Oppgjør i nasjonale valutaer i Asia - 1BiTv.com

Oppgjør i nasjonale valutaer i Asia

Oppgjør i nasjonale valutaer i Asia

Østvektor: beregninger i asiatiske valutaer


Russlands utenrikshandelsomsetning med landene i Asia-Stillehavsøkonomisk samarbeid har økt med nesten 30% fra 99 prosent i forhold til Russlands føderale tollstasjon i 9 måneder i 2017 - fra 99 til 127 milliarder dollar. Andelen av APEC i handelsomsetningen i landet vårt er 30,7%. Samtidig forblir Kina den største asiatiske handelspartneren for Russland (14,8% av totalomsetningen i utenrikshandel), Republikken Korea (3,6%), Japan (3,2%) - den samlede handelsomsetningen med disse landene for perioden oversteg 93 milliarder dollar.

En av de viktigste faktorene for en vellykket utvikling av utenrikshandel er muligheten til å lage raske og effektive bosetninger mellom partene i transaksjonen. Det skal bemerkes at det i de siste årene har vært betydelige endringer innen internasjonale bosetninger. På dagens trender og prospekter for bosetninger med asiatiske naboer, snakket vi med Elena Mihailukova, leder av International og Interbank Operations Department av PJSC SKB Primorye, Primsotsbank.

Hva er de viktigste trender i avregning med våre handelspartnere i Asia i dag?
Først og fremst bør det bemerkes at beregninger på globalt nivå utføres i henhold til etablerte regler. Det internasjonale oppgjørssystemet innebærer at transaksjoner i de fleste tilfeller utføres gjennom banker av land som er utsteder av oppgjørsvalutaen. Det er ganske enkelt sagt at utbetalinger i dollar hovedsakelig utføres gjennom mellomstore banker i USA, i euro - gjennom europeiske banker, etc.
Ifølge ulike eksperters estimater, verdensoppgjør i store valutaer - euroen og Amerikanske dollar - varierer fra 70 til 90%. Imidlertid faller denne andelen nå til fordel for de asiatiske lands nasjonale valutaer. Enkelt sagt, utenrikshandel deltakere i økende grad velger yuan, yen, koreansk vunnet som valuta av bosetninger å bosette kontoer med sine partnere.

Hva er årsaken til dette valget? Er det noen fordel i dette?
Selvfølgelig! For begge parter i transaksjonen er det både økonomiske og operasjonelle fordeler. Først, du og din motpart sparer på transaksjonskostnader når du konverterer valuta. Det er nok å kjøpe valuta, for eksempel yuan, bare en gang. Det er ikke nødvendig å først kjøpe dollar, og deretter på den kinesiske siden for å overføre dem til yuan. For det andre faller valutarisikoen - prisen er fast i den valutaen som selgeren ønsker å motta etter hvert. Og når kostnadene og risikoen for innholdet ditt har gått ned - kan du snakke om revisjonen av prisen på varene.
I tillegg er bosetninger i nasjonale valutaer direkte bosetninger, uten deltakelse av mellommenn i tredjelande. Følgelig er dette fordeler i bosettingshastigheten, og i tillegg til utjevning av innflytelsen fra tredjelandes politikk.

Likevel er det en slik innflytelse? Føler du det?
Når en utenlandsk bank fungerer som mellommann og utfører en betaling, må den sikre at alle krav i sin nasjonale lovgivning overholdes med hensyn til slik betaling. De kan bruke egne retningslinjer for å bekjempe hvitvasking for å overholde deres lands lovgivning. Og i noen tilfeller kan betalingen bli suspendert av en slik bank og sendt for ytterligere bekreftelse.
Men når man beregner i nasjonale valutaer, deltar ikke banker i andre land i betalingskjeden. Følgelig er slik innflytelse utelukket.

Har Primsotsbank erfaring med å gjøre bosetninger i nasjonale valutaer?
Påkrevd. Tilbake på 98. året startet vår bank en av de første i Fjernøsten for å bygge korrespondentrelasjoner med asiatiske banker - først med Japan, deretter med Kina og Korea. I dag er vårt korrespondentnettverk (det vil si infrastrukturen for klientoppgjør) de største bankene i disse landene. Dette gjør at du raskt og effektivt kan foreta betalinger.
Vi åpner kontoer og bosetter kontoer i RMB og Won of Republikken Korea, så vel som i japansk yen. Samtidig oppfyller vi fullt ut våre kunders behov i konverteringsoperasjoner med asiatiske valutaer. Og det gjør vi fra begynnelsen av arbeidsdagen i Vladivostok og til slutten av arbeidsdagen i Moskva (med unntak av det østlige føderale distriktet, er grenene av Primsotsbank i Moskva, St. Petersburg, Jekaterinburg, Chelyabinsk, Omsk, Irkutsk ). Og vår teknologi tillater kunden å kjøpe asiatisk valuta (for eksempel yen) og foreta en betaling på en dag, uansett tidspunktet for handel på Moskva-børsen.
Forresten kan private kunder også kjøpe asiatiske kontanter i kontanter på bankens kontorer - den nevnte yuan, vant, yen, samt Hong Kong-dollar og thai baht.

Er det noen spesielle nyanser? Kanskje noen krav?
Det er ingen spesifikasjoner i å gjennomføre bosetninger i nasjonale valutaer - Betalinger i asiatiske valutaer utføres så vel som i amerikanske dollar. Det eneste er at oppgjørsvalutaen skal angis i utenrikshandelsavtalen (om nødvendig er konverteringsfrekvensen fra en valuta til en annen angitt).
Men for årene med vårt arbeid i denne retningen har vi møtt en rekke særegenheter i de asiatiske landets lokale valutalovgivning når de foretar bosetninger i nasjonale valutaer, samt kravene til behandling av betalinger. I dag er de fleste nyanser og krav kjent for oss, og vi deler med vilje vår erfaring med våre kunder. Inkludert - innenfor rammene av seminarer, som vi regelmessig holder for deltakere i utenrikshandel på fritt grunnlag i alle regioner der vi har divisjoner.

Det er, spesialiserer du deg eksklusivt i bosetninger med Asia?
Ikke egentlig. Det ville være mer riktig å si at Asia tradisjonelt er sentrum for oppmerksomhet for oss. Vårt hjemland er Primorsky Krai og Fjernøsten (hovedkontoret til Primsotsbank ligger i Vladivostok, banken har 40 kontorer i det østlige distriktet) - historisk plassert ved krysset mellom handelsruter med disse landene. Derfor utfører de fleste utenrikshandelsfirmaene som ligger her, sin virksomhet med Asia. Mer enn 60% av internasjonale utbetalinger på vår bankkonto for de ovennevnte landene i Asia. Samtidig har Kina en ledende posisjon.
I et spesielt fokus - Kina. Vi streber etter å utvikle våre relasjoner med kinesiske banker, noe som gir oss mulighet til å gi raske og effektive bosetninger med Midtøsten.
I september deltok vi i en rekke arrangementer i kinesisk retning. Den 5. september arrangerte Primsotsbank sammen med Forbundet for russiske banker et internasjonalt rundbord "Russland-Kina - Aktuelle spørsmål om interbanksamarbeid". Representanter for banker i begge land, regulator, regjeringen, investeringsstrukturer, nyhetsbyråer og andre organisasjoner deltok i denne hendelsen.
Den 12.-13. september deltok vi i arbeidet i underkommisjonen for samarbeid på finansområdet av den russisk-kinesiske kommisjonen for å forberede regelmessige møter mellom regjeringens regjeringer i Sochi. Underkommisjonens årlige møte er en plattform hvor de russiske og kinesiske partiene (representanter for sentralbanker, kommersielle banker, investeringsstrukturer, forsikringsselskaper, betalingssystemer etc.) deler problemer som oppstår med hverandre og søker måter å løse dem.
Det er gledelig at begge parter i begge tilfeller enstemmig enige om at direkte bosetninger i nasjonale valutaer er ekstremt viktige for begge land, særlig i sammenheng med geopolitiske spenninger. Dermed kan deres utvikling kalles et spørsmål om statlig betydning.

I tillegg til bosetninger med Asia, hvilke andre produkter tilbyr banken din til deltakere i utenlandsk økonomisk aktivitet?
Vi betaler betydelig oppmerksomhet til fullstendig omfattende tjeneste for selskaper som er engasjert i utenrikshandel - fra oppgjørstransaksjoner (ikke bare med Asia - fra hvor som helst i verden!) Og valutakontroll, til finansiering av deltakere i utenlandsk økonomisk aktivitet. Vi tilbyr avregningsoperasjoner i 9 utenlandske valutaer med alle verdensdeler. Avhengig av kundens behov tilbyr vi ulike fleksible løsninger for valutaomregning, vi sikrer valutarisiko. Også, Primsotsbank utsteder garantier til fordel for tollmyndighetene for en bestemt kategori utenrikshandel deltakere - tollrepresentanter, autoriserte økonomiske operatører, eiere av bonded warehouses, tollbåter og andre.
I alle våre grener og kontorer er det høyt kvalifiserte spesialister på valutakontroll som kan konsultere klienten på en kompetent og kvalitativ måte på praktisk talt alle spørsmål om internasjonal bosetning og valutalovgivning.

Vi inviterer deltakerne til utenlandsk økonomisk aktivitet til gjensidig fordelaktig samarbeid. Konsulentstøtte til internasjonale bosetninger kan hentes fra Primsotsbanks internasjonale og interbankoperasjon ved PJSC SKB Primorsky: +7 (800) 200-42-02 (utv. 2248, 2020, 2361). For mer informasjon, besøk bankens hjemmeside: www.pskb.com.
15.03.2018 14:15:12
(Automatisk oversettelse)17.10.2018 07:15:04

Den manglende pianisten ble begravet av feil familie.

Kanadisk familie begravet feilaktig kroppen.
17.10.2018 06:44:27

Jagere fornærmet

Hunter i Storbritannia har forbudt våpen
17.10.2018 06:18:51

Fra sentrum til fjerne områder

Populariteten til semi-express busser vokser
17.10.2018 06:11:49

Dollaren ignoreres

Venezuela nektet å bruke dollaren på valutamarkedet på grunn av sanksjoner
17.10.2018 06:04:43

Ved fotgjengeroverganger vil det bli ytterligere belysning.

Takket være denne belysningen vil overgangene være sikrere i mørket


Advertisement

Themes cloud

personale   adopsjon   varemerke   Undervannsbåt   Justinian-koden   moderasjon   devaluering   Israel   lovgivning   lov   Jobb   tabletten   Merk   valuta   hotell   rubel   dollar   Kerch   organisasjon   en restaurant   virksomhet   Farge   lotteri   rapportere   leveranse   Kasakhstan   innhold   avgift   timokrati   testosteron   bank   øl   en familie   CCTV   rettferdighet   LTE   etterforskning   belønning   merke   mordforsøk   pensjon   Paralympiske spill   S-300   Platon   planlegger   alkohol   3G   penger problem   middel   ekteskap   voldgiftsdomstol   sang   gjeld   Sotsji   fotballsko   USA   kvasi-avtalen   en leke   Telegram   egen   hode   import   forskrifter   økonomi   Hellas   boliglån   ordbok   arkitektur   mat   advokat   utpressing   smugling   omdannelse   Taxi   valutaenhet   avskjedigelse   IFRS   tapperhet   pengemengden   drikke   undeclared varer   dødsstraff   Minibank   maling   Iran   Tyskland   medisiner   fly   Ukraina   hund   by på   tyranni   sonde   penger   co-pakking   Servitutt   Politikk   monometallism   oligarki   Syria   rakett   kreditt   baby   selger   forræderi   vurdering   kino   insulin   transseksuell   Skattfritt   medisin   legat   åndsverk   avvikling   finger   Roma   frakttransport   Internett   4G   Kina   inndragning   studere   nevro   mynt   overføre   demokrati   Bocharov Creek   innbetaling   sikkerhet   finansiere   musikk   markedsføring   teori   coffers   skilsmisse   bimetallism   Utveksling   Viber   FN   vil   rekkefølge   juice   filosofi   barn   reform   investering   Skype   statsborgerskap   boliglån   handel   konferanse   Russland   FIFA World Cup 2018   selger   lov   hunn   rekreasjon   WTO   Sokrates   eiendomsmegling   GLONASS   bite   olympiske leker   forby   monetært system   rekkefølge   slaveri   last   forfalske   monopolist   traktat   kontroll   solen   mord   forgiftning   privat bank   medfølgende   Hviterussland   en bærbar datamaskin   strå   arv   fideicomass   trossamfunn   produkt   bo   rolle   gullmyntstandard   Fotball   bil   konsultasjon   Kontrakt   eksport   logistikk   arving   integrering   domstol   digitalisering   mordbrann   Krim   løfte   test   slange   MVA   klient   kaffe   jackpot   handling   causa   valget   bro   toll   sanksjoner   forsørger   QR kode   doktor   omsetning   utslipp   godkjennelse   Trafikkulykker   tyveri   vil   diabetes   memorandum   fødsel   kompromitterende bevis   tort   gass   post   en pose   mortifikasjon   kanal   lufttransport   pengemengde   revaluering   festival   Shipping   bedrageri   frihet   pakt   premiss   regning   katt   gull   avståelse   FMCG   CIS   krokodille   sopp   dømme   derivat