Novikombank ble med i det internasjonale handelskammeret - 1BiTv.com

Novikombank ble med i det internasjonale handelskammeret

(Automatisk oversettelse)
Novikombank ble med i det internasjonale handelskammeret

Siden mars 2017 vil Novikombank-eksperter kunne delta i arbeidet til ICC Russlands banktilsynskommisjon og den globale banktilsynskommisjonens ICC.


Bankens eksperter vil også kunne delta i de russiske og internasjonale arbeidsgruppene i ICC, som formulerer anbefalinger om bruk av de nyeste instrumentene for bankvirksomhet. Samarbeid med ledende utenlandske eksperter bidrar til forbedring av linjen av nye konkurransedyktige produkter fra banken, som i sin tur er utformet for å stimulere den utenlandske økonomiske aktiviteten til russiske bedrifter og å gjennomføre eksportkontrakter på høyeste nivå. Nøkkelkundene til NOVIKOMBANK er lederne av russisk industri. I tillegg til utlån til strategiske prosjekter av høyteknologiske bedrifter finansierer banken også gjennomføring av kontrakter innenfor rammen av militærteknisk samarbeid. For øyeblikket serverer NOVIKOMBANK ca. 500 eksportkontrakter.
Kommentar til Elena Georgieva, styreformann i NOVIKOMBANK:
Medlemskap i ICC vitner om NOVIKOMBANKs ambisjon om å gjennomføre internasjonale transaksjoner i full overensstemmelse med moderne trender innen global banktrening, og gjør det også mulig for ansatte å være oppmerksomme av de siste endringene i internasjonal praksis av dokumentarvirksomhet. Bruke erfaring og kunnskap fra eksperter fra hele verden bidrar til å opprettholde kvaliteten på internasjonale transaksjoner av våre kunder på høyeste nivå. I tillegg vil den nye statusen gi en eksepsjonell mulighet til å delta i utviklingen av regler som forener oppførselen av garantisamarbeid og internasjonale oppgjør.
Kommentar fra Tatyana Monaghan, generalsekretær i ICC Russland:
Vi er fornøyd med NOVIKOMBANKs beslutning om å bli med i ICC Russland. Medlemskap av slike moderne og høyteknologiske finansinstitusjoner gir impuls til utviklingen av ICC Russia Banking Commission, for dannelsen av nye arbeidsgrupper og nye aktivitetsområder. I sin tur anbefaler vi de beste eksperter fra vår kommisjon for å delta i internasjonale arbeidsgrupper og ICC-studier. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil berike både russiske og globale banktjenester, styrke russiske bankers posisjoner på den internasjonale arenaen, og bidra til utvikling av optimale løsninger for de mest omstridte problemene.

04.04.2017 19:27:00

Упоминаемые персоны

Tatiana MonaghanElena Georgieva

Упоминаемые компании

RostehICC Russland

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement