DHL Express har bestått sertifiseringen av Association for Protection of Goods Transported (TAPA) - 1BiTv.com

DHL Express har bestått sertifiseringen av Association for Protection of Goods Transported (TAPA)

DHL Express har bestått sertifiseringen av Association for Protection of Goods Transported (TAPA)

Dette bekrefter de høye sikkerhetsstandardene for godstransport, innført i DHL Express


DHL Express-senteret i Birmingham (Storbritannia) ble sertifisert av TAPA (Association for Protection of Goods Transported) og ble det 300. sertifiserte nettstedet for selskapets globale nettverk. Kvitteringen av et uavhengig TAPA-sertifikat er en anerkjennelse av de høye sikkerhetsstandardene for godstransport innført i DHL Express. Denne landemerkende hendelsen bekrefter selskapets seriøse tilnærming til å oppfylle sikkerhetsstandarder for TAPAs sikkerhetsforskrifter (FSR) rundt om i verden.
"DHL Express opererer i mer enn 220 land og territorier og er verdens mest internasjonale selskap. Sikkerhet har alltid vært og forblir vår topp prioritet. Selvfølgelig har vi implementert og fulgt våre interne sikkerhetsstandarder i lang tid på Samtidig er det ekstremt viktig å gjennomføre uavhengig verifisering og sertifisering. Først og fremst er det viktig for våre kunder - at de er sikre på at verdifulle varene de sender er i trygge hender. Vårt første TAPA-sertifiserte anlegg var gatewayen i Penang, Malaysia i 2001, og vi er stolte over at vi allerede har sertifisert det 300. objektet til vår infrastruktur, sier Adrian Whelan, direktør for sikkerhet for DHL Express på globalt nivå. «For å ta vare på våre kunder og deres behov kommer alltid først, så sikkerheten er ikke bare et utvilsomt pluss, men en absolutt nødvendighet," sa Adrian Whelan, oppsummering.
Den verdensomspennende anerkjente TAPA-sertifiseringen er et av de strengeste systemene for å vurdere sikkerhetsstandarder innen logistikk og forsyningskjeden. Sertifisering utføres i form av en uavhengig revisjon og legger særlig vekt på hvordan varehus og transportlogistikk av høyverdig last er bygget. Som verdensledende innen logistikk og ekspresslevering, gjør DHL Express alt som er mulig for å sikre at prosessene og tjenestene til selskapet oppfyller de høyeste standardene i bransjen.
DHL Express er verdensledende blant logistikkfirmaer etter antall objekter sertifisert av TAPA. I dag har selskapets 300 fasiliteter i 82 land TAPA sertifiseringsnivåer A og B: 96 i Europa, 87 i Asia og Stillehavet, 25 i Kina, 43 i Nord- og Sør-Amerika, 30 i Sentral- og Vest-Afrika og 19 - i Midtøsten og Nord-Afrika. I Russland har seks DHL Express-anlegg A-nivå-sertifisering i henhold til standarden for Foreningen for beskyttelse av godstransport (TAPA).
"Vi gratulerer DHL Express med denne betydelige prestasjonen, og takker selskapet for sin ansvarlige tilnærming til sikkerhetsstandarder," sa Torsten Newmann, president for TAPA i Europa, Midtøsten og Afrika. "DHL Express anerkjenner at våre sikkerhetsstandarder er avanserte i bransjen, og tillater å garantere beskyttelse av lastene til selskapets kunder. I dag lurer flere og flere kunder på: TAPA-sertifiseringen har sine TAPA-sertifiseringer, fordi dette er Sikkerhetsstandard de stoler på. Derfor er det i dag den høyeste etterspørselen etter sertifisering av TAPA i Europa, Midtøsten og Afrika observert i vår tjueårige historie og vokser hver måned. Vi håper at flere og flere selskaper vil følge eksemplet på DHL Express. "

27.08.2018 12:20:00
(Automatisk oversettelse)TAPA

Forening for beskyttelse av gods transportert

DHL

DHL er en av lederne i det russiske markedet for ekspresslevering og logistikk.


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement