Amerikanske forskere har avslørt taktikken til russiske troll på Internett - 1BiTv.com

Amerikanske forskere har avslørt taktikken til russiske troll på Internett

Amerikanske forskere har avslørt taktikken til russiske troll på Internett

Amerikanske forskere studerte fenomenet vaksinasjonstvister på Twitter og konkluderte med at de kunstig forverres av "russiske troll".


Formålet med intervensjonen er å syke mistillid og forverre konflikter i samfunnet.
Hovedtaktikken til russiske Internett-troll er å delta i tvister på begge sider for å kaste konflikter og så misforståelse i samfunnet. Denne konklusjonen ble nådd av forskere fra University of George Washington, som studerte publisert i Twitter-meldinger fra motstandere og tilhengere av vaksinasjon, skriver The Guardian. Resultatene av studien er publisert i American Journal of Public Health.

Forskere har studert fenomenet tvister i Twitter om farene og fordelene med vaksinering. De ble forvirret av den opphissede debatten om dette emnet på Twitter, selv om de fleste amerikanere i virkeligheten gjenkjenner nytten av vaksiner. Forskere, ved hjelp av ulike metoder, inkludert de som ble basert på kongress- og etterretningstjenester, identifiserte troll og bots forbundet med den russiske "trollfabrikken". Etter å ha studert dataene for 2014-2017, kom forskerne til at troll og bots var 22 ganger mer sannsynlig enn vanlige brukere for å løse problemet med skade og nytte av vaksinasjoner, og trollene støttet begge sider av konflikten, og prøver å undergrave troverdigheten til vaksinasjon.

For dette forsøkte de å forverre konflikten på grunnlag av rase, brukte argumenter om ulikhet i eiendom ("de rike får kvalitetsvaksiner, og vi gjør det ikke"), religiøse motiver og andre smertefulle poeng i det amerikanske samfunnet.

"Disse trollene ser ut til å bruke vaksinasjonsproblemet som en kiling, som brenner forskjeller i det amerikanske samfunnet," sa en deltaker i studien Mark Dredze. "Å spille på begge sider, undergraver de offentlige tilliten til vaksinasjon, og utsetter oss alle for risiko for smittsomme sykdommer. Virusene respekterer ikke nasjonale grenser," skriver Washington Post-forskeren.

Forskere advarer om at kampen mot disinformation kan føre til effekten av "fôringstroll" og oppblåst debatten, og stiller spørsmål om hvilke bestemmelser som faktisk er konsensus i samfunnet.

Temaet for vaksinasjon er bare en av de få som trollene prøver å tenne konflikter og så misstro, sier forskerne. For eksempel, en av bots, totalt antall innlegg som oversteg 6000, viet til vaksinering bare 38 tweets. Dette skjedde imidlertid bare når vaksinen ble oppdaget i nyhetsfeltet i forbindelse med en av ordrene til president Donald Trump.

Forskere bemerket også at mange debattdokumenter ikke kan klassifiseres. Det kan være både levende mennesker og "cyborgs", det vil si botsene beslaglagt av bots, en gang eid av ekte mennesker.

En annen viktig del av bots på nettet er spredningen av ondsinnet programvare.

Ifølge Twitter har de sosiale nettverkene de siste månedene blokkert mer enn 1 million falske og mistenkelige kontoer per dag. I mai og juni oversteg antall blokkerte kontoer 70 millioner. Twitter annonserte også at det vil innføre obligatorisk bekreftelse av registrering av brukere via e-post og telefonnummer for å bli kvitt troll og botkontoer.

"Vi vil aldri stoppe vår innsats for å identifisere og forhindre forsøk på å manipulere diskusjoner på plattformen vår," sa Del Harveys visepresident og sikkerhetschef, Joel Roth, i selskapets blogg.

På kampen mot falske og falske sider kunngjorde gjentatte ganger også det sosiale nettverket Facebook.

24.08.2018 11:20:15
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement