DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste - 1BiTv.com

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Ÿ- DHL Express i Russland realiserte muligheten for elektronisk betaling for sine tjenester med bankkort og ble den første blant operatørene på det russiske ekspressleverandørmarkedet som lanserte en slik tjeneste. Ÿ Online betalingstjeneste er tilgjengelig for bestilling av leveranser av dokumenter og varer til mer enn 6.000 lokaliteter i Russland, samt fra Russland til 220 land i verden. - Ikke bare avsenderen eller mottakeren av lasten kan betale online fra hvor som helst i verden, men også en tredjepart interessert i levering
DHL Express, verdensledende innen logistikk og ekspresslevering, har innsett muligheten for elektronisk betaling for sine tjenester med bankkort. Alternativet er tilgjengelig for bestilling av leveranser av dokumenter og frakt til mer enn 6000 bosetninger i Russland, samt fra Russland til 220 land. DHL Express ble den første blant operatørene i det russiske ekspressleverandør- og logistikkmarkedet, som lanserte en online betalingstjeneste for sine tjenester.

På bare noen få klikk på nettstedet https://zakaz.dhl.ru kan du nå ikke bare bestille for levering av dokumenter eller frakt, fylle ut et fraktbrev og ringe en kurert, men også betale for tjenesten online. For å betale kunden er det nok å angi bankkortopplysningene dine på en sikker side. Betalingen og betalingen sendes til kunden på e-postadressen angitt av dem.

En av hovedtrekkene til det nye alternativet er fraværet av grenser - i ethvert geografisk punkt i Russland og i verden, kan brukeren på nettstedet når som helst bestille og betale for ekspresslevering av varer eller dokumenter. Bestilling og betaling for tjenesten kan nå ikke bare avsenderen, men også mottakeren, samt tredjepart som er interessert i levering.
"I dag er for de fleste Internett-brukere, nettkjøp, samt betaling for kjøpte varer og tjenester blitt vanlig. Mer enn 90% av russerne benytter regelmessig online-betalinger. Samtidig i ekspresslevering og logistikkvirksomhet I Russland var ikke et slikt betalingsalternativ gitt. I motsetning til online betaling i nettbutikker hvor betalingen er kjent, når kurven er dannet, når du bestiller leveringstjenesten, er den endelige kostnadsberegningen kun mulig etter at kureren mottar varene og bestemmer vekten og dimensjonene. Dette gjør online betalingsprosessen mer komplisert på tjenesteleverandøren, sier Anna Klinskova, direktør for salg og markedsføring på DHL Express i Russland, kommentert den nye tjenesten. "Jeg er glad for at DHL Express ble det første ekspressleverandøren på det russiske markedet, som var i stand til å implementere dette alternativet for sine kunder. Som markedsleder og et innovativt selskap streber vi ikke bare for å tilby høyeste service, men også for å gjøre samspillet mellom vårt firma og våre forbrukere så komfortabelt som mulig. Jeg håper at våre kunder vil sette pris på den nye praktiske tjenesten, enkelheten i bestillingsprosessen og betalingen av tjenester på vår nettside, "påpekte Anna Klinskova.

11.09.2018 11:09:15
(Automatisk oversettelse)DHL

DHL er en av lederne i det russiske markedet for ekspresslevering og logistikk.


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement