterende bevis alkohol adopsjon personale bank last vil omdannelse gjeld handel pakt selger FN oligarki organisasjon filosofi 4G maling premiss sanksjoner gass fødsel boliglån dollar causa åndsverk digitalisering insulin Paralympiske spill moderasjon bro rakett overføre statsborgerskap forræderi monetært system dødsstraff finger FIFA 2018 revaluering Farge kino eple privat bank arkitektur løfte konferanse kontroll Viber mortifikasjon S-300 fotballsko investering vurdering en familie arving varemerke lov teori sang studere Roma bil valget LTE selger strå tapperhet diabetes tyveri kvasi-avtalen gull drikke eksport hund en leke test Skattfritt lotteri Minibank timokrati Fotball rettferdighet legat forfalske fly forgiftning forby demokrati rolle produkt slange Justinian-koden økonomi nevro voldgiftsdomstol co-pakking traktat rapportere katt Tyskland Taxi finansiere domstol Sotsji logistikk gullmyntstandard utslipp IFRS trossamfunn Syria Russland bite boliglån CIS memorandum USA Kerch jackpot penger omsetning Israel doktor lov sopp Undervannsbåt Kontrakt GLONASS devaluering handling penger problem mat frakttransport innhold ekteskap Ukraina post

Persons

Companies


Реклама