Konkurranse "Pressens tjeneste år -2017" - 1BiTv.com

Konkurranse "Pressens tjeneste år -2017"


En PR-mann må kunne propagere seg


Timur Aslanov: En PR-mann må kunne propagere seg. I år markerer en internasjonal konkurranse for PR-spesialister "Press Service of the Year" om hvordan konkurransen og deltakerne utviklet seg i løpet av ti år, hva som trengs for å vinne konkurransen og hvem som er verdig til å delta i vi snakket med Formann for juryen i konkurransen "Press Service of the Year", daglig leder av magasinet "Press Service Timur ASLANOV."
- Timur Anatolyevich, i dag i Russland, var det kanskje ikke en eneste profesjonell PR mann som ikke hørte om konkurransen "Press Service of the Year". Og likevel fortell om det til nybegynnere i yrket som ønsker å motta anbefalinger fra fagfolk og allerede streber etter å anerkjenne sine fordeler. - Presseservice av staten organer, kommersielle og ikke-kommersielle organisasjoner, pressesekretærer, PR-avdelinger av bedrifter og bedrifter, PR-byråer og uavhengige PR-spesialister kan delta i konkurransen "Pressens tjeneste år 2017". I år har vi Ve 14 nominasjoner: "Pressens årets tjeneste", "Pressens sekretær", "Best Printed Corporate Media", "Best Electronic Corporate Media", "Best Cover of Corporate Media", "PR fra grunnen" (til The prosjekter lansert i 2016 er akseptert for deltakelse i denne nominasjonen), "Fremme av territorier", "Beste PR-prosjekt på det offentlige sfære", "Beste PR-prosjekt i virksomheten", "Beste pressemelding", "Det beste prosjektet på internasjonal PR "," PR i sosiale medier "," The Best Social Project in Business "og" The Best Student PR Project ". Forresten, kan deltakerne sende inn søknader i et hvilket som helst antall nomineringer uten begrensninger. Den eneste nyansen: i hver nominasjon kan du kun sende inn ett søk fra hver deltaker.
- Hva skal spesialister av en eller annen grunn ikke falle inn i antall deltakere i henhold til de oppgitte kriteriene, men hvem har et realisert PR-prosjekt? - Ikke fortvil og fortsatt gjelde. Det er ikke utelukket at vi vil etablere en spesiell premie for dem. Vår konkurranse er en levende, stadig utviklende organisme, og allerede i morgen kan nominasjoner vises i det, som vi ikke tenkte i går.
- Hvordan vinne konkurransen? - Vel, det viktigste er å sende et interessant prosjekt. Men praksis viser at noen ganger gode applikasjoner ikke mottar premier på grunn av feil registrering. Stingy kort beskrivelse tekst, ingen bilder, ingen publikasjoner er vedlagt og så videre. Juryen dømmer prosjektet primært slik det presenteres. Jo mer fargerikt og fargerikt søknaden blir, desto mer informasjon blir det, desto mer spesifikt blir det, desto større er sjansene for en høy vurdering. En PR-mann burde kunne etterligne seg selv.
- Og målene for konkurransen "Presseservice av året" for disse ti årene har endret seg? - Jeg tror at vi i utgangspunktet satte mål så klart og riktig at vi bare kan supplere dem. I tiende påfølgende år hjelper konkurransen oss til å identifisere og belønne de beste prosjektene og arbeidene, samt de beste spesialistene innen PR og de beste PR-gruppene, for å fremme profesjonalitet i vår bransje. Det er også viktig at vi gir PR-spesialister fra Russland, i nærheten av og utenfor, en plattform for utveksling av yrkeserfaring, hvor PR-spesialister kan få en ekspertvurdering av deres arbeid og lære om de mest vellykkede tilfeller av kolleger.
- Er det noen begrensninger for deltakerne i Pressens tjeneste for årets konkurranse? - Deltakelse er gratis. Vi aksepterer prosjekter for konkurransen, implementert, fullført eller lansert i 2017. Deltakere kan bli PR-menn fra Russland eller et annet land. Programmer er akseptert på konkurransesiden før 28. februar 2018. Her, kanskje, og alle restriksjonene. Samtidig kan jeg si at noen ganger trekker vi seg tilbake fra reglene, hvis kolleger spør om det. For eksempel forlenger vi mottak av søknader. Men det er bedre å ikke regne med det, men å søke om tid, fordi en av hovedbetingelsene for en vellykket PR er aktualitet.
- Deltakere i konkurransen fra hovedstaden og regionene er på like vilkår? - Vi deler ikke deltakerne i storby og provinser. Det gjelder bare deres profesjonalitet. Du kan være en middelmådig medarbeider et sted i skyskraperen Moscow City, eller du kan - arbeidsgiverens drøm på de fjerneste stedene. Så kast bort tvil, gå til konkurransesiden https://goo.gl/ZPnFqB og send inn søknaden din. Det er ikke mye tid igjen.

15.02.2018 00:00:00
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement