5 myter om salg eller unnskyldninger for svake selgere - 1BiTv.com

5 myter om salg eller unnskyldninger for svake selgere

Salg - et vanskelig yrke, som ofte krever fremragende kvaliteter og er forbundet med sterk følelsesmessig stress.


5 myter om salg eller unnskyldninger for svake selgereTimur Aslanov

5 myter om salg eller unnskyldninger for svake selgere
Ikke alle kan gjøre denne jobben godt. Å rettferdiggjøre seg selv, begynner folk å oppfinne forskjellige historier, som blir hentet av andre tapere og festet i den offentlige bevisstheten som etablerte maksimer. Imidlertid er det ingen sannhet i dem. Men med deres hjelp er det lett å angre og rettferdiggjøre deg selv, hvis ingenting skjer. Vi analyserer bare noen få av dem.


Myte 1. "Salg er ikke min, det er ikke gitt til meg."

Salg kan ikke like deg. Du kan drømme om en annen jobb - brodere et kryss eller skrive poesi. Men i motsetning til de samme diktene, er det ikke nødvendig med en bestemt form for naturlig gave for å bli en god selger. Strålende selgere er selvfølgelig begavede mennesker. Men enhver person med et normalt intellekt kan lære å selge ikke på høyeste nivå, men bare på et godt nivå. Fordi salget ikke er kunst. Dette er teknologi. Og så kan det bli mestret. Forstå kommunikasjonsmekanismer, lære strukturen i hvert salgsstadium, lære talemodulene, forstå hovedprinsippene og hvordan det er moderne å trene mer.

Det er veldig morsomt noen ganger å se entreprenører som prøver å bygge en bedrift og grunn: salg er ikke min, oh, noen vil komme og selge meg salg for meg, eller jeg selv var ikke født selger.

Dette er en unnskyldning for latskap og ikke mer. Hvis virksomheten trenger penger som luft, sett deg ned og gjør et spesielt yrke, i stedet for å se på en trollkarl som skal fly i en blå helikopter.


Myte 2. "Bare de fødte talerne selger."

Mange tror at bare de som kan snakke mye og snakke godt, fødte høyttalere, jokere og chatterers fra naturen, kan selge seg godt. Dette er også en annen myte.

I prosessen med å selge oppgaven er det alltid å snakke med klienten. Ikke selgeren skal snakke, men klienten. Jo mer klienten snakker, jo mer du lærer om ham, jo ​​flere ledetråder gir han akkurat det som trengs for ham, og vet hva som er viktig for ham. Jo mer selgeren sier, desto mer ønsker klienten å rømme og avslutte samtalen. Det er ett stadium hvor du trenger en god, vakker tale - presentasjon av varene, men dette er bare en av de fem stadiene av salget. Og der, ikke, hell ikke en nattegal om en og en halv time. Du må snakke moderat. Det er viktig å ikke si mye, men hva.


Myte 3. "Pris er den viktigste grunnen til at folk velger å kjøpe"

Jeg kjøper ikke fordi bedriftseieren selger produktet mer enn konkurrentene - mange selgere argumenterer. Dette er også en unnskyldning for de svake. Hvis prisen på bedriftens varer var den laveste, ville selgerne ikke være nødvendig. Kunder vil stille seg selv. Oppgaven til selgeren er bare for å overtale kunden til å kjøpe til denne prisen. Pris er ikke den eneste faktoren som folk velger. Det er mange faktorer. Leverandørens pålitelighet. Komfort til kjøp. Service. Garanti. Utstyr. Og så videre. Og selgerens oppgave er å finne og forklare for kjøperen fordelene med å jobbe med firmaet hans. Og selv om konkurrentene har akkurat de samme forholdene, og prisen er lavere - og så kan og burde du selge. Dette er arbeidet til selgeren.


Myte 4. "Hvis klienten sier" Nei ", så trenger han virkelig ikke å forlate ham."

Kunder nekter. Og de nekter ofte. Det er derfor mange selgere raskt brenner ut. De oppfatter hvert avslag som et angrep personlig mot dem og som en tragedie. Men feil betyr ikke noe. Avslag er falske. Å overvinne sprett er selgerens jobb. Klienten sier nei fordi han ennå ikke forstod hans fordeler. Fordi selgeren var ukjent og ikke kunne overbevise. Fordi klienten ønsker å bli poked. Ja, det er få grunner. Det er nødvendig å komme til den virkelige grunnen og fjerne den. Den eneste grunnen til at du ikke kan fjerne er at du selger til en uautorisert kunde. Han trenger ikke fast eiendom i Spania, fordi han ikke er begrenset. Han trenger ikke en sveitsisk dyr klokke, siden han bor på statspensjon. Det er ganske en helt uønsket kunde.

I alle andre tilfeller skal "nei" bli forsøkt å bli en "ja". Men dette krever en viss kvalifikasjon, utholdenhet og lyst. Hvem har ikke dem, sier de: klienten trenger ikke noe.


Myte 5. "I salget er alt uforutsigbart, og dette er en ustabil inntekt."

Hvis du tillater omstendigheter å dominere deg, er alt i livet ditt uforutsigbart. Og alt er ustabilt. Hvis du er mesteren til din skjebne, kan du oppnå stabilitet i salget. Hvis du har et klart og forståelig mål og forstå hvordan du skal oppnå det, en trinnvis plan for å oppnå det - vil resultatet alltid være. Og hvis du har plukket i nesen hele dagen og satt i sosiale nettverk, i stedet for aktivt å kommunisere med kunder - er du alle ustabile. Hvis du ikke gjorde en plan for å oppfylle salgsplanen fra begynnelsen av måneden, men forventet å kaste jackpotten på tilfeldige store transaksjoner - er du ustabil. Selv om virksomheten din er utsatt for sesongmessige svingninger, ved hjelp av klar planlegging av arbeidet ditt og forebyggende tiltak, kan du forhindre feil. Og du kan vente på været ved sjøen og hevde at det er bedre å motta en fast lønn. La små, men stabile. Da må du gi opp salg. Det er egentlig ikke ditt.

Sterke mennesker leter etter måter å oppnå resultater. Den svimlende ser etter unnskyldninger. På hvilken side er du - det er opp til deg. Men tro ikke på myter og fød ikke nye.

Lykke til i salget!


25.09.2017 00:00:00
(Automatisk oversettelse)Timur Aslanov

Grunnleggeren av Imidzh-Media forlag.12.11.2018 05:20:00

S-300 "Favorite" (NATO - SA-10 Grumble)

Det er ment for forsvar av store industrielle og administrative anlegg, militære baser og kommandostillinger fra angrepene fra fiendtlige romfartssangrep.
09.11.2018 05:39:49

Kosachev: Russland vil svare på amerikanske sanksjoner i politisk speil

Russland vil reagere på de nye amerikanske sanksjonene i det politiske planetspeilet, i den økonomiske sfæren - selektivt.
09.11.2018 05:32:45

Søppel ber om en forsinkelse

Megacities vil gi tre ekstra år for innføring av en ny prosedyre for avfallshåndtering.
09.11.2018 05:18:20

Gamle sjeldighetsartikler funnet i bagasjen

Sjeldne ting ble arrestert av en borger i Folkerepublikken Kina på MAPP Zabaikalsk
09.11.2018 04:10:14

GLONASS i den digitale økonomien

Den 8. ERA-GLONASS International Congress vil finne sted i Moskva: GLONASS i den digitale økonomien


Advertisement

Themes cloud

MVA sikkerhet middel test Krim rubel investering rakett rekkefølge åndsverk kontroll bil varemerke penger Israel innhold valget dollar hunn konsultasjon hund Russland Paralympiske spill bimetallism Sotsji dømme pensjon rettferdighet logistikk diabetes tyveri FMCG alkohol by på eksport kompromitterende bevis rolle WTO doktor ordbok rapportere arving kino eiendomsmegling arkitektur innbetaling Jobb eple olympiske leker maling lufttransport bank toll premiss pakt reform oligarki Telegram memorandum traktat USA forskrifter LTE QR kode en familie Kerch egen Iran etterforskning 4G boliglån studere ekteskap fotballsko fødsel gass Undervannsbåt forsørger markedsføring lov økonomi arv valuta S-300 personale IFRS avgift domstol mortifikasjon gullmyntstandard dødsstraff legat sopp avskjedigelse kreditt mat bo teori rekreasjon mord tyranni GLONASS post demokrati barn lovgivning kaffe slaveri forræderi utpressing medisiner handel advokat katt nevro Kina Kontrakt Farge FIFA 2018 fideicomass sang sanksjoner Trafikkulykker pengemengden klient planlegger godkjennelse Justinian-koden Hviterussland derivat Moskva slange Politikk mordbrann pengemengde Fotball lotteri coffers skilsmisse avståelse Kasakhstan kanal en bærbar datamaskin handling Minibank trossamfunn insulin gull finansiere Gazpromneft frakttransport Roma krokodille Bocharov Creek valutaenhet Sokrates merke Taxi vil fly lov forfalske hode Ukraina Syria leveranse organisasjon import tabletten filosofi mordforsøk tapperhet Merk produkt testosteron transseksuell boliglån inndragning finger festival privat bank regning FN Internett medfølgende penger problem juice belønning gjeld CCTV konferanse vil hotell avvikling undeclared varer causa CIS en pose last monetært system smugling tort Servitutt overføre drikke rekkefølge digitalisering bite medisin øl virksomhet revaluering løfte bedrageri mynt devaluering monometallism monopolist Hellas utslipp frihet Shipping selger timokrati adopsjon omsetning en restaurant forby en leke selger statsborgerskap voldgiftsdomstol Skattfritt bro co-pakking integrering jackpot Utveksling omdannelse musikk vurdering kvasi-avtalen 3G moderasjon Tyskland Viber Platon forgiftning baby strå

Persons

Companies