GEFCO har blitt en akkrediterte partner av det russiske eksportsenteret - 1BiTv.com

GEFCO har blitt en akkrediterte partner av det russiske eksportsenteret

GEFCO har blitt en akkrediterte partner av det russiske eksportsenteret

GEFCO og konsernet av det russiske eksportsenteret (REC) inngikk en avtale om akkreditering av GEFCO som partner


Avtalens gjenstand var samarbeid innen levering av logistikk- og speditjenester til russiske selskaper når de kom inn i utenlandske markeder. Selskapene ble også enige om å dele sin erfaring med å støtte og utvikle eksport, gjennomføre praktiske tiltak for å støtte eksportørene. Dokumentet ble signert av generaldirektøren for Zhefko LLC Valery Seledkov og administrerende direktør for bedriftsutvikling av JSC Russian Export Center Oleg Barybin.

Denne avtalen er ubegrenset, noe som gjenspeiler de viktigste målene for GEFCO - langsiktig vellykket samarbeid. Bedrifter vil streve for å forbedre effektiviteten av eksportstøtte og dermed fremme veksten av mengder forsyninger i utlandet av produkter fra en rekke bransjer, inkludert bilindustrien.

"GEFCO er en av de største logistikkoperatørene i Europa, og vårt samarbeid er avgjørende. REC samarbeider med GEFCO i lang tid. Avtalen om inkludering av selskapet i listen over akkrediterte partnere vil tillate ikke bare å forbedre kvaliteten på tjenestene som tilbys til kundene, men også for å utvide eksporthorisontene, sier Oleg Barybin.

I tillegg innebærer avtalen ytterligere informasjonsstøtte fra REC, som vil øke bevisstheten om det russiske publikum om GEFCOs aktiviteter. REC vil også informere russiske eksportører om mulighetene GEFCO tilbyr - rådgivning om prosedyren for eksportlogistikk operasjoner, støtte til gjennomføring av visse eksportlogistiske prosedyrer, optimering av logistikkbudsjetter med sikte på å bygge en end-to-end-forsyningskjede.

For sin del er GEFCO forpliktet til å gi kvartalsvis informasjon om partnere tiltrukket av det russiske eksportsenteret, som gjør det mulig for oss å få oppdatert statistikk om dette arbeidsområdet i REC og bruk dem til å planlegge sitt sektorarbeid.

"Strategisk logistikk og transport er viktig for bedrifter som ønsker å vokse på det internasjonale markedet. Denne avtalen vil tillate bedrifter å lykkes med å utføre sine aktiviteter i det globale markedet," kommenterer Valery Seledkova.

GEFCO i Russland
Akkreditering av GEFCO som partner er en videreføring av samarbeidet mellom GEFCO og REC, som startet i 2016. Avtalen om samarbeid mellom GEFCO og REC ble undertegnet i juni 17, 2016 i rammen av St. Petersburg International Economic Forum. Undertegnelsen ble deltatt av styreleder for GEFCO-konsernet, Luc Nadal og generaldirektør for JSC "Russian Export Center" Petr Fradkov. GEFCO-kontoret i Russland ble åpnet i 2003. Selskapet er inkludert i TOP-3 blant russiske og utenlandske logistikkoperatører. Selskapets representasjonskontorer opererer i Moskva, Domodedovo, St. Petersburg, Nizjnij Novgorod, Kaluga, Novorossiysk, Togliatti, Chelyabinsk og Vladivostok. Selskapet har åpnet den første i Europa logistikk sentre på europeisk nivå for lagring og pre-salg av biler. Selskapets ansatte i Russland har mer enn 475 høyt profesjonelle ansatte. ru.gefco.net

07.02.2018 00:00:00
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement