Russland sprer feilinformasjon om vaksinasjon for å skape uenighet - 1BiTv.com

Russland sprer feilinformasjon om vaksinasjon for å skape uenighet

Russland sprer feilinformasjon om vaksinasjon for å skape uenighet

Social media bots og russiske "troll" distribuerer feilinformasjon om vaksiner på Twitter for å skape sosialt strid og spre ondsinnede programmer, sier amerikanske forskere.


Som studien viste, publiserte mange både pro- og anti-vaksine meldinger for å skape "falsk informasjon".
Tusenvis av tweets sendt mellom 2014 og 2017 ble vurdert.
Vaksinasjon ble brukt av "troll" og komplekse roboter som et "kileproblem", sa Mark Dredze fra Johns Hopkins University.
"Å spille begge sider, underminerer den offentlige tilliten til vaksinasjon, og utsetter oss alle for å ha smittsomme sykdommer," sa han.
Tidligere i måneden sa Verdens helseorganisasjon (WHO) at antallet tilfeller av Cory i Europa nådde et rekordnivå, og eksperter skyldte denne bølgen av infeksjoner ved å redusere antall personer som ble vaksinert.
Antall barn utgitt fra immunisering av religiøse eller filosofiske grunner vokser også i USA, viste en studie publisert i juni. Mens de fleste amerikanere anså vaksiner for å være trygge og effektive, så ser Twitter på et annet inntrykk og foreslo at det var mye debatt om saken, ifølge en studie av disinformation som ble publisert i American Journal of Public Health.
Forskere gjennomgikk mer enn 250 vaksinett tweets fra kontoer knyttet til St. Petersburg Internet Research Agency (IRA). I februar ble byrået nevnt i USA anklage om den påståtte forstyrrelsen i valget.
Tweets Ira brukte et polariserende språk og knyttet vaksinasjonen med kontroversielle uttalelser om rasemessig, klassenes og regjeringens legitimitet, sier forskerne.
En tweet spørsmålet om vaksinen, som ble sitert i studien, lest: "Vet du at det er en hemmelig regjeringsdatabase om # VaccinateUS" vaksinen skadet barn. "
En annen fortalte for vaksinasjoner og sa: "#VaccinateUS Du kan ikke rette dumhet, la dem dø av Corey, og jeg for # vaksinasjon!"
I mellomtiden er de mindre komplekse innholdsbestemmelsene kontoer som distribuerer skadelig programvare, uønsket kommersielt innhold og destruktivt materiale. Vanlige anti-vaksinasjonsmeldinger mye oftere enn gjennomsnittlige Twitter-brukere som bruker dem som "agn" for å få folk til å klikke på linker til ondsinnede nettsteder.
Sosiale medier selskaper prøver å finne måter å bekjempe feilinformasjon på sine plattformer.
Tidligere i uken, sa Facebook og Twitter at de hadde suspendert eller slettet kontoer relatert til Iran og Russland på grunn av "upålitelig" eller "manipulativ" oppførsel.
I juli lukkede Twitter angivelig opptil 70 millioner falske og mistenkelige kontoer.
Til tross for at vitenskapen er overveldende og utvilsomt talsmenn for immunisering, er et økende antall foreldre over hele verden motstandsdyktig mot medisinsk rådgivning, og går sin egen vei.
Noen baserer sin avgjørelse på diskrediterte 20-årige studier som feilaktig koblet vaksinen mot meslinger, kusma og rubella (CCM) med autisme.
Men helsepersonell sier at antall personer som utvikler meslinger vokser på grunn av en dråpe i vaksinasjon.
I Europa ble mer enn 41 000 mennesker i første halvår av 2018 smittet med nesten tolv så mange som året før, noe som resulterte i 37 dødsfall.
Høye mengder av meslinger forekom ble observert i Serbia, Ukraina, Georgia og Hellas.
Antall barn utgitt fra vaksinasjon vokser også i USA.
I Italia stemte det øverste parlamentet for å oppheve loven, som gir obligatorisk vaksinering av barn før de går i skole. Endringen vil innebære at foreldrene til uvaccinert barn ikke lenger vil bli bøtelagt.

24.08.2018 11:21:07
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement