Minnekort serie Lerret - 1BiTv.com

Minnekort serie Lerret

(Automatisk oversettelse)
Minnekort serie Lerret

Kingston introduserer nye lærred minnekort


· Kanvasvalg: ideell for opptak av HD-video
· Kanal Go: Utrolige bildeoverføringshastigheter
· Canvas React: Kan fikse hver bevegelse

Kingston Digital, Inc., flashminneavdelingen av Kingston Technology Company, Inc., verdens ledende produsent av uavhengige lagringsenheter, annonserer lanseringen av en ny serie Lerret-minnekort. Linjen består av tre typer kort i formatene SD og microSD - Velg, Go og React, som kan møte alle brukerbehov.

Du kan være sikker på at du velger det beste for innspilling og lagring av informasjon ved å velge Lerret-minnekort. De er pålitelige, enkle å bruke og har utmerket ytelse, som er nok til å løse et problem. Kart Canvas har bestått spesielle tester for holdbarhet, noe som igjen viser at de kan bli tatt med deg uansett hvor du går.

The Canvas-serien inneholder tre typer minnekort:
Canvas Select ™: · Den har en spesiell pålitelighet og er ideell for å ta opp HD-video, samt fotografier med høy oppløsning for både profesjonelle kameraer og smarttelefoner. · Den tiende klasse av hastighet1 UHS-I lar deg lese informasjon med hastigheter opptil 80 Mb / s. · SD-kort er tilgjengelig med en minnekapasitet på 2 til 128 GB, og microSD - opptil 256 GB.
Canvas Go ™: · Perfekt for hver dag og skapt spesielt for opptak av video i 1080P-format og til og med 4K på digitale speilreflekskameraer, droner og handlekameraer. · Den tiende klasse av hastighet1 UHS-I lar deg lese informasjon med en hastighet på opptil 90 MB / s, skriv ned til 45 MB / s. · SD-kort er tilgjengelig med en minnekapasitet på 2 til 512 GB og microSD - opptil 128 GB.
Canvas React ™: Laget spesielt for å ta opp video i 4K og en serie bilder i høyhastighetsmodus for speil og digitale kameraer, samt smarttelefoner. · Den tiende klasse hastighet1 UHS-I U3 gjør det mulig å lese informasjonen med en hastighet på opptil 100 Mb / s, innspilling - 80 Mb / s. · SD-kort er tilgjengelige med en minnekapasitet på 2 til 256 GB, og microSD - opptil 128 GB.
"Vi er alltid forpliktet til å skape de beste lagringsløsninger som vil hjelpe våre kunder til å takle enhver oppgave," sa Annette Chan, leder av Kingston flash-minnekortretningen. - Lerret seriekort er holdbare, har mye minne og høy kapasitet til informasjonsoverføring. Alt dette lar deg holde minner fra fantastiske øyeblikk under alle forhold. "Lerretekort er dekket av livstidsgaranti og gratis teknisk support. Mer informasjon er tilgjengelig på www.kingston.com.

22.03.2018 16:59:24


21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement