Noen sover, og vi gifter oss - 1BiTv.com

Noen sover, og vi gifter oss

Registerkontorene i Moskva jobber nå om natten.


Noen sover, og vi gifter oss


For den andre måneden har det eldste Wedding Palace - Griboedovsky-registerkontoret - jobbet i en ny modus: nå fra lørdag til søndag er det åpent døgnet rundt. Par kan registrere seg før de flyr på bryllupsreisen. Eller etter ekteskap, for å møte gryningen i sentrum av hovedstaden. Og mer enn 30 par har allerede gift seg på en så uvanlig tid.
Som det viste seg på stedet, kan ekteskap registreres både på kvelden (fra 18.00 til 23.00), og direkte om natten - fra midnatt til syv om morgenen. Samtidig prøver de fleste brudepar med bruder fortsatt å signere tidlig, til klokka ni om kvelden, for å klare å feire bryllupet på en restaurant. Men det er godt mulig at i Moskva, byen som aldri sover, vil nattregistreringskontortjenestene ha den samme populariteten som tjenestene til treningssentre, skjønnhetssalonger og andre institusjoner som har byttet til en driftsmodus døgnet rundt. .

Fra skumring til daggry

“Det er veldig praktisk. Vi drar til en restaurant rett etter maling, og vi må gå rundt i Moskva i en halv dag, ”forteller de nygifte Eugene og Nikita, som nettopp har mottatt ekteskapsattest, om inntrykk. "Vi søkte i to måneder, og det var ikke mye tid til helgen, vi ble tilbudt ni om morgenen og seks om kvelden, selvfølgelig valgte vi kvelden," sier Eugenia.
En halv time senere inviterer de neste par til å signere. Razia og Rashvin valgte Griboedovsky-registerkontoret også fordi de registrerer ekteskap med utlendinger.

I følge statistikk er rundt 10% av ekteskap som er inngått av Muscovites, ekteskap med borgere i andre land. Nå i hovedstaden i Russland kan du gifte deg med en borger i et langt utland i enhver avdeling på registerkontoret, med unntak av tre. Tidligere kunne ekteskap med utlendinger bare registreres i Wedding Palace nr. 4 på Butyrskaya Street (nå er det stengt for reparasjoner) og i Shipilovsky-avdelingen på registerkontoret. Forresten, de som ønsker å knytte ekteskapelig bånd med en borger eller statsborger i Hviterussland, har de samme alternativene: ekteskapsregistrering hos CIS-borgere utføres av ethvert registerkontor i registerkontoret eller bryllupspalasset (unntatt avdelingene Zamoskvoretsky og Lublin) ).

I fotsporene til Gagarin

"Forloveden min er statsborger i Aserbajdsjan," forklarer Razia. Allerede i status som mann og kone sier de at kveldsbryllupet passet perfekt inn i planene deres. Registeringskontoret Griboedovsky, som ligger i en gammel handelsmannshus fra begynnelsen av det tjuende århundre i hovedstadens historiske sentrum, regnes som den vakreste i Moskva. Dette er delvis grunnen til at han ble valgt. Og restauranten der de skal feire er veldig nær.

Imidlertid er de, som forrige par, skeptiske til ideen om nattlig registrering av ekteskap - de er mer tilbøyelige til den tradisjonelle versjonen. ”Selvfølgelig er det ekstravagant å gifte seg ved midnatt, unge mennesker vil sikkert like det. Eller de som sover om dagen og holder seg våken om natten. Men det ser ut til at kvelden, som vår, er ideell for de som skal videre for å feire videre, og for de som ikke vil ha store feiringer, sier Rashvin.
Nygifte forlater bryllupspalasset til vennlige rop fra gjestene "gratulerer", hvite duer duver opp på himmelen, limousiner blir ført bort i mørket i Moskva om natten, og andre brudepar, muskovitt Antonina og chilenske Francisco blir sendt til sjekk dokumenter. De møttes på jobb. "Min fremtidige mann er en stor tilhenger av Yuri Gagarin, da han fant ut at astronauten var her i bryllupet til vennene sine, erklærte han utvetydig at bryllupet vårt vil være i dette registerkontoret," sier Antonina. Francisco, som ikke forventet at bryllupet hans ville interessere russiske journalister, legger forvirret til at det er veldig vakkert her, og om kvelden er enhver feiring mer romantisk. Fremtidige nygifte beskrev også humøret med det samme ordet: I løpet av de to og en halv timen som vi tilbrakte på bryllupspalasset nr. 1, kom mer enn ti par for å sende inn dokumenter. Og fremdeles var det en hel natt fremover!

I kveldsmodus

Det maksimale antallet par som kan gifte seg om kvelden og om natten er åtte. Den første "økten" klokka 18.00, og deretter med et intervall på en time til morgenen.
Du kan sende inn en søknad, som i andre registerkontorer, både personlig og online, gjennom portalen til offentlige tjenester, velge gratis dato og klokkeslett på Internett og innspilling er tilgjengelig et år i forveien. Så langt er det mye enklere å registrere seg på kvelden enn for tradisjonell dagtid. I skrivende stund var den nærmeste ledige dagen tilgjengelig for elektronisk innspilling en måned senere med litt - lørdag 21. mars. Klokka 23.00! Men med start fra 28. mars, er det mye flere alternativer som tilbys, det er også klokken 18 eller 18.30, mens morgen og dag bare kan nås i april - mai.

Reglene for innlevering av søknader om registrering om natten er de samme som om dagen, størrelsen på den statlige plikten er den samme, og selve seremonien finner sted i henhold til et enkelt scenario. Uansett vil champagne og musikere vente på de nygifte allerede på restauranten - på Wedding Palace i to og et halvt år er det forbud mot mottakelser og levende musikk, slik at Mendelssohns vals høres i innspillingen.


Kilde: russisk avis


12.02.2020 13:36:03
(Automatisk oversettelse)


27.03.2020 10:46:53

Kulturdepartementet lager første plakat for online arrangementer

Listen over hendelser vil bli dannet av kulturinstitusjoner fra hele Russland.
27.03.2020 10:26:00

I Krasnodar forhindret FSB angrepet

Det ble beslaglagt et eksplosjonsapparat fra en 27 år gammel russer.
26.03.2020 13:26:30

Bolshoi Theatre vil vise forestillinger på nettet fra "Det gyldne fond"

27. mars vil Bolshoi starte en serie online sendinger.
26.03.2020 13:16:12

Tyskland vurderer rettidige tiltak fra Russland for å støtte befolkningen

Sosiale fordeler og fordeler støtter kjøpekraften til befolkningen.
26.03.2020 13:10:50

Store byparker stengt i Moskva på grunn av coronavirus

Inngangen for besøkende ble stengt av bydekkende parker.


Advertisement

Advertisement

Themes cloud

sopp klient forskrifter dømme logistikk Kerch Politikk boliglån LTE juice Trafikkulykker mordforsøk fideicomass Undervannsbåt S-300 3G en familie merke pengemengden boliglån ekteskap selger barn pakt alkohol økonomi omdannelse forfalske memorandum overføre advokat bite Viber Kasakhstan avgift bank FIFA 2018 kreditt Platon maling WTO bil 4G insulin mat produkt last Shipping lotteri etterforskning Jobb utpressing godkjennelse finger planlegger pengemengde timokrati Skattfritt lufttransport Sotsji kanal Internett dollar lov arving post Moskva devaluering tyranni avvikling privat bank eple smugling integrering bimetallism Syria mordbrann monometallism GLONASS gull rakett diabetes FMCG hunn rettferdighet tapperhet kontroll fotballsko sang transseksuell slaveri co-pakking en pose kino test fødsel Roma Minibank Farge eksport reform tort varemerke bedrageri konsultasjon vil mord frakttransport Tyskland trossamfunn Gazpromneft penger problem sikkerhet Sokrates selger premiss CIS rapportere rolle hotell mynt bo filosofi forby rekkefølge studere forgiftning arv en restaurant monopolist Justinian-koden coffers hund nevro undeclared varer løfte toll QR kode lov MVA forræderi domstol virksomhet medfølgende mortifikasjon handling åndsverk leveranse derivat demokrati forsørger Taxi monetært system slange tabletten digitalisering import olympiske leker teori Ukraina USA en bærbar datamaskin innhold revaluering krokodille belønning konferanse inndragning by på jackpot rekreasjon regning bro legemidler drikke markedsføring eiendomsmegling Kontrakt Iran vil personale gjeld causa strå Servitutt dødsstraff ordbok Kina investering kvasi-avtalen organisasjon baby vurdering festival sanksjoner adopsjon Merk avståelse voldgiftsdomstol penger fly katt øl moderasjon Utveksling testosteron pensjon innbetaling legat egen valutaenhet finansiere FN lovgivning omsetning arkitektur valget Russland statsborgerskap Israel Hellas doktor CCTV valuta frihet gass gullmyntstandard tyveri medisin en leke kaffe medisiner utslipp hode IFRS traktat Fotball skilsmisse Bocharov Creek rekkefølge Hviterussland kompromitterende bevis handel rubel middel avskjedigelse musikk Paralympiske spill Krim oligarki

Persons

Companies


Реклама