Deepcool presenterer NY ARK 90 - 1BiTv.com

Deepcool presenterer NY ARK 90

Deepcool presenterer NY ARK 90

Stilig dataske E-ATX med indikator for sirkulasjonshastighet for kjølevæske


19 februar 2018 - Deepcool, ledende innen utvikling og produksjon av datakjølesystemer, representerer NEW ARK 90-datasettet. Hovedtrekkene til det nye produktet er et stort antall festeelementer for installasjon av ulike vannkjølesystemer og en indikator for sirkulasjonsrate for kjølevæske som lar deg overvåke operasjonssystemet.

NY ARK 90-design eliminerer alle de vanskelighetene som brukerne står overfor, når de prøver å installere et tilpasset vannkjølesystem i et standard datasett. Nyheten er laget i ekstrem minimalisme og kombinerer et stort antall glasspaneler og RGB-belysning av ulike elementer for å skape din egen unike stil. På samme tid, når det gjelder installasjon av komponenter, er saken nesten universell og støtter de mest moderne komponentene.

I NEW ARK 90 er det 4 uavhengige vedlegg for vannkjølesystemer, slik at brukeren vil være mye mer komfortabel å bygge sitt eget unike system og plassere det som han vil. Et spesielt gjennomsiktig rør på forsiden av huset er utstyrt med en rotor og kan fungere sammen med et hvilket som helst kjølesystem for å vise hastigheten på kjølemedisinsirkulasjonen i den.

En del av over- og frontpanelet, så vel som hele venstre sidepanel av kroppen er laget av mørket herdet glass "for obsidian". Sammen med RGB-bakgrunnsbelysningssystemet vil dette tillate brukere å overvåke driften av nøkkelelementene i systemet. Takket være en spesiell adapterkabel og fester, kan skjermkortet også vises i all sin prakt, ved å installere det vertikalt. Både front og topppaneler kan dekoreres med spesielle LED-bånd, og kabinettet til strømforsyningen er dekket med en hette med det opplyste logoen på GAMER STORM-linjen.

NY ARK 90 er kompatibel med hovedkort i formatet opptil E-ATX og størrelser på opptil 305 x 276 mm. I tillegg er det i et bredt 230 mm internt rom i saken et spesielt gap på 5 mm for mer praktisk plassering av kabler.

Harddiskbåten kan enkelt trekkes ut uten verktøy hvis det er nødvendig.
En rekke kjølesystemkonfigurasjoner kan installeres i huset. For eksempel kan en 120, 240 eller 360 mm radiator for vannkjølesystem eller opptil tre 120 mm vifter plasseres på frontpanelet. I leveringssettet med NEW ARK 90 er det et forhåndsinstallert kjølesystem fra CAPTAIN-linjen med en 280 mm radiator. På sidepanelet er allerede installert tre 140 mm vifter med RGB-bakgrunnsbelysning, noe som vil bidra til å forbedre kjølingen av prosessoren hvis skjermkortet i saken er for varmt eller for stort og vil forstyrre luftcirkulasjonen.

Mer informasjon om modellen er tilgjengelig på: http://www.gamerstorm.com/GAMERSTORM_website/product/CASES/2018-01/1288_7520.shtml

Misjonen av DEEPCOOL er å levere effektive og brukervennlige kjølesystemer til brukere over hele verden. Deepcool designer og produserer et bredt spekter av produkter av høy kvalitet til stasjonære og bærbare PCer, servere, samt innebygde løsninger og individuelle komponenter. Vårt mål er å stadig imøtekomme de endrede behovene til brukerne i kjølesystemer og raskt gi fullverdig service.

Bli med DEEPCOOL på Facebook: facebook.com/deepcoolglobal
14.02.2018 00:00:00
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement