Psykologer fra Rostov-sollene gjennomførte treningsøkter på stedet - 1BiTv.com

Psykologer fra Rostov-sollene gjennomførte treningsøkter på stedet

(Automatisk oversettelse)
Psykologer fra Rostov-sollene gjennomførte treningsøkter på stedet

Moderne teknologier og kunnskap om psykologi er integrerte elementer i tollens arbeid ved grensepunktet


På tvers av verdensmesterskapet gjennomførte psykologer fra Rostov-tollene på stedet treningsøkter med tjenestemenn i tollsteder Rostov-Don-Don-flyplassen (Platov) og Rostov- Don-elven Port. Temaer for møtene: "Bruk av profileringselementer i offisielle aktiviteter", "Håndtering av konfliktsituasjoner".

Det er ingen hemmelighet at tollmyndighetene bruker moderne teknikkontroll for å fremskynde tollkontrollen og effektivt oppdage brudd på lovgivningen (for eksempel er Rostov-Don-Platov flyplass utstyrt med menneskeskanning systemer som er utformet for å identifisere gjenstander og stoffer som er forbudt å bevege seg gjennom eAECs tollgrense).

En annen faktor påvirker imidlertid vellykket gjenkjenning av lovbrudd: tollinspektørens kunnskap om motivene til passasjeres oppførsel, forståelse av deres psykologi og evnen til å kommunisere effektivt med ulike mennesker. Ulike aspekter av dette emnet var viet til deres treningsøkter av psykologene til Rostovs tull Maria Goryainova og Olga Smagina.
Tollvesenets tjenestemenn trengte å raskt studere egenskapene ved å gjennomføre en undersøkelse av passasjerer og deres psykologiske støtte i prosessen med tollkontroll. Å mestre metoden for psykologisk observasjon og metoden for forhør. Forstå tilnærmingene til løsningen og måter å forhindre fremveksten av konfliktsituasjoner på.

Evnen til å lese psykologisk informasjon innebærer ikke bare trening av observasjon og oppmerksomhet, men også besittelse av taktiske teknikker som muliggjør effektiv evaluering av passasjerens oppførsel under tollkontroll. Vesentlig oppmerksomhet under treningsøktene ble gitt til analysen av de grunnleggende behovene og motivene til folks adferd ved grensen. Metoder for å avsløre samtalens sanne og falske utsagn på ikke-verbale tegn (ansiktsuttrykk, bevegelser, kroppsplastisitet, synspunkter) vurderes. Spesiell oppmerksomhet fra lyttere ble trukket til å forstå strukturen og dynamikken i konflikter, effektive strategier for atferd for å løse konfliktsituasjoner.
I løpet av den psykologiske forberedelsen bidro de praktiske oppgavene til forretningsspill som modellerer virkelige situasjoner for tollklarering og inspeksjon, til å konsolidere kunnskapen, strukturen i faglige ferdigheter og evner til tollforvaltere. På slutten av treningen mottok alle til stede spesielle forberedte notater om emnene i klassene.

"Effektiviteten av tollkontroll av passasjerer er i stor grad avhengig av tulltjenestemenns kompetanse, tilstedeværelsen av kommunikative kvaliteter av profesjonell kommunikasjon og stressmotstand i samspill med personer som er utsatt for konflikter, evnen til å etablere psykologisk kontakt og i enhver situasjon handle basert på etiske standarder. For å forstå og anerkjenne passasjeres adferd er en av de viktigste ferdighetene for tjenestemenn i avdelingene for spesielle tollprosedyrer og tollkontroll av tollposter. Vi som psykologer forstår at denne evnen er dannet og perfeksjonert gjennom årene. Derfor ser vi vårt mål i treningsøktene for å forklare den teoretiske grunnlaget for profilering og konfliktologi, aktualisere den tilgjengelige praktiske erfaringen og, viktigst, å henlede oppmerksomheten til tjenestemenn til det psykologiske aspektet av deres arbeid, "forklarte Maria Goryainova.

02.03.2018 10:34:28


16.07.2018 14:48:49

Summit "Trump-Putin"

USA søker å forbedre forholdet til Russland
16.07.2018 13:34:02

Salg på kassekontoret - en gullgruve!

Høyttaler Andrey Fatov
16.07.2018 10:25:41

Frankrike ble VM 2018

Klassisk finalen i verdenscupen 2018
16.07.2018 09:51:52

LEGO er ikke LEGO

Forfalsket ble maskert under LEGO


advertisement