På "feil" fåreskinnbelegg blir beslaglagt - 1BiTv.com

På "feil" fåreskinnbelegg blir beslaglagt

På "feil" fåreskinnbelegg blir beslaglagt

Kontrollerer overholdelse av lovgivningen innen merking av produkter laget av naturlig pels når de selger varer på det russiske føderasjons hjemmemarked


Rostovs tollforvaltere sammen med representanter for forbundsregeringen for forbrukerrettigheter og velferd i Rostov-regionen fant 12 kvinners fåreskinnbelter av utenlandsk produksjon i en av utsalgene i Volgodonsk, merket med kontroll- og identifikasjonstegn i strid med etablerte regler. Tjenestemenn i tollkontrollavdelingen etter utgivelsen av varer fra Rostov-tollene sammen med representanter for forbundsretten for forbrukerrettigheter og velferd i Rostov-regionen foretok en tollinspeksjon av lokalene og territoriene til utsalgssteder som selger pelsprodukter i byen Volgodonsk (Rostov-regionen). Hensikten med arrangementet: Kontroller overholdelse av lovgivningen innen merking av produkter laget av naturlig pels ved salg av varer på det russiske føderasjons hjemmemarked. Som et resultat av tollinspeksjonen ble 12 kvinnelige fåreskinnbelegg av utenlandsk produksjon funnet, merket med kontrollidentifikasjonstegn (KIZ) i strid med etablerte regler. Eieren av varene forklarte at han ikke er deltaker i utenlandsk økonomisk aktivitet. Varene ble solgt til dem i Moskva. Merking av KIZ på kvinnelige fåreskinnbelegg var fraværende. Derfor legger han selvstendig varekontrollen og identifikasjonsmerkene. Mannen visste ikke at slike tiltak er et brudd på den etablerte prosedyren for anvendelse av spesielle markeringer for omsetningen av pelsprodukter.
I henhold til gjeldende lovgivning er oppkjøp, lagring, bruk, transport og salg av varer som er underlagt merking forbudt uten tilsvarende kontroll (identifikasjon) skilt. Merk varene med spesielle skilt en person som setter dem i omløp. For eksempel produsenten eller importøren. Kontrollidentifikasjonsskilte må tilsvare egenskapene til varene som skal merkes (produkter laget av naturlig pels), samt rekkefølgen av søknaden og kravene til struktur og formatering av informasjonen som finnes i KIZ. Så, pelsvarer produsert i Russlands territorium skal merkes med grønne tegn, og varer importert til Russland er merket med røde skilt.
På bakgrunn av resultatene av verifikasjonsaktivitetene startet representanten for avdelingen for den føderale tjenesten for tilsyn med den føderale tjenesten for tilsynet med Russland for Rostov-regionen et administrativt bruddssak under del 2 i art. 15.12 i Russlands lovbruddskodeks (salg av varer uten merking og (eller) anvendelse av opplysninger fastsatt i lovgivningen i Russland). Sanksjonen i denne artikkelen fastsetter at det skal pålegges en administrativ bøter ved konfiskering av saker av administrativ lovbrudd. Fårskinnet er beslaglagt.

Presseservice av Rostov-tollene
Pomazkova Anna
07.02.2018 00:00:00
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement