DHL Express åpnet et knutepunkt i Brussel - 1BiTv.com

DHL Express åpnet et knutepunkt i Brussel

DHL Express åpnet et knutepunkt i Brussel

Det nye distribusjonssenteret vil tillate å sende opptil 42 000 frakt per time.


Åpningen av senteret vil skape 200 nye jobber.
DHL Express, verdensledende innen logistikk og ekspresslevering, har åpnet et nytt distribusjonssenter på flyplassen i Brussel. Det toppmoderne utstyret med bruk av de mest avanserte transport- og logistikk teknologiene vil nesten fire ganger øke kapasiteten til navet i Brussel og tillate å sende opptil 42 000 frakt per time. Åpnet tre år tidligere enn planlagt, vil navet skape opprettelse av 200 nye jobber. Investeringer i prosjektet utgjorde mer enn 140 millioner euro, inkludert leiekostnader.

"Brussels spiller en svært viktig rolle i det globale DHL Express-nettverket. Brussel-navet er en av de største i verden, og på grunn av sin beliggenhet i hjertet av Europa er det av fundamental betydning, Koble til våre kunder i Europa med andre land over hele verden. Den nye knutepunktet er et sentralt skritt i vår globale investeringsplan, og åpningen vil bidra til vår videre vekst, effektiviteten av nettverket vårt og utviklingen av et høyt servicenivå for hvilke kunder som søker på DHL Express, sier DHL Express, CEO Ken Allen.
Et nytt nav på 36 500 kvadratmeter. (inkludert varehus og kontorer) vil nesten firedoble kapasiteten til DHL Express i Brussel. Når det er fullt lastet, vil to automatiserte sorteringssystemer kunne håndtere opptil 42 000 forsendelser per time, og navet vil dermed være den femte største i det globale DHL-nettverket. Det vil gi fly og landtransport for en rekke destinasjoner i Europa, samt direkte interkontinentale flyvninger til Nord- og Sør-Amerika, Midtøsten og Afrika.
"Den nye naven er et levende eksempel på utviklingen av avansert teknologi i logistikk. Det vil tillate deg å håndtere enda mer last raskere og mer effektivt. Dette vil tillate oss å spille en viktig rolle i det globale nettverket, mens samtidig som det gir sikkerhet og anstendige arbeidsforhold for våre 1200 ansatte, som i sin tur gjør alt for å sikre at kundene får den ypperlige servicen de alltid forventer fra DHL Express, "understreket vice president for DHL-hub i Brussel Kean Guveluz. Danny Van Himste, administrerende direktør for DHL Express, Belgia og Luxembourg, la til: "Den nye navet vil tillate Belgia å være mer nært forbundet med Europa og verden. Vi stole på våre kunders behov og representerer ulike områder Med åpningen av det nye navet, vil vi ha ytterligere muligheter for lasthåndtering, vi vil kunne øke fart og fleksibilitet, og nasjonale grenser vil ikke lenger være et hinder for våre kunder. "
Ifølge GoGreen, implementert av DHL, takket være effektivere sorteringsteknikker og termisk isolasjonsteknologi, vil det nye navet redusere utslippene av karbondioksid med 768 tonn per år. Navet i Brussel er sertifisert av nivå A i henhold til standarden for Foreningen for beskyttelse av transporterte varer (TAPA).
DHL er den internasjonale lederen innen logistikk og ekspresslevering, som opererer over hele verden. DHLs forretningsenheter tilbyr kunder avansert teknologi og løsninger for internasjonal ekspresslevering, nasjonale og internasjonale posttjenester, luftfart, land og sjøfart, kontraktlogistikk og e-handel. DHL-nettverket dekker mer enn 220 land. DHL sysselsetter over 350 000 høyt profesjonelle medarbeidere, takket være at selskapet gir høy kvalitet og pålitelig service i samsvar med kundens behov i kvalitetslogistikkløsninger. DHL er en del av DHL-konsernet Deutsche Post.

DHL er en av lederne i det russiske markedet for ekspresslevering og logistikk. DHL var den første internasjonale ekspressoperatøren som jobbet i Sovjetunionen i 1984; I dag dekker DHL Express over 5 500 bosetninger i Russland, rundt 150 kontorer i selskapet er åpnet i mer enn 120 storbyer i landet.

Flåten til DHL Express i Russland har mer enn 950 biler. Med det internasjonale nettverket, kobler det russiske representantkontoret til DHL dedikerte fly, som bærer rundt 32 tonn last daglig. DHL Express er et sosialt ansvarlig selskap som aktivt støtter programmer for å beskytte klimaet, hjelpe sårbare mennesker i forskjellige land og delta i eliminering av konsekvensene av naturkatastrofer og katastrofer.

27.02.2018 00:00:00
(Automatisk oversettelse)DHL

DHL er en av lederne i det russiske markedet for ekspresslevering og logistikk.


13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement