Ring for forespørsel - 1BiTv.com

Ring for forespørsel

Amerikanske diplomater utarbeidet en uttalelse for Zelensky i saken om Bidens sønn.


Ring for forespørsel


Senior amerikanske diplomater ba den nyvalgte presidenten i Ukraina om å undersøke Joe Biden familie i bytte for et potensielt høyt profilert besøk i Washington og et møte med president Donald Trump.
Dette følger av e-postmeldinger publisert sent torsdag av kongressmedlemmer fra Representantenes hus etter en 10-timers samtale med en av de amerikanske diplomatene som var involvert i denne prosessen. Vi snakker om Kurt Walker, som trakk seg fra stillingen som tidligere spesialutsending til Ukraina rett etter at demokratene initierte forfalskningssaken til Donald Trump.

I en tekstmelding skrevet av Volker til en person hvis navn ikke ble avslørt, snakker han om en telefonsamtale planlagt 25. juli mellom Trump og Ukrainas president Vladimir Zelensky. "Jeg hørte om dette fra Det hvite hus - hvis vi antar at president Z vil overbevise Trump om at han undersøker /" vil komme til bunns i hva som skjedde "i 2016, så vil vi bestemme datoen for hans besøk i Washington," skrev den spesielle representanten for Ukraina.
Det ser ut til, sier eksperter, at Walker var enig i forslaget, som inkluderte en undersøkelse av aktivitetene til det ukrainske gasselskapet Burisma. Joe Bidens sønn, Hunter, var i hennes styre. På den tiden ledet faren hans, en potensiell rival med Trump i presidentvalget i 2020, Obama-administrasjonens diplomatiske forbindelser med Kiev som visepresident i USA og insisterte på å fjerne den daværende statsadvokatens generaladvokat Shokin, som innledet en sak angående økonomiske uregelmessigheter fra selskapet.

"Telefonsamtalen gikk bra," skrev Zelenskys rådgiver Andrei Yermak i en SMS-melding senere samme dag etter samtalen mellom de to presidentene. Ermak tilbød Volker flere datoer da Trump og Zelensky kunne møtes.

Men alle disse planene begynte å smuldre akkurat da Zelenskys assistent prøvde for påtrengende å sette en dato for Trumps møte før han gikk med på å offentliggjøre en uttalelse om at Kiev hadde til hensikt å gjenoppta etterforskningen av gasselskapet. Trump suspenderte til slutt militærhjelp til Ukraina, som var avhengig av amerikanske militære forsvar og bare nylig tint den.

Tekstmeldingssidene, kildene forklarte, formidler et tydelig bilde av hvordan noen amerikanske politikere prøvde å hjelpe Ukraina med å gjenopprette forholdet til Trump, og koblet dette alternativet med Kevas evne til å etterforske saken mot den viktigste demokratiske rivalen, sjefen for Det hvite hus. .
Amerikanerne utarbeidet til og med en uttalelse for Zelensky, der han påtar seg å undersøke mot selskapet der Hunter Biden jobbet. De amerikanske diplomatene arbeidet med denne teksten i august. Den snakker om Kievs forpliktelse til en etterforskning av det ukrainske gasselskapet Burisma. Vi snakker om USAs faste representant til EU Gordon Sondland og den nevnte Kurt Walker. I løpet av saken var den personlige advokaten til den amerikanske presidenten Rudolf Giuliani, som flere ganger møtte mennesker fra Zelenskys entourage. Dokumentet sier også at ukrainske myndigheter er opptatt av å håndtere det Trump og hans støttespillere anser for å være innblanding i valget i 2016 til fordel for Hillary Clinton. I følge publikasjonen er det ikke klart om Zelensky selv ble kjent med utkastet til uttalelse og om han var klar over eksistensen av et slikt dokument.

I Washington vurderte de formålet med dokumentet for å forhindre ukrainske politikere fra å gi visse løfter til Det hvite hus "bak lukkede dører" uten å fullføre saken, men å komme med slike uttalelser offentlig, og faktisk undertegne for å overholde slike forpliktelser. Med andre ord ble Kiev faktisk gjort avhengig av innfallet i den nåværende amerikanske administrasjonen i samsvar med "Det hvite husmønster."

Utvilsomt er lekkasjen av slik informasjon ikke et pluss for Zelensky og spesielt hans umiddelbare krets, der tilsynelatende den samme renselsen vil bli arrangert som den amerikanske presidenten ordnet med sine assistenter i Det hvite hus etter valget. Det er kjent at den nåværende ukrainske presidenten ble rasende av lekkasjen av utskriften av samtalen hans med Trump, hvorfra det er tydelig at "tjener for folket" er klar til å følge instruksjonene fra den senior "amerikanske kameraten." Det er lite sannsynlig at Zelensky også vil like måten amerikanske diplomater prøvde å påtvinge viljen sin på hans nærmeste krets bak ham.

Kilde: russisk avis


04.10.2019 09:51:50
(Automatisk oversettelse)Donald Trump

Han er 45. president i USA
13.02.2020 10:34:45

Nye rettigheter for passasjerer med håndbagasje

Rettighetene til passasjerer i øvre og nedre hyller for plassering av håndbagasje skal utjevnes.
13.02.2020 10:29:47

Kina har sett en kraftig økning i antall personer smittet med coronavirus

I løpet av det siste døgnet har antall koronavirusinfiserte COVID-19 øyeblikkelig økt syv ganger.
12.02.2020 13:43:24

Boeing mottok ikke nye ordrer i januar for første gang på 60 år

De fleste flykunder unngår å legge inn nye ordrer.
12.02.2020 13:36:03

Noen sover, og vi gifter oss

Registerkontorene i Moskva jobber nå om natten.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

monometallism testosteron forskrifter Tyskland monetært system digitalisering valuta lov medisin FIFA 2018 diabetes forsørger bil avståelse egen boliglån rekreasjon undeclared varer Ukraina Israel rapportere innhold en pose boliglån bedrageri fly åndsverk teori markedsføring revaluering Krim Gazpromneft alkohol drikke gullmyntstandard last Bocharov Creek olympiske leker FMCG kvasi-avtalen produkt dollar rekkefølge sopp maling rakett memorandum sikkerhet utpressing integrering post USA krokodille arv premiss Sotsji WTO selger mortifikasjon forby logistikk doktor bite mordbrann lovgivning Servitutt Merk rekkefølge S-300 forgiftning mord frakttransport konferanse oligarki omsetning slaveri trossamfunn devaluering kompromitterende bevis katt konsultasjon en leke valutaenhet transseksuell skilsmisse statsborgerskap leveranse planlegger coffers bro Fotball belønning Farge mynt godkjennelse merke gass avskjedigelse kaffe Hellas hode FN Shipping omdannelse Kontrakt rolle Utveksling fideicomass vurdering derivat musikk causa Taxi hotell kreditt Justinian-koden Paralympiske spill Sokrates øl Kasakhstan mordforsøk gjeld rubel kontroll klient bank eiendomsmegling Kina dømme virksomhet strå GLONASS Skattfritt Hviterussland sanksjoner timokrati penger problem CIS CCTV QR kode adopsjon privat bank smugling arving fotballsko tort slange overføre penger domstol pakt moderasjon Minibank tabletten dødsstraff eple hund legemidler Iran eksport avgift demokrati en familie finansiere Internett sang traktat selger Kerch lov innbetaling etterforskning rettferdighet toll utslipp reform finger insulin Syria medisiner advokat pengemengde nevro legat Viber Roma tyveri IFRS baby forræderi by på Russland middel arkitektur bimetallism forfalske monopolist Jobb juice lufttransport Platon LTE ordbok Politikk jackpot pensjon handling investering Trafikkulykker 4G tyranni regning personale Moskva 3G inndragning voldgiftsdomstol vil medfølgende handel tapperhet kino filosofi mat MVA frihet valget varemerke barn co-pakking en restaurant en bærbar datamaskin ekteskap løfte lotteri økonomi studere vil festival gull bo hunn avvikling Undervannsbåt test import fødsel kanal organisasjon pengemengden

Persons

Companies


Реклама