Smuglet vodka under klærne - 1BiTv.com

Smuglet vodka under klærne

(Automatisk oversettelse)
Smuglet vodka under klærne

Turist med et "shahid belte" av kinesisk vodka


Ved tollpost MAPP Zabaikalsk tollembedsmænd holdt en turist med et "shahid belte" av kinesisk vodka

I løpet av tollkontrollen av håndbagasje og bagasjen til passasjerer som fulgte Gazel-bilen gjennom tollstedet til MAPP Zabaikalsk fra Kina til Russland, ble oppmerksomheten til tjenestemenn i tollstedet tiltrukket av en turist som unaturlig hadde en jakke oppblåst. Mannen hevde tungt når han lastet bagasjen.

Mannen besvarte tollvesenets spørsmål om tilstedeværelsen av sort produkter, varer skjult fra tollkontroll i hans fravær. Samtidig, som tjenestemenn i tollposten, var han synlig nervøs.

Videre i løpet av undersøkelsen og forespørselen om å knekke på jakken, ga den russiske borger frivillig ut varene som ble transportert av ham på kroppen.

En bedriftsmann flyttet en hjemmelaget veske laget av plastposer med en gjennomsiktig væske (antagelig vodka) på en kropp under en jakke.

På pakkene er det påskrifter med hieroglyfer, figurer og bokstaver i det russiske alfabetet - "Vodka". Alle pakkene, og de ble funnet 24 stk, ble limt sammen med tape. Det totale volumet av alkohol var 12 liter.

Etter å ha oppdaget de skjulte varene, forklarte statsborgeren i Russland at vodka hadde bursdag og bryllup for sin bror.

I henhold til gjeldende lovgivning, nemlig Avtalen av Euratom datert 18. juni 2010 (vedlegg nr. 2, 3) for privat bruk, kan borgere importere (eksportere) alkohol uten betaling av toll (for 1 person over 18 år): - Alkoholholdige drikker og øl opptil 3 liter);
- Fra 3 til 5 liter og etylalkohol (opptil 5 liter) - importeres med betaling av tollbetaling, er underlagt tolldeklarasjon;
- Import av etylalkohol og alkoholholdige produkter med et totalt volum på mer enn 5 liter er forbudt.

I dag er saken om en russisk statsborger blitt anlagt mot den administrative lovbrudd i henhold til del 1 i artikkel 16.2 i Russlands føderale lovbruddskodeks "Ikke-erklæring i henhold til den etablerte formen for varer".

20.03.2018 13:08:20

Упоминаемые компании

(Automatisk oversettelse)

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement