Acer mottok 12 priser iF Design Awards 2018 - 1BiTv.com

Acer mottok 12 priser iF Design Awards 2018

Acer mottok 12 priser iF Design Awards 2018

Play Line Predator baner vei for priser for Acer


Taipei, Taiwan (1. mars 2018) - Acer mottok 12 iF Design Awards 2018 for sine produktdesign prestasjoner. Spilllinjen Predator ble tildelt med seks priser - for spill enheter, programvare og emballasje. Vinnerne var Predator Orion 9000 spillcomputer, Predator Triton 700 laptop, Predator X27 og Predator X34P monitorer, PredatorSense ™ applikasjon og emballasje design for Predator Gaming Gadget. Blant annet Acer-produkter som mottok den prestisjefylte prisen, er Swift 7-bærbar, Aspire S 24 candy bar, VG0-serien av spillmonitorer, Holo360 og Vision360 kameraer, og Pawbo Wagtag-kjæledyrkragen. "Vi er glade for å motta 12 priser på iF Design Awards. Dette er vitnesbyrdet om det vellykkede arbeidet til våre kolleger i divisjonene Industrial Design and R & D, som strever etter å oppnå den perfekte kombinasjonen av form og funksjonalitet, sier Tiffany Huang, president i Acer's Corporate Marketing, forretningsplanlegging og drift divisjon. "Resultatene i år er av spesiell betydning for oss: for første gang har anerkjennelse innen designområdet mottatt produkter fra Predator-spillelinjen, og på en gang i seks kategorier."

Game PC Predator Orion 9000 Ekstern Predator Orion 9000 er som et romskip. Et stort vindu på kabinettets sidepanel tillater i detalj å undersøke systemet fra innsiden og for å redusere nivået av elektromagnetisk interferens til et minimum. Frontpanelet på saken er utstyrt med lys RGB-belysning, styrt fra applikasjonen Predator Sense. Denne kraftige maskinen kan enkelt takle de mest moderne spillene, nedsenking i virtuell virkelighet og behandling av grafisk innhold av kompleksitet.

Gaming laptop Predator Triton 700 I et tynt (18,9 mm) og lette (2,6 kg) aluminiumskasse Predator Triton 700 innebygd 15,6 tommers IPS-skjerm med en oppdateringshastighet på 120 Hz. Utformingen av notisboken og den nyeste teknologien som brukes i den, gir en ideell balanse mellom størrelse, ytelse, effektiv kjøling og styrke.

Predator X27 gaming QD monitor Predator X27s skjermbilde ser utrolig realistisk ut, og uskarpheten er helt fraværende. Dette oppnås ved 4K oppløsning (3840 x 2160 piksler), 144 Hz skjermoppdateringshastighet, 4 ms responstid, 1000 cd / m2 maksimal lysstyrke og støtte for NVIDIA® G-SYNC ™ og HDR-teknologier. Den robuste metallstativet på skjermen har høy styrke og lar deg rotere skjermen, endre vinkelen og høyden.
Predator X34P Game Monitor Predator X34P-skjermen gir full nedsenkning i spillet på grunn av den skjermede panoramabilden (1900R, 21: 9) og ZeroFrame ™ -designet, som gjør det enkelt å overvåke bildet på skjermen og ikke bli distrahert av sin ramme. Stå med evnen til å rotere, endre høyden og vinkelen på skjermen vil hjelpe spillerne til å oppnå maksimal komfort på datamaskinen.
PredatorSense ™ -programvare PredatorSense-programvaren gjør at spillerne kan overvåke statusen og optimalisere ytelsen til enheter fra Predator-linjen ved hjelp av et enkelt grensesnitt. I PredatorSense kan brukerne evaluere gjeldende belastning på prosessor og skjermkort, justere ulike systemparametere for å oppnå maksimal ytelse i spill. For eksempel kan du sette opp programmerbare nøkler, overstyring av kontrollsystem, vifteoperasjon, tastaturbelysning og boligelementer.
Emballasjedesign for Predator gaming tilbehør Alle Predator tilbehør leveres i en sekskantet pakke. Dette understreker harmoni, styrke og lyshet av merkevaren Predator, understreker sin harmoni, raffinement og lysstyrke. Emballasje beskytter ikke bare produktet og ser vakkert ut, noen av delene er også funksjonelle. For eksempel fungerer boksen fra headsettet Predator Galea 500 som et praktisk stativ for det.

Acer Swift 7 Den nye Swift 7 er en bærbar PC med en tykkelse på bare 8,98 mm, som kjører på Windows 10 og er designet for aktive brukere. Utrolig tynn tilfelle Acer Swift 7 - bare en av fordelene. Støtte for høyhastighets 4G LTE-nettverk med Intel® XMM ™ -modemet bidrar til å holde produktiviteten og holde kontakten. Dette vil bli spesielt verdsatt av fagfolk som trenger å konsentrere seg om sine oppgaver, i stedet for å kaste bort tid på kjedelige forsøk på å koble til trådløse nettverk.
Acer Aspire S 24 Aspire S 24 ble den tynneste single-stykket Acer - dens tykkelse er bare 5,97 mm. "Frameless" skjerm og gylden-svart fargeskjema vil gjøre enheten til et nøkkelelement i hjemmet.

Game monitor Acer VG0 skjermer Acer VG0 - yngre spillmodeller med utmerket fargegjengivelse. IPS-teknologi gir bilder av høy kvalitet. Enhetene har en skjermoppdateringshastighet på opptil 144 Hz og er utstyrt med VRB-teknologi (Visual Response Boost), som reduserer responstid for skjermen til 1 ms, gjør bildet klart og eliminerer bildeskarphet.
360 ° Acer kamera og kjæledyr krage Acer Holo360 med LTE kamera er utstyrt med en praktisk 3-tommers berøringsskjerm og lar deg montere video direkte på enheten. Dette universelle kameraet er egnet for å skyte og streame 360-graders video. Acer Vision360 - DVR for biler, som tar 360 graders video for ikke å savne noe i tilfelle en ulykke. Pawbo Wagtag kragen sporer sanntidsbevegelser av kjæledyr, og inneholder også andre unike funksjoner, for eksempel automatisk barkgenkjenning. Konkurransen iF Design Awards holdes av det internasjonale designforumet i Hannover, verdens eldste uavhengige designorganisasjon. Juryen består av 63 personer, inkludert uavhengige eksperter fra hele verden. De anslår rekkefølgen på 6.400 søknader fra 54 land som søker å oppnå et kvalitetsmerke i verdensklasse.
Om Acer Acer, grunnlagt i 1976, spesialiserer seg på å tilby IT-tjenester og produksjon av maskinvare og programvare, forskning, utvikling, markedsføring, salg og service av innovative produkter for å forbedre brukernes livskvalitet. Blant produktene fra Acer: PCer, skjermer, projektorer, servere, tabletter, smarttelefoner og bærbare enheter. Selskapet utvikler også sky løsninger som integrerer Internett av ting i en enkelt helhet. Acer feiret sin 40 års jubileum i 2016 og er for tiden en av verdens fem største PC-selskaper. Selskapet sysselsetter 7000 personer, og selskapet er til stede i mer enn 160 land. For mer informasjon, besøk www.acer.com.


Kontaktpersoner til pressen Elena Vasilenko +7 965 445 8268 elena.vasilenko@acer.com Alena Maslova +7 916 975 0494 am@2l-pr.ru © Acer Inc., 2018 . Alle rettigheter reservert. Acer og Acer-logoen er registrerte varemerker for Acer Inc. Andre varemerker, registrerte varemerker og / eller tjenestemerker som er merket spesielt eller annet, tilhører deres respektive eiere. Alle tilbud kan endres uten varsel eller eventuelle forpliktelser og kan ikke leveres via separate salgskanaler. Detaljprisene som anbefales av produsenten er gitt, som kan variere avhengig av region. Ekstra skatt belastes ved salg.

01.03.2018 13:52:06
(Automatisk oversettelse)

13.09.2018 12:26:15

Død rotte i suppen

I en kinesisk restaurant spiste en gravid kvinne nesten en rotte
13.09.2018 08:00:18

Verdens største eksportør av meieriprodukter bærer de første årlige tapene

New Zealand-firmaet Fonterra for første gang påførte årlige tap på grunn av stigende kostnader og store engangskostnader
13.09.2018 07:43:19

Hvem drepte de største fuglene i verden?

Forhistoriske mennesker mistenkes for å ødelegge de største fuglene som noen gang har bodd
11.09.2018 11:34:06

I India dukket opp en tiger-eater

Indiens Høyesterett avviste en klage for redning av en ogre
11.09.2018 11:09:15

DHL Express var den første som lanserte en online betalingstjeneste

DHL Express i Russland lanserte en online betalingstjeneste for ekspressleveringstjenester


Advertisement