Byggkjemi BASF - 1BiTv.com

Byggkjemi BASF

(Automatisk oversettelse)
Byggkjemi BASF

Ved konstruksjonen av det nye Baikal, har spesielle kjemiske løsninger utviklet av BASF


Arbeidet med bygging av en ny Baikal-tunnel på Delbichind - Daban-strekningen av den østsibiriske jernbanen ble ferdigstilt i mars 2018. Det siste stadiet ble personlig observert av russisk president Vladimir Putin . Etter at lederen til de russiske jernbanene Oleg Belozyorov rapporterte om beredskapen til å fullføre tunneling, og Vladimir Putin ga riktig kommando på rombroen, ødela tunnelskjoldet den siste måleren av fjellet. Tunnelkompleksets (TPK) arbeid ved bygging av en ny tunnel i Buryatia ble latt og akselerert av spesielle løsninger utviklet av BASF, verdens ledende produsent av byggkjemikalier.

"Objektet var en flytende skumpolymerblanding som beskytter stålkutterverktøyet TPK, samt en økning i inntrengningshastigheten mens du reduserte dreiemomentet på rotoren. Bruken av denne sammensetningen gjorde det mulig for å unngå å blokkere rotoren med samtidig kjøling av skjæreverktøyene, sier Anton Rokotiansky, teknisk ekspert hos BASF. - I henhold til estimatene fra den generelle entreprenørens ingeniør- og teknisk personale, økte MasterRoc ABR 5-sammensetningen, som ble brukt til den nye Baikal-tunnelen, skjæreverktøyet med ca 25%. I tillegg har bruken gitt effektiv støvundertrykkelse, noe som har gjort det mulig å forbedre arbeidsforholdene til TPK-operatøren. "

BASF-løsninger ble også brukt til å stoppe mediumvanninnstrømning og liten vannfiltrering gjennom tunnelfôrblokker. For disse formål ble MasterRoc MP 355 Thix polyuretanharpiks og MasterRoc MP 304-akrylatinsprøytningssystem benyttet. tunnel tunnel tunneler begynte i 2014 fra den vestlige porten til øst parallelt med den gamle Baikal tunnelen. Den totale lengden på bygningen er 6682 m, diameteren er 10 m. De første togene på den vil gå i 2019. Tunnelen vil øke Bærekapasiteten til Baikal-Amur Mainline med 2,5 ganger. Ifølge statsoverhodet vil prosjektet være den raskest betalende i utviklingen av hele russiske transportsystemet.

Fullføringsseremonien av en ny tunnel for Baikal-Amur Mainline med deltagelse av Vladimir Putin kan ses på linken: http://kremlin.ru/events/president/news/56980

Om Institutt for Byggekjemi
Byggekjemiavdelingen av BASF unde r merkevaren Master Builders Solutions tilbyr avanserte løsninger for nybygging, samt vedlikehold, reparasjon og rekonstruksjon av bygninger og konstruksjoner. Disse løsningene er opprettet på grunnlag av mer enn 100 års erfaring innen byggebransjen. En bred portefølje av utviklinger dekker tilsetningsstoffer for betong og sement, kjemiske løsninger for underjordisk konstruksjon, vanntettingssystemer, tetningsmidler, reparasjons- og beskyttelsesblandinger, høyverdig mørtel, saus til utstyr, gulvbelegg, flislim, ekspansjonsfuger og løsninger for å beskytte tre og Antall ansatte i den strukturelle kjemiavdelingen er ca 6.500 personer. For å løse de spesifikke oppgaver som våre kunder står overfor fra konceptutviklingen til den praktiske gjennomføringen av prosjektet, kombinerer vi kompetanse i ulike regioner og aktivitetsområder, og bruker erfaringene i prosessen med å gjennomføre en rekke byggeprosjekter rundt om i verden. Vi stoler på BASF-teknologi og dyp kunnskap om byggebransjens behov i denne regionen eller for å utvikle løsninger som hjelper kundenes vellykkede virksomhet og fremmer rasjonelle tilnærminger til byggingen. Produksjonsstedene og salgssentrene til bygningskjemi-avdelingen er lokalisert i mer enn 60 land rundt om i verden. Omsetningen i 2017 utgjorde om lag 2,4 milliarder euro. For mer informasjon, besøk nettsiden på www.master-builders-solutions.basf.com.

Om BASF
BASF skaper kjemi for en bærekraftig fremtid. I våre aktiviteter kombinerer vi økonomiske suksesser med en forsiktig holdning til miljø og samfunnsansvar. Medarbeiderne i BASF-gruppen, hvis totale antall er om lag 115 tusen, bidrar til en vellykket utvikling av våre kunders virksomhet i ulike næringer praktisk talt i alle land i verden. Strukturen i vår virksomhet omfatter fem hovedsegmenter: kjemikalier, spesialprodukter, funksjonelle materialer og løsninger, løsninger for landbruk, olje og gass. Som et resultat av 2017 utgjorde BASFs salg til rundt 64,5 milliarder euro. BASF-aksjer handles på børser i Frankfurt (BAS), London (BFA) og Zürich (BAS). Mer informasjon om BASF er tilgjengelig på: www.basf.com.

15.03.2018 11:18:00

14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement