På "feil" fåreskinnbelegg blir beslaglagt - 1BiTv.com

På "feil" fåreskinnbelegg blir beslaglagt

(Automatisk oversettelse)
På "feil" fåreskinnbelegg blir beslaglagt

Kontrollerer overholdelse av lovgivningen innen merking av produkter laget av naturlig pels når de selger varer på det russiske føderasjons hjemmemarked


Rostovs tollforvaltere sammen med representanter for forbundsregeringen for forbrukerrettigheter og velferd i Rostov-regionen fant 12 kvinners fåreskinnbelter av utenlandsk produksjon i en av utsalgene i Volgodonsk, merket med kontroll- og identifikasjonstegn i strid med etablerte regler. Tjenestemenn i tollkontrollavdelingen etter utgivelsen av varer fra Rostov-tollene sammen med representanter for forbundsretten for forbrukerrettigheter og velferd i Rostov-regionen foretok en tollinspeksjon av lokalene og territoriene til utsalgssteder som selger pelsprodukter i byen Volgodonsk (Rostov-regionen). Hensikten med arrangementet: Kontroller overholdelse av lovgivningen innen merking av produkter laget av naturlig pels ved salg av varer på det russiske føderasjons hjemmemarked. Som et resultat av tollinspeksjonen ble 12 kvinnelige fåreskinnbelegg av utenlandsk produksjon funnet, merket med kontrollidentifikasjonstegn (KIZ) i strid med etablerte regler. Eieren av varene forklarte at han ikke er deltaker i utenlandsk økonomisk aktivitet. Varene ble solgt til dem i Moskva. Merking av KIZ på kvinnelige fåreskinnbelegg var fraværende. Derfor legger han selvstendig varekontrollen og identifikasjonsmerkene. Mannen visste ikke at slike tiltak er et brudd på den etablerte prosedyren for anvendelse av spesielle markeringer for omsetningen av pelsprodukter.
I henhold til gjeldende lovgivning er oppkjøp, lagring, bruk, transport og salg av varer som er underlagt merking forbudt uten tilsvarende kontroll (identifikasjon) skilt. Merk varene med spesielle skilt en person som setter dem i omløp. For eksempel produsenten eller importøren. Kontrollidentifikasjonsskilte må tilsvare egenskapene til varene som skal merkes (produkter laget av naturlig pels), samt rekkefølgen av søknaden og kravene til struktur og formatering av informasjonen som finnes i KIZ. Så, pelsvarer produsert i Russlands territorium skal merkes med grønne tegn, og varer importert til Russland er merket med røde skilt.
På bakgrunn av resultatene av verifikasjonsaktivitetene startet representanten for avdelingen for den føderale tjenesten for tilsyn med den føderale tjenesten for tilsynet med Russland for Rostov-regionen et administrativt bruddssak under del 2 i art. 15.12 i Russlands lovbruddskodeks (salg av varer uten merking og (eller) anvendelse av opplysninger fastsatt i lovgivningen i Russland). Sanksjonen i denne artikkelen fastsetter at det skal pålegges en administrativ bøter ved konfiskering av saker av administrativ lovbrudd. Fårskinnet er beslaglagt.

Presseservice av Rostov-tollene
Pomazkova Anna
07.02.2018 00:00:00


16.07.2018 14:48:49

Summit "Trump-Putin"

USA søker å forbedre forholdet til Russland
16.07.2018 13:34:02

Salg på kassekontoret - en gullgruve!

Høyttaler Andrey Fatov
16.07.2018 10:25:41

Frankrike ble VM 2018

Klassisk finalen i verdenscupen 2018
16.07.2018 09:51:52

LEGO er ikke LEGO

Forfalsket ble maskert under LEGO


advertisement