Ring for forespørsel - 1BiTv.com

Ring for forespørsel

Amerikanske diplomater utarbeidet en uttalelse for Zelensky i saken om Bidens sønn.


Ring for forespørsel


Senior amerikanske diplomater ba den nyvalgte presidenten i Ukraina om å undersøke Joe Biden familie i bytte for et potensielt høyt profilert besøk i Washington og et møte med president Donald Trump.
Dette følger av e-postmeldinger publisert sent torsdag av kongressmedlemmer fra Representantenes hus etter en 10-timers samtale med en av de amerikanske diplomatene som var involvert i denne prosessen. Vi snakker om Kurt Walker, som trakk seg fra stillingen som tidligere spesialutsending til Ukraina rett etter at demokratene initierte forfalskningssaken til Donald Trump.

I en tekstmelding skrevet av Volker til en person hvis navn ikke ble avslørt, snakker han om en telefonsamtale planlagt 25. juli mellom Trump og Ukrainas president Vladimir Zelensky. "Jeg hørte om dette fra Det hvite hus - hvis vi antar at president Z vil overbevise Trump om at han undersøker /" vil komme til bunns i hva som skjedde "i 2016, så vil vi bestemme datoen for hans besøk i Washington," skrev den spesielle representanten for Ukraina.
Det ser ut til, sier eksperter, at Walker var enig i forslaget, som inkluderte en undersøkelse av aktivitetene til det ukrainske gasselskapet Burisma. Joe Bidens sønn, Hunter, var i hennes styre. På den tiden ledet faren hans, en potensiell rival med Trump i presidentvalget i 2020, Obama-administrasjonens diplomatiske forbindelser med Kiev som visepresident i USA og insisterte på å fjerne den daværende statsadvokatens generaladvokat Shokin, som innledet en sak angående økonomiske uregelmessigheter fra selskapet.

"Telefonsamtalen gikk bra," skrev Zelenskys rådgiver Andrei Yermak i en SMS-melding senere samme dag etter samtalen mellom de to presidentene. Ermak tilbød Volker flere datoer da Trump og Zelensky kunne møtes.

Men alle disse planene begynte å smuldre akkurat da Zelenskys assistent prøvde for påtrengende å sette en dato for Trumps møte før han gikk med på å offentliggjøre en uttalelse om at Kiev hadde til hensikt å gjenoppta etterforskningen av gasselskapet. Trump suspenderte til slutt militærhjelp til Ukraina, som var avhengig av amerikanske militære forsvar og bare nylig tint den.

Tekstmeldingssidene, kildene forklarte, formidler et tydelig bilde av hvordan noen amerikanske politikere prøvde å hjelpe Ukraina med å gjenopprette forholdet til Trump, og koblet dette alternativet med Kevas evne til å etterforske saken mot den viktigste demokratiske rivalen, sjefen for Det hvite hus. .
Amerikanerne utarbeidet til og med en uttalelse for Zelensky, der han påtar seg å undersøke mot selskapet der Hunter Biden jobbet. De amerikanske diplomatene arbeidet med denne teksten i august. Den snakker om Kievs forpliktelse til en etterforskning av det ukrainske gasselskapet Burisma. Vi snakker om USAs faste representant til EU Gordon Sondland og den nevnte Kurt Walker. I løpet av saken var den personlige advokaten til den amerikanske presidenten Rudolf Giuliani, som flere ganger møtte mennesker fra Zelenskys entourage. Dokumentet sier også at ukrainske myndigheter er opptatt av å håndtere det Trump og hans støttespillere anser for å være innblanding i valget i 2016 til fordel for Hillary Clinton. I følge publikasjonen er det ikke klart om Zelensky selv ble kjent med utkastet til uttalelse og om han var klar over eksistensen av et slikt dokument.

I Washington vurderte de formålet med dokumentet for å forhindre ukrainske politikere fra å gi visse løfter til Det hvite hus "bak lukkede dører" uten å fullføre saken, men å komme med slike uttalelser offentlig, og faktisk undertegne for å overholde slike forpliktelser. Med andre ord ble Kiev faktisk gjort avhengig av innfallet i den nåværende amerikanske administrasjonen i samsvar med "Det hvite husmønster."

Utvilsomt er lekkasjen av slik informasjon ikke et pluss for Zelensky og spesielt hans umiddelbare krets, der tilsynelatende den samme renselsen vil bli arrangert som den amerikanske presidenten ordnet med sine assistenter i Det hvite hus etter valget. Det er kjent at den nåværende ukrainske presidenten ble rasende av lekkasjen av utskriften av samtalen hans med Trump, hvorfra det er tydelig at "tjener for folket" er klar til å følge instruksjonene fra den senior "amerikanske kameraten." Det er lite sannsynlig at Zelensky også vil like måten amerikanske diplomater prøvde å påtvinge viljen sin på hans nærmeste krets bak ham.

Kilde: russisk avis


04.10.2019 09:51:50
(Automatisk oversettelse)Donald Trump

Han er 45. president i USA
11.10.2019 09:54:50

De beste byene i Russland

De mest lovende byene i Russland ifølge Forbes.
11.10.2019 09:51:39

Pressemarked

Ukrainas president hadde det første møtet med media etter valget.
11.10.2019 09:33:10

Nobel fredsprisvinner navngitt

Statsministeren i Etiopia ble nobelprisvinner.
08.10.2019 12:54:19

Bønder sperret Frankrikes største motorveier

Frankrike begynte "den nasjonale mobiliseringen av bønder."
08.10.2019 12:49:55

Trump lovet en seier til krig

Men han sa ikke hvor han ville kjempe.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

regning insulin derivat bank avskjedigelse Bocharov Creek CIS Politikk leveranse klient memorandum rolle Utveksling frakttransport avvikling middel olympiske leker mynt bedrageri CCTV skilsmisse markedsføring lovgivning timokrati toll Justinian-koden kino transseksuell slaveri varemerke kvasi-avtalen Servitutt USA selger LTE Moskva medfølgende kaffe arv Israel egen jackpot penger problem rekreasjon Trafikkulykker causa voldgiftsdomstol arkitektur pengemengde slange juice avgift Internett forskrifter gullmyntstandard rettferdighet eple kanal FN Syria reform vil Shipping legemidler Kina barn last eiendomsmegling festival trossamfunn konferanse Krim godkjennelse ordbok valutaenhet lov Sotsji utpressing nevro overføre rekkefølge dømme Iran belønning drikke boliglån tyveri traktat QR kode demokrati forfalske øl dollar lufttransport løfte MVA organisasjon Kontrakt bo konsultasjon åndsverk monometallism alkohol handling advokat kontroll testosteron monopolist boliglån omsetning finansiere FMCG sanksjoner gull pakt undeclared varer Viber valget en bærbar datamaskin logistikk valuta rekkefølge Gazpromneft bimetallism S-300 Skattfritt integrering hode økonomi smugling vil tort by på avståelse baby pengemengden rakett bite post frihet finger WTO diabetes rapportere ekteskap kreditt investering Roma Kerch Sokrates privat bank 3G inndragning merke co-pakking bil kompromitterende bevis hotell sopp en leke arving Russland monetært system forræderi teori en familie medisin medisiner planlegger fotballsko Taxi penger mord Hviterussland sang handel rubel Merk domstol Undervannsbåt GLONASS Ukraina lotteri tyranni legat tabletten virksomhet bro Jobb forby fideicomass mordforsøk innhold premiss doktor dødsstraff gass adopsjon Minibank revaluering musikk strå krokodille filosofi katt vurdering FIFA 2018 personale Kasakhstan sikkerhet produkt test moderasjon Platon Farge mortifikasjon forgiftning fly IFRS omdannelse devaluering maling mat oligarki import etterforskning en restaurant hund Paralympiske spill lov forsørger selger coffers 4G Fotball en pose tapperhet digitalisering pensjon Hellas fødsel gjeld innbetaling eksport hunn Tyskland utslipp studere statsborgerskap mordbrann

Persons

Companies