6 tonn brensel - 1BiTv.com

6 tonn brensel

(Automatisk oversettelse)
6 tonn brensel

6 tonn undeclared fuel - det var ikke mulig å unngå tollkontroll


Tjenestemenn i tollstedet Seaport Azov, sammen med ansatte i grenseavdelingen til FSB i Russland i Rostov-regionen, oppdaget det faktum at deklarasjon av varer var utsatt for skikker erklæring

Skipet fra Tyrkia ankom i havnen i Azov for tollkontroll. Skipets kaptein presentert til tollposten til havnehavnen i Azov, en erklæring om skipets forsyninger, som inneholdt informasjon om mengden bunkerbrensel som ble flyttet som forsyninger.

Under tollinspeksjonen av skipet av tjenestemenn fra avdelingen for spesialoppgaver i tollposten, i samordning med de ansatte i grensekontrollen av FSB av Russland i Rostov-regionen, er det en avvik mellom den faktiske mengden drivstoff som er indikert av transportøren i erklæringen om skipets forsyninger ble avslørt. Ved kontroll av standardbrennstofftankene på skipet ble det funnet at i hovedlagerene var det mer enn 6 tonn sort brensel.

Også under tollundersøkelsen i maskinrommet ble reservedeler til et motorskip som ikke er erklært av skipets kaptein funnet i mengde 28 stykker.

Ifølge ham ble mengden brensel angitt basert på estimert beregning. Basert på resultatene av tollkontroll ble det oppsagt en sak mot rederen om en administrativ lovbrudd i henhold til del 1 i art. 16.2 i Russlands føderale lovbruddskodeks "Ikke-erklæring i henhold til den fastlagte varemerken som er underlagt tolldeklarasjon". For tiden gjennomføres en administrativ undersøkelse. Drivstoffet er beslaglagt. Reservedelene trekkes tilbake.

I samsvar med tolllovgivningen er forsyninger - varer som trengs for å sikre drift av sjøfartøyer, samt reservedeler beregnet på reparasjon, vedlikehold eller drift av et kjøretøy med internasjonal transport, underlagt tolldeklarasjon uten betaling av toll.

26.03.2018 09:03:47

Упоминаемые компании

(Automatisk oversettelse)

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement